Hotellit Kaunas

Loma-asunnot Kaunas, Liettuan

Etsi loma-asuntotarjoukset  626 Kaunas, [1,place:'genitive']

Kaunas, Liettua
8. maaliskuu — 9. maaliskuu2
su 3/3
to 7/3

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoa


Suositut loma-asunnot kohteessa Kaunas

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Kaunas
Hinta
€29
€114
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Milloin varata loma-asunto kohteesta Kaunas

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Kaunas
Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
33 €
60 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Kaunas

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Kaunas

Loma-asunnot kaupungissa Kaunas, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Kaunas loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Kaunas loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Kaunas

Alin loma-asunnon hinta

18 €
Halvin hinta huoneelle Kaunas löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 18 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Kaunasinn Old Town.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Kaunas

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Kaunas

Mitkä Kaunasin kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Liettuan toiseksi suurimmassa kaupungissa Kaunasissa on yksi maan parhaista yöelämistä. Monet baarit ja yökerhot sijaisevat lähellä toisiaan vanhassakaupungissa, joten sinun kannattaa vuokrata loma-asunto sieltä. Loma-asunto voi olla hyvä vuokrata esimerkiksi raatihuoneentorin (Rotušės Aikštė) ympäristöstä. Raatihuoneentorilla olet aivan tämän "Liettuan Pariisin" keskustassa ja lähellä esimerkiksi yhtä kaupungin parhaista yökerhoista, DejaVu PartyBaria. Raatihuoneentorin luona sijaitsevat myös suositut yökerhot Mojo Lounge ja Django, joka on auki aamuun asti. Päivisin voit kierrellä vanhankaupungin kirkkoja, museoita ja kahviloita, ja iltaisin valloittaa sen terassit ja yökerhot. Vanhankaupungin eloisin katu on Vilniaus-kävelykatu, joten sinun kannattaa katsastaa tämän kadun läheiset loma-asunnot. Neris-joen toiselta puolelta majailee taas Kaunasin suurin yökerho Gargaras. Yökerho on entisessä teollisuusrakennuksessa Veršvain kaupunginosassa. Gargasin lähistöllä ei tosin ole paljonkaan muita yökerhoja, joten kannattaa vain katsoa, että Kaunasin loma-asunnosta on Gargasin bileisiin kohtuullinen kävelymatka. Tosin taksit ovat Kaunasissa edullisia, joten niillä liikkumista kannattaa hyödyntää yöelämässä. Muista vain kysyä taksissa hinta etukäteen. Kaunasissa on muuten usein yökerhon ovella tiukka seulonta asiakkaista, joten saavu paikalle siististi pukeutuneena äläkä selvästi humaltuneena.

Missä Kaunaksessa on paras loma-asunto perheille?

Vaikka Kaunasin vanhankaupungin mukulakadut ovat viehättävän rauhallisia kävelypaikkoja päivisin, ilta-aikaan paikasta tulee yöelämän keskus. Perheellisenä sinun kannattaa siis valita loma-asunto Kaunasin vanhankaupungin ulkopuolelta, jos et halua kuunnella yön läpi basson jumputusta. Jos valitset loma-asunnon tämän Liettuan entisen pääkaupungin uuden puolen keskustasta, voit yhä nauttia monista kahviloista ja museoista, mutta nukkua yösi rauhallisemmin. Pysyttele kuitenkin yhä mahdollisimman lähellä vanhaakaupunkia, koska sieltä löytyvät Kaunasin parhaat nähtävyydet, kuten lapsiperheiden suosima eläintieteellinen museo. Yksi lapsiperheiden suosikkikohteista Kaunasissa on Liettuan eläintarha. Voit siis valita loma-asunnon myös eläintarhan luota Gričiupisin kaupunginosasta, joka sijaitsee Nemunas-joen oikealla rannalla. Kyseessä on Kaunasin vanhin kaupunginosa. Toki Kaunasissa on myös kätevää ja hyvin edullista liikkua julkisella liikentellä ja taksilla. Kaupungissa on useita maalauksellisia puistoja leikkialueineen, joten voi olla hyvä idea vuokrata loma-asunto läheltä jotain puistoa. Uuden kaupungin puolella sijaitsee Euroopan pisin katu: Laivés Aléja (Vapauden aukio). Kadulla on useita kahviloita, ravintoloita, gallerioita, kauppoja ja teattereita. Perheellisenä voit harkita loma-asunnon valitsemista tämän kadun läheltä. Kaunasin keskustan itäpuolella taas on kaupungin päärautatiesema ja yksi kaupungin isoimmista ostoskeskuksista, Akropolis Mall. Sekä Akropolisissa että päärautatieasemalla on elokuvateattereita, kauppoja ja ravintoloita, joten niiden lähelle on kätevää majoittua. Päärautatieasemalta on erinomaiset liikenneyhteydet muualla kaupunkiin ja myös toisiin kaupunkeihin Liettuassa ja naapurimaihin. Päärautatieasemalta on myös mukava kävelyreitti Kaunasin vanhaankaupunkiin pitkin ostoskatu Laivés Aléjaa.

Mitkä ovat Kaunaksen loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Kaunasin loma-asuntojen etuna verrattuna hotelleihin on se, että sinulla on käytössäsi enemmän tilaa. Kaveriporukan on mukava istua iltaa loma-asunnon olohuoneessa eikä osan porukasta pienessä hotellihuoneessa sängyllä istuen. Lapsilla taas on paremmin tilaa leikkiä loma-asunnossa. Voit myös laittaa lapset päiväunille makuuhuoneeseen, sulkea oven ja istua itse rauhassa olohuoneessa tai parvekkeella. Säästät myös rahaa, koska loma-asunnot ovat usein edullisempia kuin hotellihuoneet ja voit valmistaa itse aamiaisen loma-asunnon keittiössä. Et ole myöskään sidottu hotellin aikaisiin aamiaisaikoihin. Loma-asunnon jääkaapissa on kunnolla tilaa omille ruoka- ja juomaostoksillesi. Saat nauttia omasta rauhasta kun ympärillä ei hyöri hotellin henkilökuntaa eikä muita matkailijoita. Et herää yöllä toisten turistien matkalaukkujen raahaamiseen ovesi takana. Loma-asunnot ovat keskellä paikallisten arkea, joten tutustut paremmin paikalliseen elämänmenoon kuin hotellissa. Jos ihastut niin loma-asuntoon kuin Kaunasiin, ja haluat alkaa vierailla kaupungissa usein, voit ostaa loma-asunnon omaksesi.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Kaunas?

Kohteessa Kaunas olevat loma-asunnot ovat yleensä halvimmillaan kuun marraskuu aikana - vuokrahinnat voivat olla noin 30 % alhaisemmat kuin keskimäärin kyseisenä aikana.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Kaunas?

739 toimijaa on valittavissa hotellia Kaunas helmikuuta 2024 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Kaunas hinnat?

hotellia Kaunas hinnat päivitetään joka päivä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kaunas

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat loma-asuntoja momondosta
Parhaat hotellitarjoukset
Parhaat hotellitarjoukset
Katso yli 3 miljoonan hotellien ja majoituspaikkojen tarjoukset yhdestä paikasta.
Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Käytä suodattimia löytääksesi majoituksia ilmaisella peruutuksella.
Miljoonia arvosteluja
Miljoonia arvosteluja
Tarkista asiakasarviot miljoonien todellisten vierasarvostelujen perusteella.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Majoitukset Kaunas
su 3/3
to 7/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.