Halvat lennot Kavála

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 26/5
to 2/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Kavála lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kavála lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Thessaloniki

HALVIN REITTI Helsinki - Kavála

Helsinki (HEL) - Thessaloniki (SKG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kavála kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Thessalonikin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 232 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kavála?

Kavala on Kreikan pohjoisessa osassa sijaitseva kaupunki, joka on väestöluvultaan pienempi kuin muut Kreikan turistikohteet. Lennot Kavalaan ovat Suomesta lennettäessä keskivertaisia matkustusajaltaan sekä vaativat yleensä vähintään yhden välilaskun, jos lähtö matkalle on Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kavalaan voi lentää myös Oulun tai Rovaniemen lentokentältä, mutta tämä lisää yhden ylimääräisen välilaskun matkaan, jolloin matkustusaika pitenee huomattavasti. Siksi muualta kuin Helsingistä lähdettäessä onkin suositeltavaa ottaa ensin junayhteys Helsinkiin, jonka päärautatieasemalta tai Tikkurilasta voi ottaa paikallisjunan suoraan Helsinki-Vantaan lentokentälle. Yleisin ja nopein vaihtoehto on ottaa reittilento Helsingistä Münchenin lentokentälle, josta lähtee vaihtolento Kavalan lentokentälle. Matka-aika on arviolta noin alle kahdeksan tuntia kokonaisuudessaan. Yleisimpien reittilentojen kesto on noin pari tuntia, mutta on hyvä muistaa, että joskus kentillä joutuu odottelemaan. Matkustajan aikataulusta riippuen löytää Kavalan lentoja useilla eri matkustusajoilla sekä eri reittilennoilla, joten vaihtoehtoja on useita.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Kavalaan ei ole tällä hetkellä saatavilla. Lennot Kavalaan kulkevat nopeimmin sekä edullisimmin Helsingistä välilaskun kautta Frankfurtiin, josta lähtee vaihtolehto Kavalan lentokentälle. Toinen vaihtoehto on lentää Helsingistä ensin Frankfurtiin ja jatkaa sieltä vaihtolennolla Ateenaan, josta taasen pääsee suoralla lennolla Kavalan lentokentälle. Tämä vaihtoehto sisältää kaksi välilaskua sekä lisää matkustusaikaa huomattavasti. Lentoja varatessa on hyvä pitää mielessä oma aikataulu sekä budjetti, ja valita, onko tärkeämpää päästä perille nopeasti vai hieman hitaammin ja samalla edullisemmin. Jos reittilennoilla on välilaskuja, on hyvä varautua odottamiseen lentokentillä. Lentokentiltä löytää kuitenkin yleensä hyvin varusteltuja tiloja odottamiseen sekä myös kahviloita.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Kavála paikasta Gdansk ovat löytäneet lentoja 92 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Kavála. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Kavála alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kavála on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kavála harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (130 km kaupungin Kavála keskustasta), Alexandroúpoli Demokritos lentokenttä (130 km kaupungin Kavála keskustasta) tai Város Limnos lentokenttä (134 km kaupungin Kavála keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 92 € henkilöä kohti ja Város Limnos lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Kavála. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kavála?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kavála

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kavála?

Lentäessäsi kohteeseen Kavála kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten tämän suosituin lentoyhtiön lennolla Lufthansa. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja tältä suositulta lentoyhtiöltä.


Kavála ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kavála lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Kavalan kansainväliseltä lentokentältä?

Kavalan kansainvälinen lentokenttä (KVA) sijaitsee suhteellisen lyhyen matkan päässä keskustasta. Kavalan lentokentällä on tarjolla useita vaihtoehtoja keskustaan liikkumiseen. Vuokra-autoja on tarjolla useilta eri yhtiöltä saapuvien lentojen siivessä. Vuokra-auto on kätevä vaihtoehto helppoon liikkumiseen. Pääset kulkemaan omilla ehdoillasi ja oman aikataulusi mukaisesti. Ehdot, hinnat sekä sopimukset kannattaa tarkistaa etukäteen yhtiöiden omilta sivuilta. Takseja on tarjolla ympäri vuorokauden terminaalin ulkopuolella. Taksit keskustaan ovat helppo kuljetusvaihtoehto ja ne ovat hieman edullisempia hintatasoltaan kuin Suomessa. Taksit laskuttavat kilometrien mukaan. Julkisen liikenteen vaihtoehtoja keskustan sekä Kavalan lentokentän välillä liikkumiseen ei tällä hetkellä ole saatavilla.


