Hotellit Marrakech

Löydä osuvimmat tarjoukset 4 038 hotellille kohteessa Marrakech, Marokko

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Marrakech

Löydä sinulle sopivin hotelli Marrakech työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Marrakech

Mouassine Mosque
Bab Agnaou
Museum of Moroccan Arts

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Mouassine Mosque?

Hotellit lähellä Mouassine Mosque ovat tyypillisesti 35 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Marrakech, missä keskihinta on 46 €.

Hotellit lähellä Mouassine Mosque

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Bab Agnaou?

Alapuolella on 12 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Marrakech alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Bab Agnaou. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Bab Agnaou on 71 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Bab Agnaou ovat tyypillisesti 35 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Marrakech, missä keskihinta on 46 €.

Hotellit lähellä Bab Agnaou

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Museum of Moroccan Arts?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Museum of Moroccan Arts on 71 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Museum of Moroccan Arts on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Museum of Moroccan Arts ovat tyypillisesti 35 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Marrakech, missä keskihinta on 46 €.

Hotellit lähellä Museum of Moroccan Arts

Miltä alueelta varata hotelli Marrakech

Etsi hotelleja suosituimmilta alueilta Marrakech

Hotellit alueella Gueliz - Hivernage
Etsi hotelleja Gueliz - Hivernage
Hotellit alueella Annakhil - Palmeraies
Etsi hotelleja Annakhil - Palmeraies
Hotellit alueella Medina
Etsi hotelleja Medina

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Marrakech?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Marrakech
Matalasesonki
tammikuu
Huippusesonki
lokakuu

edullisin kuukausi yöpyä

35 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

23 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
85 € - 166 €
Kallein viikonpäivä
maanantai
Halvin viikonpäivä
lauantai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

147 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

135 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Marrakech on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa.
1-2 tähteä
16 € - 23 €
3 tähteä
41 € - 49 €
4-5 tähteä
102 € - 110 €

Hyvä tietää – parhaat vinkit kohteeseen Marrakech

Parhaat vinkit kohteeseen Marrakech

Miten löytää hyvä hotelli Marrakechissa?

Hintataso Marrakechissa on halpa ja vaihtoehtoja majoitukseen on runsaasti. Monet hotellit Marrakechissa sijaitsevat vanhassa kaupungissa, jossa majoittuminen on pääsääntöisesti halvempaa kuin keskustan uudemmissa osissa. Hintoihin vaikuttavat myös sesongit. Vilkkaimmat matkustusajankohdat kaupunkiin ajoittuvat lokakuun syyslomaviikoille, joulunalusajasta loppiaiseen sekä helmi-maaliskuulle, jolloin eurooppalaiset viettävät talvi- ja kevätlomiaan. Edullinen hotelli löytyy parhaiten momondon hotellivertailutyökalun avulla.

Tippi ja juomarahakäytännöt Marrakechissa

Marokossa on tapana antaa tippiä sekä ravintoloissa että taksissa. Ravintolassa voi antaa juomarahaa esimerkiksi 10 % laskun loppusummasta. Taksissa maksun voi pyöristää ylöspäin tasalukuun.

Miten viettää edullinen loma Marrakechissa?

Halvat hotellit Marrakechissa mahdollistavat sen, että lomasta pääsee nauttimaan edullisesti. Syöminen on halpaa, tosin kaupungista löytyy myös huippuluokkaisia ja -hintaisia ravintoloita. Erityisesti paikallinen ruoka on sekä todella maukasta että edullista. Myös ostosten tekeminen onnistuu Marrakechissa pääsääntöisesti edullisesti. Nähtävyyksiin tutustuminen ja kävely upeassa vanhassa kaupungissa ovat ilmaista tai mahdollista pikkurahalla.

