Halvat lennot Alexandroúpoli

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 23/10
la 30/10

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Alexandroúpoli?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Alexandroúpoli?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Alexandroúpoli kaupungista Helsinki oli 281 €. Tämä on 8 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Alexandroúpoli. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Alexandroúpoli omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Löytyykö kaupungin Alexandroúpoli lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Alexandroúpoli on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Alexandroúpoli harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kavála Megas Alexandros lentokenttä (106 km kaupungin Alexandroúpoli keskustasta) tai Város Limnos lentokenttä (117 km kaupungin Alexandroúpoli keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Alexandroúpoli lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Alexandroúpoli Demokritos lentokenttä ovat keskimäärin 306 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Alexandroúpoli. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Alexandroúpoli?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Alexandroúpoli
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Alexandroúpoli?

  Aegean Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Alexandroúpoli. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Alexandroúpoli, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Aloita matkan suunnittelu - Alexandroúpoli