Halvat lennot Oulu - Norja alk. 61 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Oulu-Norja lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Oulu-Norja

Lyhyin lentoaika

7t 55m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Oulu kohteeseen Norja on 7t 55m.
Oulu - Norja ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Oulun lentoasema lentokenttä - Oslo Gardermoen lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Oulu - Norja

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Norja?

Norwegian

Finnair, Norwegian ja Norwegian Air International ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Oulu - Norja reitillä

Mikä on halvin Oulu - Norja reitti?

Oulun lentoasema - Oslo Gardermoen

Lennä Oulun lentoasema - Oslo Gardermoen ja saat parhaat Oulu - Norja lentohinnat


Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Oulu - Norja

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Oulu - Norja, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöiltä Finnair ja Norwegian
Norwegian
17. elokuuta
OUL15:35Oulun lentoasema
20t 00m
1 välilasku
OSL11:35Oslo Gardermoen
Useita lentoyhtiöitä
16. elokuuta
OUL15:20Oulun lentoasema
14t 50m
2 välilaskua
OSL06:10Oslo Gardermoen
Finnair
11. heinäkuuta
OUL05:40Oulun lentoasema
11t 35m
1 välilasku
OSL17:15Oslo Gardermoen

Etsi viime hetken lentoja kohteeseen Norja kohteesta Oulu

Etsi ja vertaa meno-paluulentojen hintoja viime hetken reitin Oulu–Norja lennolle
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
OUL13:35Oulun lentoasema
15t 30m
1 välilasku
OSL05:05Oslo Gardermoen
7. kesäkuuta
OSL16:55Oslo Gardermoen
9t 10m
1 välilasku
OUL02:05Oulun lentoasema
Norwegian
3. kesäkuuta
OUL13:35Oulun lentoasema
18t 15m
2 välilaskua
OSL07:50Oslo Gardermoen
7. kesäkuuta
OSL15:30Oslo Gardermoen
20t 35m
2 välilaskua
OUL12:05Oulun lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
OUL13:35Oulun lentoasema
23t 40m
2 välilaskua
OSL13:15Oslo Gardermoen
7. kesäkuuta
OSL13:55Oslo Gardermoen
22t 10m
3 välilaskua
OUL12:05Oulun lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Oulu - Norja

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Oulu-Norja momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
NorwegianHintaalk. 68 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,3
Etsi Norwegian lentoja
FinnairHintaalk. 137 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
Norwegian Air InternationalHintaalk. 147 €Ilmainen peruutusArvostelut
8,8
Etsi Norwegian Air International lentoja
Scandinavian AirlinesHintaalk. 153 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,5
7,8

Koneeseennousu

7,7

Mukavuus

8,2

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

1 / 1
Etsi Scandinavian Airlines lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Oulun lentoasema - Norja reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut reittiä Oulun lentoasema - Norja lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Finnair, Norwegian ja Scandinavian Airlines.Lennot Oulusta Norjaan voi Oulun päässä aloittaa vain Oulun lentoasemalta, sillä lähialueilla ei kyseisen reitin mahdollistavia muita lentokenttiä ole. Oulun lentoasemalta löytyy pienehkölle lentoasemalle sopivat laadukkaat peruspalvelut, joiden joukosta löydät esimerkiksi tuliaisostoksiin soveltuvan myymälän, lasten leikkipaikan ja pari viihtyisää kahvilaa. Matkalla Norjaan tulee tehtyä myös välilasku Helsinki-Vantaan isommalle lentoasemalle, josta löytyy laadukkaiden peruspalveluiden lisäksi useita ravintola- ja kahvilavaihtoehtoja, paljon ostosmahdollisuuksia, erilaisia oleskelu- ja työskentelytiloja sekä paljon laadukkaita lisäpalveluita hierontasalongista lasten leikkipaikkaan. Määränpäässä Norjassa yleisin kohde on Oslossa sijaitseva Gardermoenin lentoasema, yksinkertaisesti siitä syystä, että sinne lentäminen on helpointa ja sitä kautta voi tarvittaessa jatkaa muille Norjan lentoasemille, kuten Tromssaan. Gardermoenin lentoasemalta löydät korkealaatuiset peruspalvelut langattomasta verkosta erilaisiin maksullisiin oleskelutiloihin. Tämän lisäksi asemalta löytyy postipalvelut, apteekki, runsaasti ravintola- ja ostosvaihtoehtoja, kappeli ja paljon muuta.


