Hotellit Marrakech, Marokon

Etsi hotellitarjoukset  999 Marrakech, Marokon

Marrakech, Marokko
2. helmikuu — 3. helmikuu2
pe 3/2
ti 7/2

Suositut Marrakech hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Marrakech
Hinta
€35
€280
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupunginosat hotellin varaamiseen kaupungissa Marrakech

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat kaupungin Marrakech suosituissa naapurustoissa

Hinta

89 € - 494 €

KAUPUNGIN MARRAKECH HALVIN NAAPURUSTOGueliz48 % halvempiHotellit kohteessa Gueliz ovat halvimpia alueella Marrakech hinnan ollessa keskimäärin vain 89 € per yö
KAUPUNGIN MARRAKECH KALLEIN NAAPURUSTOMedina65 % kalliimpiMarrakech kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Medina, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 494 € per yö
KAUPUNGIN MARRAKECH SUOSITUIN NAAPURUSTOGueliz66 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Gueliz kuin mistään muusta naapurustosta kaupungissa Marrakech

Tekemistä naapurustossa Marrakech


Hotellit suosituissa naapurustoissa Marrakech kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Marrakech majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Marrakech

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Marrakech
Matalasesonkihuhtikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkilokakuukallein aika yöpyä
80 %odotettu hintojen lasku
85 %odotettu hinnannousu

Hinta

33 € - 1021 €

Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätiistaion viikon kallein päivä varata
1051 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
69 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Marrakech on: 1-2 tähteä, 85 päivää ennen.

1-2 tähteä

19 € - 25 €

3 tähteä

44 € - 49 €

4-5 tähteä

106 € - 112 €


Hyödyllisiä tärppejä Marrakech hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Marrakech

Halvin hotellihinta

24 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Eden Andalou Suites, Aquapark & Spa

Hotellit lähellä lentokenttää

6037

Keskimääräinen oleskelun kesto

3 päivää
Halvin hinta huoneelle Marrakech löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 24 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Residence Ezzahia, 3-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Eden Andalou Suites, Aquapark & Spa, suosituimmasta viiden tähden hotellista Marrakech(8,9/10 luokitus - perustuu 2 646 arvosteluun).
Marrakech löytyy 6 037 hotellia lähellä Marrakech Menara. Dar Sarsar Airport on lähin 0,6 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 3 päivää majoittuessaan hotelleihin Marrakech. Keskimääräinen majoitushinta 3 päiväksi Marrakech viime viikolla on 302 €.

Marrakech matkavinkit

Hintataso Marrakechissa on halpa ja vaihtoehtoja majoitukseen on runsaasti. Monet hotellit Marrakechissa sijaitsevat vanhassa kaupungissa, jossa majoittuminen on pääsääntöisesti halvempaa kuin keskustan uudemmissa osissa. Hintoihin vaikuttavat myös sesongit. Vilkkaimmat matkustusajankohdat kaupunkiin ajoittuvat lokakuun syyslomaviikoille, joulunalusajasta loppiaiseen sekä helmi-maaliskuulle, jolloin eurooppalaiset viettävät talvi- ja kevätlomiaan. Edullinen hotelli löytyy parhaiten momondon hotellivertailutyökalun avulla.

Halvat hotellit Marrakechissa mahdollistavat sen, että lomasta pääsee nauttimaan edullisesti. Syöminen on halpaa, tosin kaupungista löytyy myös huippuluokkaisia ja -hintaisia ravintoloita. Erityisesti paikallinen ruoka on sekä todella maukasta että edullista. Myös ostosten tekeminen onnistuu Marrakechissa pääsääntöisesti edullisesti. Nähtävyyksiin tutustuminen ja kävely upeassa vanhassa kaupungissa ovat ilmaista tai mahdollista pikkurahalla.

Marokko on suhteellisen turvallinen maa ja myös Marrakechiin voi matkustaa turvallisin mielin. Esimerkiksi ryöstöt ovat harvinaisia, mutta väentungoksessa ja julkisissa liikenneväleissä kannattaa varoa taskuvarkaita. Älä kanna mukanasi suuria summia käteistä rahaa. Ole myös varovainen liikenteessä, sekä jalankulkijana että mahdollisesti auton vuokratessasi.

Marokossa ei tarvitse adapteria.

Marrakechiin voi suunnata myös lasten kanssa ja monet hotellit Marrakechissa huomioivat lapsiperheet. Kaupungin nähtävyyksiin voi tutustua myös perheen pienempien kanssa ja esimerkiksi kaupungin erilaiset vesipuistot ovat hyviä paikkoja viettää päivää. Marrakechissa on myös kauniita puistoja ja puutarhoja sekä mahdollisuuksia erilaisiin liikunta-aktiviteetteihin.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Marrakech per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Marrakech hotellihuoneita halpaan hintaan

4-tähden hotellit

Halvin 122 €

Keskinkertainen 126 €

Kallein 129 €

Etsi 4-tähden hotelleja