Halvat lennot Oulu Norjaan alk. 117 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Mi 29/11
Mi 6/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Oulu-Norja lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Oulu-Norja

Paras löydetty hinta

117 €

Lyhyin lentoaika

5t 50m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Norja

1 lentokenttä
Paras Norja - Oulu yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 117 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Oulu kohteeseen Norja on 182 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Oulu kohteeseen Norja on 5t 50m.
Oulu - Norja ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Oulun lentoasema lentokenttä - Oslo Gardermoen lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Norja: Oslo Gardermoen (OSL)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Oulu - Norja

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Norja?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Oulu - Norja reitillä

Mikä on halvin Oulu - Norja reitti?

Oulun lentoasema - Oslo Gardermoen. Lennä Oulun lentoasema - Oslo Gardermoen ja saat parhaat Oulu - Norja lentohinnat

Vertaa helposti meno-paluulentoja Oulu - Norja

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kuuden kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Oulu - Norja lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
8. joulukuuta
OUL22:20Oulun lentoasema
10t 45m
1 välilasku
OSL08:05Oslo Gardermoen
12. joulukuuta
OSL11:00Oslo Gardermoen
18t 55m
1 välilasku
OUL06:55Oulun lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. joulukuuta
OUL22:20Oulun lentoasema
10t 25m
2 välilaskua
OSL07:45Oslo Gardermoen
12. joulukuuta
OSL20:50Oslo Gardermoen
3t 15m
1 välilasku
OUL01:05Oulun lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. joulukuuta
OUL22:20Oulun lentoasema
10t 45m
1 välilasku
OSL08:05Oslo Gardermoen
12. joulukuuta
OSL09:30Oslo Gardermoen
14t 35m
3 välilaskua
OUL01:05Oulun lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Oulu - Norja

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Oulu - Norja, katso joitain tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
8. helmikuuta
OUL17:35Oulun lentoasema
15t 30m
1 välilasku
OSL08:05Oslo Gardermoen
Useita lentoyhtiöitä
8. helmikuuta
OUL21:25Oulun lentoasema
10t 35m
2 välilaskua
OSL07:00Oslo Gardermoen

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Oulu - Norja

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Oulu-Norja momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 224 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
377 arvostelua
Etsi Finnair lentoja

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Norja hinnat?

  lentoa Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Norja hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Norja?

  marraskuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Norja osiossa.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Norja?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Norja varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Norja?

  Matkalla kohteeseen Norja tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Norja saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Oulussa ja Norjassa?

Lennot Oulusta Norjaan voi Oulun päässä aloittaa vain Oulun lentoasemalta, sillä lähialueilla ei kyseisen reitin mahdollistavia muita lentokenttiä ole. Oulun lentoasemalta löytyy pienehkölle lentoasemalle sopivat laadukkaat peruspalvelut, joiden joukosta löydät esimerkiksi tuliaisostoksiin soveltuvan myymälän, lasten leikkipaikan ja pari viihtyisää kahvilaa. Matkalla Norjaan tulee tehtyä myös välilasku Helsinki-Vantaan isommalle lentoasemalle, josta löytyy laadukkaiden peruspalveluiden lisäksi useita ravintola- ja kahvilavaihtoehtoja, paljon ostosmahdollisuuksia, erilaisia oleskelu- ja työskentelytiloja sekä paljon laadukkaita lisäpalveluita hierontasalongista lasten leikkipaikkaan. Määränpäässä Norjassa yleisin kohde on Oslossa sijaitseva Gardermoenin lentoasema, yksinkertaisesti siitä syystä, että sinne lentäminen on helpointa ja sitä kautta voi tarvittaessa jatkaa muille Norjan lentoasemille, kuten Tromssaan. Gardermoenin lentoasemalta löydät korkealaatuiset peruspalvelut langattomasta verkosta erilaisiin maksullisiin oleskelutiloihin. Tämän lisäksi asemalta löytyy postipalvelut, apteekki, runsaasti ravintola- ja ostosvaihtoehtoja, kappeli ja paljon muuta.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Oulussa ja Norjassa?