Oulussa lentokenttämatkat kaupungin ja lentoaseman välillä pystyy julkisista kulkuvälineistä kulkemaan muutamalla eri linja-autovaihtoehdolla. Bussit 8, 9 ja 56 liikennöivät monen Oulun kaupunginosan ja lentoaseman välillä useita kertoja päivässä. Melkoisesti kalliimpi mutta erittäin vaivaton tapa toteuttaa lentokenttämatkat on hoitaa ne taksikyydein. Omalla tai vuokratulla autolla Oulun kaupungin ja lentoaseman välinen matka on helppo kulkea ja oman auton saa asemalla parkkiin mobiilisovelluksen välityksellä maksettavaan pysäköintiin. Lentokenttämatkat hoituvat kätevästi ajamalla 815- ja 847-teitä pitkin ja seuraamalla teiden varressa olevia opasteita lentoasemalle tai kaupunkiin. Oulun lentoasemalla voi myös hyödyntää autovuokraamojen palveluita, joten vuokra-autolla liikkujan saattaa olla järkevää hoitaa vuokraus niiden kautta, jotta auton palautus ja käyttöönotto hoituisivat mahdollisimman kätevästi lentojen yhteydessä. Määränpäässä Norjassa lennot saapuvat ylivoimaisesti useimmiten Osloon ja Gardermoenin lentoasemalle. Oslon kaupungin ja lentoaseman väliset matkat pystyy kulkemaan monella eri tavalla. Junayhteydet lentoaseman ja kaupungin välillä ovat nopein ja kenties suosituin tapa toteuttaa lentokenttämatkat. Hinta on kohtuullinen ja lentoasemalta saapuvien lentojen terminaalin alakerrasta löydät juna-aseman. Kaupungin ja lentoaseman välillä liikennöi myös lukuisten linja-autoyhtiöiden busseja, joiden avulla lentokenttämatkat hoituvat hyvin. Vaivaton mutta selkeästi kalliimpi tapa kulkea lentoasemalle ja -asemalta on taittaa matkat taksilla tai erillisillä lentokenttäkuljetuksilla. Gardermoenin lentoasemalta on myös helppo vuokrata itselle mieluisa menopeli, mikäli omassa tahdissa Oslon lähiseutujen tutkiminen kuulostaa helppojen lentokenttämatkojen lisäksi hyvältä.

Oulusta Norjaan matkustettaessa lennot saapuvat useimmiten pääkaupungin Oslon koillispuolella sijaitsevalle Oslon kansainväliselle lentoasemalle, joka tunnetaan myös Gardermoenin lentoasemana. Asema ja Oslon kaupunki toimii usein määränpäänä Norjan matkalla, mutta sieltä voi myös helposti ottaa jatkolennon esimerkiksi Tromssan lentoasemalle. Lentoasemalta on myös kattavat junayhteydet moniin suosittuihin kaupunkeihin, kuten Lillehammeriin, Trondheimiin ja Skienin kaupunkeihin. Tämän lisäksi asemalta liikennöi useita eri bussiyhtiöitä lähi- sekä kaukolinjoin moniin kaupunkeihin. Parhaiten Oslon lähiseuduilta löytyviin kyliin ja kaupunkeihin pystyy tutustumaan lentoasemalta vuokrattavalla autolla. Omassa tahdissa pystyy lentoasemalta lähtemään esimerkiksi aivan vieressä sijaitsevaan Jessheimin kaupunkiin tai E6-valtatietä pitkin lentoaseman pohjoispuolelta löytyvään Råholtin kylään. Samaa E6-tietä etelään lähtiessä vastaan tulee muun muassa Kløftan kaupunki ja myöhemmin vielä eteenpäin ajaessa Norjan pääkaupunki Oslo.


Vaihtoehtoiset lennot Oulu-Norja -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Oslo reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 25m
Halvin hinta39 €
Helsinki - Bergen reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 15m
Halvin hinta122 €
Helsinki - Trondheim reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 20m
Halvin hinta163 €
Helsinki - Kirkkoniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 55m
Halvin hinta300 €
Helsinki - Longyearbyen reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 35m
Halvin hinta408 €
Helsinki - Tromssa reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta255 €
Helsinki - Leknes reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 15m
Halvin hinta493 €
Oulu - Oslo reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 55m
Halvin hinta292 €
Helsinki - Kristiansund reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 55m
Halvin hinta359 €

Vastaavia ​​Oulu - Norja lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Oulu - Norja vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen reitille Oulu - Norja on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Norja nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Oulu - Norja voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Oulu - Norja.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Oulu - Norja lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.