Etsi halvat lennot Kavála

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kavála lentotiedot ja trendit

Tutustu Kavála lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kavála?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kavála?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Kavála vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Thessalonikin kansainvälinen lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 8t 25m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Kavála on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Halvimmat lennot kaupungin Kavála lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kavála lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Thessaloniki

HALVIN REITTI Helsinki - Kavála

Helsinki (HEL) - Thessaloniki (SKG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kavála kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Thessalonikin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 327 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kavála

Miten kauan kestää lentää Kavalaan?

Kavala on Kreikan pohjoisessa osassa sijaitseva kaupunki, joka on väestöluvultaan pienempi kuin muut Kreikan turistikohteet. Lennot Kavalaan ovat Suomesta lennettäessä keskivertaisia matkustusajaltaan sekä vaativat yleensä vähintään yhden välilaskun, jos lähtö matkalle on Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kavalaan voi lentää myös Oulun tai Rovaniemen lentokentältä, mutta tämä lisää yhden ylimääräisen välilaskun matkaan, jolloin matkustusaika pitenee huomattavasti. Siksi muualta kuin Helsingistä lähdettäessä onkin suositeltavaa ottaa ensin junayhteys Helsinkiin, jonka päärautatieasemalta tai Tikkurilasta voi ottaa paikallisjunan suoraan Helsinki-Vantaan lentokentälle. Yleisin ja nopein vaihtoehto on ottaa reittilento Helsingistä Münchenin lentokentälle, josta lähtee vaihtolento Kavalan lentokentälle. Matka-aika on arviolta noin alle kahdeksan tuntia kokonaisuudessaan. Yleisimpien reittilentojen kesto on noin pari tuntia, mutta on hyvä muistaa, että joskus kentillä joutuu odottelemaan. Matkustajan aikataulusta riippuen löytää Kavalan lentoja useilla eri matkustusajoilla sekä eri reittilennoilla, joten vaihtoehtoja on useita.

Mistä voit lentää suoraan Kavalaan?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Kavalaan ei ole tällä hetkellä saatavilla. Lennot Kavalaan kulkevat nopeimmin sekä edullisimmin Helsingistä välilaskun kautta Frankfurtiin, josta lähtee vaihtolehto Kavalan lentokentälle. Toinen vaihtoehto on lentää Helsingistä ensin Frankfurtiin ja jatkaa sieltä vaihtolennolla Ateenaan, josta taasen pääsee suoralla lennolla Kavalan lentokentälle. Tämä vaihtoehto sisältää kaksi välilaskua sekä lisää matkustusaikaa huomattavasti. Lentoja varatessa on hyvä pitää mielessä oma aikataulu sekä budjetti, ja valita, onko tärkeämpää päästä perille nopeasti vai hieman hitaammin ja samalla edullisemmin. Jos reittilennoilla on välilaskuja, on hyvä varautua odottamiseen lentokentillä. Lentokentiltä löytää kuitenkin yleensä hyvin varusteltuja tiloja odottamiseen sekä myös kahviloita.

Löytyykö kaupungin Kavála lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kavála on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kavála harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (130 km Kavála keskustasta), Alexandroúpoli Demokritos lentokenttä (130 km Kavála keskustasta) tai Város Limnos lentokenttä (134 km Kavála keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kavála Megas Alexandros lentokenttä hinnat?

lentoa Kavála Megas Alexandros lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kavála Megas Alexandros lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kavála Megas Alexandros lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kavála Megas Alexandros lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Kavála Megas Alexandros lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Kavála Megas Alexandros lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Kavála viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Kavalaan on?

Kavalaan sekä yleisesti Kreikkaan matkustaessa tarvitset voimassa olevan mikrosirullisen passin tai virallisen henkilökortin. Suomi sekä Kreikka ovat molemmat Euroopan Unionin jäsenmaita sekä kuuluvat Schengen-valtioihin. Matkustaessasi Schengen-alueella et tarvitse erillistä viisumia tai matkustuslupaa. Schengen-maahantuloluvalla voi matkustaa lyhytaikaisesti tai tilapäiväistä vierailua varten enintään 90 päiväksi turisti- tai liikematkan takia. Varaudu tarvittaessa esittämään voimassa oleva matkustusasiakirja eli passi tai virallinen henkilökortti.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kavála

Mitä voit tehdä ja nähdä Kavalassa?

Kavala on matkakohteena lähes jokaiselle matkustajalle sopiva. Kaupunkia pidetään yhtenä Kreikan kauneimmista, sillä se sijaitsee aivan veden äärellä Kavalan lahdella. Alueelta löytää rantoja, viihtyisiä ravintoloita, luontoa, vuoristoja ja paljon muuta. Tämä kreikkalainen kaupunki on rakennettu taitavasti kaltevaan ympäristöön vuoren juurella ja sieltä löytää paljon historiallisia sekä värikkäitä rakennuksia. Rannalla voi rentoutua auringossa ja pulahtaa välillä uimassa, tai jos auringonpalvonta ei houkuttele, voi pitkällä rantaviivalla käydä kävelyllä ja tarkastella lähteviä laivoja ja jahteja. Kesäpäivänä on mukava istuskella paikallisessa kahvilassa siemaillen vaikkapa paikallista viiniä tai kokeillen uusia ruokia. Rannoilta löytää myös erilaisia aktiviteetteja, kuten esimerkiksi snorklausta ja sukellusta, joka on mahtava tapa tutkia vedenalaista maailmaa. Kavalan vanhan kaupungin Panagian alue kannattaa myös käydä katsomassa, sillä sen historiallinen tunnelma ja kauniit rakennukset houkuttelevat majoittumaan alueella tai nauttimaan ravintoloiden tarjonnasta. Alueelta löytää myös useita monumentteja, museoita sekä kauniita kirkkoja sekä myös kuuluissan Kavalan linnoituksen, josta voi ihailla upeita näkymiä kaupungista. Kavalan rikkaan monikulttuurin vuoksi paikallinen ruoka on turistille todellinen elämys. Raikas välimerellinen ruoka ja lähistöltä pyydetty kala ovat vankka sekä herkullinen pohja paikallisessa ruokakulttuurissa. Alue on erityisesti tunnettu paikallisista ruoantuottajista, kuten esimerkiksi viinitiloista, joiden valikoimaa paikalliset arvostavat. Rannassa sijaitseva arkeologinen museo on uniikki sekä yksi tärkeimmistä museoista Kreikassa. Museo esittelee historiallisia kreikkalaisia patsaita sekä taidetta, ja sisälle pääsee todella pienellä pääsymaksulla. Myös muihin Kreikan saariin sekä kaupunkeihin pääsee vierailemaan Kavalasta helposti ja lyhyellä matkustusajalla, sillä satamasta lähtee lukuisia lauttoja ja laivoja päivittäin. Myös päiväretkiä järjestetään Kavalan kaupungissa. Tarjolla on esimerkiksi rantakiertueita tai muutaman päivän kestäviä kaupunkikiertueita lähialueella. Näitä suositellaan erityisesti perheen tai seurueen kanssa matkaaville.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kavála?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Kavála on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Kavála nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kavála joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Kavála joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kavála?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kavála, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kavála juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Kavála. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kavála

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.