Liikkuminen Marrakechissa

Medinassa eli vanhassa kaupungissa, jossa monet Marrakechin hotellit sijaitsevat, pääsee liikkumaan parhaiten jalan. Kaupungissa välimatkat ovat yleisesti ottaen pitkiä, joten myös linja-auto ja taksi ovat halpoja ja käteviä vaihtoehtoja. Kannattaa kuitenkin välttää mahdollisuuksien mukaan ruuhka-aikoja, jotka ovat kahdeksan ja yhdeksän välillä aamuisin sekä keskipäivällä ja illalla noin puoli kuudesta puoli kahdeksaan. Esimerkiksi Place Foucauldin aukiolta voi hypätä myös hevosten vetämien pienten rattaiden kyytiin.

Onko Marrakechissa turvallista?

Marokko on suhteellisen turvallinen maa ja myös Marrakechiin voi matkustaa turvallisin mielin. Esimerkiksi ryöstöt ovat harvinaisia, mutta väentungoksessa ja julkisissa liikenneväleissä kannattaa varoa taskuvarkaita. Älä kanna mukanasi suuria summia käteistä rahaa. Ole myös varovainen liikenteessä, sekä jalankulkijana että mahdollisesti auton vuokratessasi.

Tarvitaanko Marokossa adapteria?

Marokossa ei tarvitse adapteria.

Mitä tehdä Marrakechissa lasten kanssa?

Marrakechiin voi suunnata myös lasten kanssa ja monet hotellit Marrakechissa huomioivat lapsiperheet. Kaupungin nähtävyyksiin voi tutustua myös perheen pienempien kanssa ja esimerkiksi kaupungin erilaiset vesipuistot ovat hyviä paikkoja viettää päivää. Marrakechissa on myös kauniita puistoja ja puutarhoja sekä mahdollisuuksia erilaisiin liikunta-aktiviteetteihin.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Marrakech per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Marrakech hotellihuoneita halpaan hintaan
väh. 4 tähteä
Imperial Holiday Hôtel & Spa
Nro 1 suosio

Imperial Holiday Hôtel & Spa

5,4

24 €

Katso hotellitarjouksia
Eden Andalou Suites, Aquapark & Spa
Osuvin

Eden Andalou Suites, Aquapark & Spa

8,9

110 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Marrakech

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Marrakech
Earth Hostel

Earth Hostel

8,8

8 €

Katso hotellitarjouksia
oasis hostel

oasis hostel

8,8

11 €

Katso hotellitarjouksia
Hostel Villa Red City

Hostel Villa Red City

8 €

Katso hotellitarjouksia
Rooftop Hostel

Rooftop Hostel

9,4

11 €

Katso hotellitarjouksia
Mogador Kasbah

Mogador Kasbah

7,7

11 €

Katso hotellitarjouksia
Riad Nerja

Riad Nerja

9,7

13 €

Katso hotellitarjouksia
Etsi suosittuja hostelleja kaupungissa Marrakech

Hotellit kaupungissa Marrakech, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Riad Le Jardin d'Abdou

Riad Le Jardin d'Abdou

9,0

45 €

Katso hotellitarjouksia
Boho 27 hostel Marrakech

Boho 27 hostel Marrakech

9,0

14 €

Katso hotellitarjouksia
Riad Schanez

Riad Schanez

8,2

26 €

Katso hotellitarjouksia
Riad Nerja

Riad Nerja

9,7

13 €

Katso hotellitarjouksia
Riad Ayni

Riad Ayni

8,7

28 €

Katso hotellitarjouksia
Riad Palais Calipau

Riad Palais Calipau

9,2

27 €

Katso hotellitarjouksia

Marrakechin kaupunginosat, missä majoittua?

