Halvat lennot Tampere - Kittilä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 25/9
la 2/10

Tampere-Kittilä lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tampere-Kittilä
Suora lentoEi yhtäänTampere - Kittilä reitille ei ole suoria lentoja. Tampere - Kittilä ei ole suosittuja lentoreittejä.
Lentokentät kohteessa Kittilä1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Kittilä: Kittilä (KTT)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Tampere - Kittilä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kittilä?

helmikuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Tampere - Kittilä on helmikuu ja kallein elokuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Tampere - Kittilä?

lauantai

Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Kittilä?

iltapäivällä

Tampere - Kittilä lennot ovat noin 28 % kalliimpia keskipäivällä kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Kittilä?

Finnair

Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Tampere - Kittilä reitillä

Milloin on halvinta varata Tampere - Kittilä lento?

60 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Tampere - Kittilä on noin 60 päivää ennen lähtöä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Tampere - Kittilä

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Tampere-Kittilä momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Finnair
Hintaalk. 122 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,3
7,9

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

6,6

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

liian kylmä

1 / 1

  • Reitin Tampere Tampere-Pirkkala-Kittilä etäisyys lentäen?

    Reitin Tampere Tampere-Pirkkala-Kittilä lento kestää noin 687,4 km.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Tampere–Kittilä?

Tampereen ja Kittilän välillä ei liikennöidä suoria lentoja, mutta kätevät lentoyhteydet on mahdollista saada yhden vaihtokentän kautta. Vaihdolliset lennot Tampereelta Kittilään operoi suomalainen Finnair. Lentoja Tampere-Pirkkalan lentokentältä Kittilään on tarjolla päivittäin. Osan Finnairin Tampereen ja Kittilän välisistä lennoista operoi suomalainen Norra (Nordic Regional Airlines). Finnairin kotimaan lentojen palvelutaso on kuitenkin aina sama, oli lennon operoija kumpi tahansa.

Lähtö: Miten päästä Tampereen lentokentälle?

Kittilän suuntaan lähtevät lennot starttaavat matkaan Tampere-Pirkkalan lentoasemalta, jonne on matkaa Tampereen keskustasta noin 17 kilometriä. Tampereen ydinkeskustasta lentokentälle pääsee helposti Tampereen joukkoliikenteen paikallisbussilla 1A. Voit nousta bussin kyytiin esimerkiksi rautatieasemalta tai linja-autoasemalta. Bussimatka lentokentälle kestää tavallisesti reilut puoli tuntia, hieman liikenteestä riippuen. Linja-auton tarkkaan reittiin ja liikennöintiaikatauluihin on mahdollista tutustua Tampereen joukkoliikenteen kotisivuilla. Tampereen rautatieasemalta Tampere-Pirkkalan lentokentälle on mahdollista päästä myös Ryanairin omilla lentokenttäbusseilla. Tokeen Liikenteen operoimat linja-autot kulkevat kentälle ainoastaan ennen Ryanairin lentoja.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Kittilässä?

Lennot Tampereelta Kittilään ottaa vastaan Kittilän lentoasema. Lentokentältä on matkaa Kittilän keskustaan noin viisi kilometriä ja Leville noin 17 kilometriä. Kittilän lentoasemalta pikkukaupungin keskustaan ei kulje varsinaista lentokenttäbussia, mutta keskustan suuntaan pääsee Matkahuollon reittiliikenteen busseilla. Lentoaseman tuntumasta keskustaan kulkevat esimerkiksi Gold Linen bussit. Tarkat aikataulut voit tarkistaa Matkahuollon nettisivuilta. Bussilipun hinta lentokentän ja Kittilän keskustan välille on noin 3,30 euroa. Jos suuntaat lentokentältä Leville, nouse lentoasemalta Tunturilinjojen lentokenttäbussiin. Bussimatka Leville maksaa noin kahdeksan euroa. Lentokentältä voi ottaa eri puolille Kittilän seutua myös taksin.

Kuinka kauan Tampere–Kittilä lento kestää?

Lennot Tampereelta Kittilään liikennöidään yleisimmin Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Lyhimmillään lentoaika Tampereelta Kittilään on noin kolme tuntia ja 15 minuuttia, mutta tarjolla on monia tätä pidempiä lentoreittejä. Tavallisesti lentoajat vaihtelevat noin kolmen ja viiden tunnin välillä.

Milloin on paras aika matkustaa Kittilään?

Kittilällä on kaksi erityisen suosittua matkailusesonkia: joulunaika ja kesä. Kittilä on suosittu joululomakohde, sillä Lapissa matkailijat pääsevät nauttimaan todellisesta talven ihmemaasta. Alueella on hyvät mahdollisuudet lasketteluun, lumilautailuun ja muihin talviurheilulajeihin. Levin hiihtokeskukseen on matkaa Kittilän kylän keskustasta alle 20 kilometriä. Kesälomakuukausina Kittilän seudulle matkustavat luonnon ystävät, sillä alueen vaellus- ja retkeilyreitit ovat erinomaiset. Talvi- ja kesäkausi ovat hyvää matkailuaikaa Kittilään, mutta etenkin joulukuussa ja vuodenvaihteessa lentoliput Tampereelta Kittilään ovat selvästi keskimääräistä kalliimmat. Joululomailijoiden kannattaa varautua maksamaan myös majoituksesta tavallista pidempi penni. Halvalla lennot Tampereelta Kittilään on mahdollista saada esimerkiksi tammi-helmikuussa tai marraskuussa. Välttele suosituimpia matkailukausia edullisten hintojen takaamiseksi. Esimerkiksi tammikuussa Kittilässä voi nauttia talvesta, lumesta ja revontulista selvästi joulusesonkia edullisemmin.

Tarvitaanko lennolle Tampereelta Kittilään passia?

Tampereen ja Kittilän väliset lennot ovat kotimaan lentoja, eli et tarvitse lennolla välttämättä passia. Matkustusasiakirjoiksi käyvät Finnairin Suomen lennoilla myös Kela-kortti, ajokortti ja virallinen henkilökortti.


  • Kittilän maisemiin on mahdollista tutustua monella tapaa varsinkin talvikuukausina. Lapin maisemissa on mahdollista viilettää esimerkiksi moottorikelkan selässä, sillä Kittilän kuntaan on rakennettu hyvät moottorikelkkareitit. Ikimuistoinen kokemus koko perheelle on husky-rekiajelu lumisessa luonnossa.
  • Auton vuokraaminen kannattaa Kittilässä. Alueen upeimmat luontokohteet ovat levittäytyneet laajalle alueelle, eikä Kittilän seudun joukkoliikenne ole kovin kattava. Vuokraa esimerkiksi Kittilän lentokentältä auto, jolla pääset piipahtamaan vaikkapa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa omien aikataulujesi mukaan.
  • Haaveiletko joululomasta Kittilän maisemissa? Joulunseutu on Kittilän vilkkainta matkailuaikaa, joten majoituspaikka joululomalle kannattaa varata ajoissa. Vaikka Kittilä on pieni paikkakunta, on lomailijoilla majoituksen suhteen valinnanvaraa. Jos olet ajoissa asialla, voit valita mitä tahansa kylpylähotellin ja yksinkertaisen erämökin väliltä.

(Hinnat tarkistettu 22.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lennot Tampere-Kittilä -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 15m
Halvin hinta75 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 35m
Halvin hinta113 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 30m
Halvin hinta131 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 30m
Halvin hinta131 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 00m
Halvin hinta653 €