Oulussa lentokenttämatkat kaupungin ja lentoaseman välillä pystyy julkisista kulkuvälineistä kulkemaan muutamalla eri linja-autovaihtoehdolla. Bussit 8, 9 ja 56 liikennöivät monen Oulun kaupunginosan ja lentoaseman välillä useita kertoja päivässä. Melkoisesti kalliimpi mutta erittäin vaivaton tapa toteuttaa lentokenttämatkat on hoitaa ne taksikyydein. Omalla tai vuokratulla autolla Oulun kaupungin ja lentoaseman välinen matka on helppo kulkea ja oman auton saa asemalla parkkiin mobiilisovelluksen välityksellä maksettavaan pysäköintiin. Lentokenttämatkat hoituvat kätevästi ajamalla 815- ja 847-teitä pitkin ja seuraamalla teiden varressa olevia opasteita lentoasemalle tai kaupunkiin. Oulun lentoasemalla voi myös hyödyntää autovuokraamojen palveluita, joten vuokra-autolla liikkujan saattaa olla järkevää hoitaa vuokraus niiden kautta, jotta auton palautus ja käyttöönotto hoituisivat mahdollisimman kätevästi lentojen yhteydessä. Määränpäässä Norjassa lennot saapuvat ylivoimaisesti useimmiten Osloon ja Gardermoenin lentoasemalle. Oslon kaupungin ja lentoaseman väliset matkat pystyy kulkemaan monella eri tavalla. Junayhteydet lentoaseman ja kaupungin välillä ovat nopein ja kenties suosituin tapa toteuttaa lentokenttämatkat. Hinta on kohtuullinen ja lentoasemalta saapuvien lentojen terminaalin alakerrasta löydät juna-aseman. Kaupungin ja lentoaseman välillä liikennöi myös lukuisten linja-autoyhtiöiden busseja, joiden avulla lentokenttämatkat hoituvat hyvin. Vaivaton mutta selkeästi kalliimpi tapa kulkea lentoasemalle ja -asemalta on taittaa matkat taksilla tai erillisillä lentokenttäkuljetuksilla. Gardermoenin lentoasemalta on myös helppo vuokrata itselle mieluisa menopeli, mikäli omassa tahdissa Oslon lähiseutujen tutkiminen kuulostaa helppojen lentokenttämatkojen lisäksi hyvältä.

Mihin kaupunkeihin Norjan eri lentoasemilta pääsee?

Oulusta Norjaan matkustettaessa lennot saapuvat useimmiten pääkaupungin Oslon koillispuolella sijaitsevalle Oslon kansainväliselle lentoasemalle, joka tunnetaan myös Gardermoenin lentoasemana. Asema ja Oslon kaupunki toimii usein määränpäänä Norjan matkalla, mutta sieltä voi myös helposti ottaa jatkolennon esimerkiksi Tromssan lentoasemalle. Lentoasemalta on myös kattavat junayhteydet moniin suosittuihin kaupunkeihin, kuten Lillehammeriin, Trondheimiin ja Skienin kaupunkeihin. Tämän lisäksi asemalta liikennöi useita eri bussiyhtiöitä lähi- sekä kaukolinjoin moniin kaupunkeihin. Parhaiten Oslon lähiseuduilta löytyviin kyliin ja kaupunkeihin pystyy tutustumaan lentoasemalta vuokrattavalla autolla. Omassa tahdissa pystyy lentoasemalta lähtemään esimerkiksi aivan vieressä sijaitsevaan Jessheimin kaupunkiin tai E6-valtatietä pitkin lentoaseman pohjoispuolelta löytyvään Råholtin kylään. Samaa E6-tietä etelään lähtiessä vastaan tulee muun muassa Kløftan kaupunki ja myöhemmin vielä eteenpäin ajaessa Norjan pääkaupunki Oslo.


Vaihtoehtoiset lennot Oulu-Norja -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Oslo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta87 €
Helsinki - Tromssa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 50m
Halvin hinta178 €
Helsinki - Bergen reitin lennot
Nopein lentoaika2t 15m
Halvin hinta155 €
Helsinki - Longyearbyen reitin lennot
Nopein lentoaika16t 55m
Halvin hinta338 €
Helsinki - Kirkkoniemi reitin lennot
Nopein lentoaika7t 35m
Halvin hinta236 €
Helsinki - Trondheim reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta207 €
Helsinki - Leknes reitin lennot
Nopein lentoaika27t 05m
Halvin hinta383 €
Oulu - Oslo reitin lennot
Nopein lentoaika5t 50m
Halvin hinta212 €
Helsinki - Kristiansund reitin lennot
Nopein lentoaika17t 45m
Halvin hinta381 €

Vastaavia ​​Oulu - Norja lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Oulu - Norja vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Oulu - Norja lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Oulu - Norja on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Norja nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Oulu - Norja joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Oulu - Norja voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Oulu - Norja?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Oulu - Norja.

En ole valmis varaamaan Oulu - Norja lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Oulu - Norja lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Norja

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.