Lähes miljoonan asukkaan Marrakech on yksi Marokon suurimmista kaupungeista ja suosituimmista matkakohteista. Majoitus Marrakechissa onnistuu niin ylellisissä luksushotelleissa kuin vaatimattomissa ja halvoissa, paikallisten suosimissa majapaikoissa. Yksi vaihtoehto on riad-majatalo, jossa pääsee nauttimaan myös paikallisista herkkuruoista. Monet hotellit Marrakechissa sijaitsevat vanhassa kaupungissa eli Medinassa. Kaksitoista kilometriä pitkän muurin ympäröimässä vanhassa kaupungissa sijaitsee hienoja nähtävyyksiä, hyviä ruokapaikkoja sekä koko Afrikan vilkkain basaarialue, Djemaa el-Fna. Alkoholia tarjoavia ravintoloita ei alueelta kuitenkaan löydy. Niitä kaipaavan kannattaa suunnata Medinan ulkopuolella olevalle kaupungin uudelle puolelle eli Ville Nouvelleen. Esimerkiksi Hivernagen ja Guélizin kaupunginosista löytyy laatuhotelleja, joissa on uima-allas, kylpylähoitoja ja harrastusmahdollisuuksia golfista tennikseen. Rue de la Libertén varrelta löytyy ostettavaa tyyli- ja muotitietoisten makuun. Jotkin hotellit Marrakechissa sijaitsevat puolestaan uudehkossa Agdalin lomakeskuksessa. Sieltä löytyvät myös kuninkaallinen palatsi sekä suuri puutarha-alue. Rauhallisissa tunnelmissa, kaukana keskustan hälystä voi majoittua myös Palmaraiessa. Alueen hotelleissa on yleensä uima-allas sekä harrastusmahdollisuuksia. Varsinaisia nähtävyyksiä ei tältä alueelta löydy, mutta tarjolla on esimerkiksi kylpylöitä ja yöelämää.


Marrakechista pähkinänkuoressa

Marrakechissa riittää nähtävää ja koettavaa. Yksin vanhassa kaupungissa ja sen basaarialueella saa kulumaan päivän jos toisenkin. Marrakechin pääostospaikat sijaitsevat juuri vanhassa kaupungissa eli Medinassa. Suosittuja ostoksia ovat esimerkiksi nahkatuotteet, korut, vaatteet, mausteet ja elintarvikkeet. Trendikkäitä liikkeitä ja ostoskeskuksia löytyy kaupungin uudesta osasta. Kulttuurin ja historian ystäville Marrakech on unelmapaikka. Kaupungin ykkösnähtävyys on sen pääaukio eli Djemaa el-Fna. Lisäksi Marrakechissa on runsaasti museoita, palatseja, moskeijoita ja puistoja. Nähtävyydet ovat keskittyneet vanhan kaupungin alueelle. Marrakechissa voi harrastaa esimerkiksi patikointia, ratsastusta, uintia ja golfia. Retkiä järjestetään Atlas-vuorille, Saharaan sekä Agafayn autiomaahan. Sekä Medinassa että kaupungin uudella puolella on runsaasti hyviä ravintoloita. Alkoholipitoisia ruokajuomia saa parhaiten kaupungin hotelleista ja majataloista. Keskeisin ravintolakeskittymä löytyy pääaukion läheisyydestä. Iltaisin paikallisia ruokia pääsee ostamaan myös ravintolakojuista. Kiinnostavia ja herkullisia marokkolaisia ruokia ovat esimerkiksi tagine-ruukussa valmistetut annokset, kuskus-pohjaiset ateriat, keitot sekä brochette-varraslihat. Medinassa ruokatarjonta on keskittynyt juuri paikallisiin ruokiin. Kaupungin uudella puolella on enemmän kansainvälisiä ruokia, kuten pitsaa, pastaa ja ranskalaista ruokaa.


Marrakech matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Marrakech?

7 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Marrakech.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Marrakech?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Marrakech vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 91 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Marrakech?

Hotellit kohteessa Marrakech ovat yleensä edullisempia: tammikuu. Odotettu hintojen lasku noin 35 % tänä aikana.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Marrakech?

Hotellihuoneet kohteessa Marrakech ovat edullisimmillaan perjantai ja katossa sunnuntai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Marrakech?

Hostellit kohteessa Marrakech (mukaan lukien väh. 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 16 € per henkilö, per yö. Tämä on 75 € per yö halvempi kuin hotellien hinnat keskimäärin kohteessa Marrakech.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden huhtikuu aikana kohteen Marrakech sään perusteella?

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (30 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 17 °C, kaupungin Marrakech hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.


Marrakech kiinnostuneet etsivät myös seuraavia kohteita

Kiehtooko jokin muu kohde kuin Marrakech? Löydä parhaat ja edullisimmat hotellit näissä kohteissa