Halvat lennot Turku - Lissabon alk. 358 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Turku-Lissabon lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Lissabon

Lyhyin lentoaika

22t 20m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Lissabon

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Turku kohteeseen Lissabon on 22t 20m.
Turku - Lissabon ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Turku lentokenttä - Lissabon Portela lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Lissabon: Lissabon Portela (LIS)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Lissabon

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lissabon?

kesäkuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Turku - Lissabon on kesäkuu ja kallein huhtikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Turku - Lissabon?

tiistai

Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Lissabon?

aamulla

Turku - Lissabon lennot ovat noin 0 % kalliimpia aamulla kuin aamulla

Mikä on halvin Turku - Lissabon reitti?

Turku - Lissabon Portela

Lennä Turku - Lissabon Portela ja saat parhaat Turku - Lissabon lentohinnat


  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Turku - Lissabon Portela reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Turku - Lissabon Portela reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Yksi lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet muutos- jamaksuistaan on Scandinavian Airlines. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Scandinavian Airlines, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.

  • Reitin Turku-Lissabon Portela etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Turku-Lissabon Portela reitille on 3249,8 km.Lennot Turusta Lissaboniin Turun päädyssä aloitettava aina Turun lentoasemalta, sillä muut lähiseudun lentokentistä eivät tee kansainvälisiä lentoja. Toinen ajallisesti tällä reitillä nopeampi vaihtoehto on matkustaa ensin Helsinki-Vantaan lentoasemalle Suomen pääkaupunkiseudulle ja matkustaa sieltä. Turun lentoasemalla on hyvälaatuiset peruspalvelut, kuten kahvila ja lounasravintola, ostospaikka pienille tuliaisille, rennompi maksullinen oleskelu- ja kokoustila sekä työskentelyalue. Helsinki-Vantaan lentoasemalta löytyy suuri valikoima ostos- ja ravintolavaihtoehtoja, oleskelutiloja ja paljon muuta. Lisäksi omaa mukavuutta voi edistää käyttämällä vaikka hierontasalongin palveluita. Lissabonissa Portelan lentoasema on ainut yleisesti kansainvälisiin lentoihin käytetty lentoasema ja sieltä löytyykin erittäin kattavat palvelut matkustajille. Hyvien peruspalveluiden, kuten langaton verkko, rahanvaihto ja muut modernilta lentoasemalta odotetut palvelut, lisäksi Lissabonin lentoasemalle on useita erillispalveluita sisältäviä oleskelutiloja. Hyvät ostosmahdollisuudet ja monipuolinen ravintolavalikoima täydentävät toimivan lentokentän palvelulistaa.


Turun lentoasemalta kaupunkiin ja toisin päin pääsee julkisista liikennevälineistä kätevästi linja-autolla. Kaupungin ja lentoaseman välisen matkan kulkee linja numero 1. Korkeampaan hintaan, mutta ainakin erittäin kätevästi, pääsee matkan taittamaan tietysti myös taksilla. Omalla autolla matka lentoasemalle ja -asemalta kulkee E63-tietä pitkin ja saapuville matkustajille on terminaalin edessä maksullinen pysäköinti. Autonvuokraus onnistuu myös lentoasemalla toimivista vuokraamoista ja tämä lieneekin harkitsemisen arvoista, mikäli mielit liikkua vuokra-autolla. Näin vuokra-auton palautus ja mahdollinen uudelleenvuokraus onnistuvat sujuvasti. Mikäli matkasi taasen alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, taittuu sinne matka kätevimmin Turusta junalla. Loppumatkasta junaksi vaihtuu P- tai I-juna, jotka vievät lentoasemalle. Luonnollisesti Helsinki-Vantaalle pääsee myös bussikyydein sekä henkilöautolla. Portugalissa Lissabonin kansainvälisen lentoaseman ja Lissabonin kaupungin välinen matka taittuu julkisista kulkuvälineistä selkeästi helpoiten metrolla, joka kulkee lentoasemalta nopeasti kaupunkiin. Myös linja-autoja on saatavilla, ja ne toimittavat matkustajia eri puolille kaupunkia edulliseen hintaan, joskin suurempien kantamusten kanssa tulee matkustajien valita lentokenttäbussi. Jos kohteesi löytyy parhaiten junalla, pääsee metron lisäksi esimerkiksi linja-autoilla 208 ja 705 juna-asemalle. Matka lentoaseman ja kaupungin välillä taittuu myös kätevästi taksilla tai majoitusliikkeiden tarjoamilla lentokenttäkuljetuksilla. Myös autonvuokraus onnistuu Lissabonin lentoasemalla.

Turusta Lissaboniin matkustettaessa lennot saapuvat hieman Lissabonin ytimestä pohjoiseen sijaitsevalle Humberto Delgadon kansainväliselle lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimillä Portelan lentoasema ja yksinkertaisesti Lissabonin kansainvälinen lentoasema. Asemalta on erittäin monipuoliset yhteydet lentämällä moneen maailman kolkkaan, mutta monelle matkustajalle pääsyy ottaa lennot Turusta Lissaboniin on nimenomaan Lissabonin kaupunkiin tutustuminen tai sieltä matkan jatkaminen jonnekin muuhun Portugalin kaupunkiin tai lomakohteeseen. Lentoasemalta metrolla Lissabonin ytimeen siirtyminen mahdollistaa mainiot yhteydet moneen suuntaan, mutta erityisesti pidempiä etäisyyksiä varten kannattaa metron pysäkiksi valita Garo do Oriente – Lissabonin päärautatie-asema. Sieltä pystyy junan kyydissä matkan taittamaan hienosti vaikka pitkälle pohjoiseen Portoon tai komeaa maisemareittiä pitkin kaakkoon ja Setúbalin kaupunkiin. Myös linja-autokyytejä lähikaupunkeihin on lentokentältä tarjolla. Parhaiten Lissabonin lähialueiden idyllisiin kyliin ja pienempiin kaupunkeihin tutustuu vuokraamalla auton lentoasemalla ja huristelemalla sillä omassa aikataulussa. Tagus-joen ylittämällä A2-tietä etelään pääsee esimerkiksi Almadaan ja komealle Fonte de Telhan rannalle. Lännestä puolestaan rantaviivaa pitkin N6-tietä pitkin löydät mainion Cascais’n rantakaupungin.


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Lissabon -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 50m
Halvin hinta144 €
Helsinki - Porto reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 25m
Halvin hinta114 €
Helsinki - Funchal reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 45m
Halvin hinta148 €
Helsinki - Faro reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 50m
Halvin hinta170 €
Helsinki - Porto Santo reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 20m
Halvin hinta425 €
Helsinki - Ponta Delgada reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 25m
Halvin hinta231 €
Oulu - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 05m
Halvin hinta344 €
Tampere - Porto reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 20m
Halvin hinta278 €
Turku - Funchal reitin lennot
Lyhyin lentoaika40t 45m
Halvin hinta265 €
Kokkola-Pietarsaari - Faro reitin lennot
Lyhyin lentoaika29t 20m
Halvin hinta465 €
Tampere - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 05m
Halvin hinta390 €
Jyväskylä - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika20t 30m
Halvin hinta544 €

Vastaavia ​​Turku - Lissabon lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Lissabon vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Portugali

Eikö sittenkään Lissabon? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Portugali

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Turku - Lissabon lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Turku - Lissabon tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja reitille Turku - Lissabon, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Turku - Lissabon lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.