Kohteen Kavála viisumivaatimukset

Kavalaan sekä yleisesti Kreikkaan matkustaessa tarvitset voimassa olevan mikrosirullisen passin tai virallisen henkilökortin. Suomi sekä Kreikka ovat molemmat Euroopan Unionin jäsenmaita sekä kuuluvat Schengen-valtioihin. Matkustaessasi Schengen-alueella et tarvitse erillistä viisumia tai matkustuslupaa. Schengen-maahantuloluvalla voi matkustaa lyhytaikaisesti tai tilapäiväistä vierailua varten enintään 90 päiväksi turisti- tai liikematkan takia. Varaudu tarvittaessa esittämään voimassa oleva matkustusasiakirja eli passi tai virallinen henkilökortti.


Aloita matkan suunnittelu - Kavála


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kavála

Kavala on matkakohteena lähes jokaiselle matkustajalle sopiva. Kaupunkia pidetään yhtenä Kreikan kauneimmista, sillä se sijaitsee aivan veden äärellä Kavalan lahdella. Alueelta löytää rantoja, viihtyisiä ravintoloita, luontoa, vuoristoja ja paljon muuta. Tämä kreikkalainen kaupunki on rakennettu taitavasti kaltevaan ympäristöön vuoren juurella ja sieltä löytää paljon historiallisia sekä värikkäitä rakennuksia. Rannalla voi rentoutua auringossa ja pulahtaa välillä uimassa, tai jos auringonpalvonta ei houkuttele, voi pitkällä rantaviivalla käydä kävelyllä ja tarkastella lähteviä laivoja ja jahteja. Kesäpäivänä on mukava istuskella paikallisessa kahvilassa siemaillen vaikkapa paikallista viiniä tai kokeillen uusia ruokia. Rannoilta löytää myös erilaisia aktiviteetteja, kuten esimerkiksi snorklausta ja sukellusta, joka on mahtava tapa tutkia vedenalaista maailmaa. Kavalan vanhan kaupungin Panagian alue kannattaa myös käydä katsomassa, sillä sen historiallinen tunnelma ja kauniit rakennukset houkuttelevat majoittumaan alueella tai nauttimaan ravintoloiden tarjonnasta. Alueelta löytää myös useita monumentteja, museoita sekä kauniita kirkkoja sekä myös kuuluissan Kavalan linnoituksen, josta voi ihailla upeita näkymiä kaupungista. Kavalan rikkaan monikulttuurin vuoksi paikallinen ruoka on turistille todellinen elämys. Raikas välimerellinen ruoka ja lähistöltä pyydetty kala ovat vankka sekä herkullinen pohja paikallisessa ruokakulttuurissa. Alue on erityisesti tunnettu paikallisista ruoantuottajista, kuten esimerkiksi viinitiloista, joiden valikoimaa paikalliset arvostavat. Rannassa sijaitseva arkeologinen museo on uniikki sekä yksi tärkeimmistä museoista Kreikassa. Museo esittelee historiallisia kreikkalaisia patsaita sekä taidetta, ja sisälle pääsee todella pienellä pääsymaksulla. Myös muihin Kreikan saariin sekä kaupunkeihin pääsee vierailemaan Kavalasta helposti ja lyhyellä matkustusajalla, sillä satamasta lähtee lukuisia lauttoja ja laivoja päivittäin. Myös päiväretkiä järjestetään Kavalan kaupungissa. Tarjolla on esimerkiksi rantakiertueita tai muutaman päivän kestäviä kaupunkikiertueita lähialueella. Näitä suositellaan erityisesti perheen tai seurueen kanssa matkaaville.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Kavála on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Kavála nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lennot kohteeseen Kavála joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kavála, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Kavála. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.