Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Helsinki Préveza alk. 292 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 27/2
ti 5/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Helsinki-Préveza lennot: hyödyllistä tietoa
(HEL - PVK)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Préveza

Nopein lentoaika

11t 05m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Préveza

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Préveza on 11t 05m.
Helsinki - Préveza ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Préveza Aktion lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Préveza: Préveza Aktion (PVK)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Préveza

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Préveza?

Maanantai. Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Préveza?

Iltapäivällä. Helsinki - Préveza lennot ovat noin 48 % kalliimpia aamulla kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Préveza?

British Airways. British Airways on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Préveza reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Préveza reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Préveza Aktion. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Préveza Aktion ja saat parhaat Helsinki - Préveza lentohinnat

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Préveza

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Préveza, katso joitain tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Austrian Airlines
Austrian Airlines
25. toukokuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
2 välilaskua
PVK20:30Préveza Aktion
Useita lentoyhtiöitä
25. toukokuuta
HEL21:10Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 30m
3 välilaskua
PVK13:40Préveza Aktion
Useita lentoyhtiöitä
25. toukokuuta
HEL09:25Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 05m
1 välilasku
PVK20:30Préveza Aktion

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Préveza

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Préveza momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
British AirwaysHintaalk. 611 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,8
7 020 arvostelua
Etsi British Airways lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Préveza Aktion etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Préveza Aktion välinen etäisyys on noin 2374,6 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Préveza Aktion lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Préveza Aktion lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Préveza Aktion lentokenttä?

  helmikuuta 2024 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Préveza Aktion lentokenttä osiossa.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Préveza Aktion lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Préveza Aktion lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Préveza Aktion lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Préveza Aktion lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Préveza Aktion lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitä etuja on eri lentokentillä Helsingissä ja Prevezassa?

Helsingin lentokenttä tunnetaan viralliselta nimeltään Helsinki-Vantaan lentoasemana, joka sijaitsee lyhyen matkan päästä Helsingin keskustasta. Se on myös ainoa Helsingin alueella oleva kaupalliselle lentoliikenteelle tarkoitettu lentoasema. Lentoasema on jaettu kahteen terminaaliin ja alueella on helppo liikkua, sillä opasteita ja kylttejä on reilusti ja kävelyetäisyydet ovat kohtuullisia. Helsinki-Vantaa lentokenttä on myös hyvin varusteltu, ja sieltä löytää kaikki tarvittavat palvelut matkustamiseen. Tarjolla on esimerkiksi ravintoloita, myymälöitä, pankkipalveluja sekä lounge-tiloja. Prevezan lentokenttä on viralliselta nimeltään Aktion Airport ja se on alueen ainoa kaupalliseen lentoliikenteeseen keskittyvä lentoasema. Vaikka suoria lentoja Helsingistä Prevezaan ei ole, kaikki Prevezaan saapuvat lennot saapuvat siis Aktionin lentoasemalle. Lentokenttä on suhteellisen pienikokoinen, joten kävelyetäisyydet ovat lyhyitä ja alueella navigointi on matkustajille helppoa. Palveluja kentältä myös löytyy, esimerkiksi ravintoloita, kauppoja ja pankkipalveluita. Molemmilla lentokentillä turvatarkastus on suhteellisen sujuva eikä siihen yleensä tarvitse jonottaa kauaa. On hyvä kuitenkin saapua lentokentälle ajoissa ennen lentoa. Näin vältät turhat ruuhkat tai ongelmat mahdollisissa aikatauluissa.


Mikä on paras tapa liikkua lentokentiltä keskustaan Helsingissä ja Prevezassa?

Helsingin keskusta sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päästä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kulkuyhteyksiä lentokentältä keskustaan on runsaasti, ja ne kulkevat suhteellisen säännöllisesti. Lentokentälle on helppo saapua joukkoliikenteen bussilla tai lähijunalla. Bussilla ja junalla pääsee lähelle terminaaleja ja kulkuyhteys on suora sekä edullinen, tosin liput on ostettava yleensä etukäteen. Lentokenttätakseja lähtee terminaalin edestä ja takseja voi tilata myös etukäteen. Näin varmistat rauhallisen kuljetusvaihtoehdon suoraan haluamaasi osoitteeseen. Palveluita tarjoavia taksiyhtiöitä on useampi, ja ne laskuttavat yleensä matkustettujen kilometrien mukaan. Helsinki-Vantaalla palvelee myös useita eri autovuokraamoja, joten vuokra-auton voi varata näppärästi suoraan lentokentältä tai ennakkoon autovuokraamon nettisivulta. Prevezan lentokenttä tunnetaan virallisesti Aktion Airport -nimeltä, ja se sijaitsee noin vartin ajomatkan päässä Prevezan keskustasta. Aktion-lentokentällä on tarjolla julkisen liikenteen busseja Prevezan kaupunkiin sekä useisiin muihin kaupunkikohteisiin. Liput voi ostaa etukäteen netistä tai suoraan kuljettajalta. Lentokenttätakseja on saatavilla vuorokauden ympäri, joten vaikka lennot Helsingistä Prevezaan saapuisivat yömyöhään tai aamuvarhain, pääset taksilla heti haluamaasi kohteeseen. Aktion-lentokentällä on tarjolla myös useamman eri autovuokraamon palveluita, joten vuokra-autolla pääsee näppärästi eurooppalaista valtatietä pitkin suoraan Prevezan kaupunkiin.

Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Prevezasta?

Jos matkaa kiinnostaa jatkaa muualle kuin vain Prevezan kaupunkiin, voit lentojen saapuessa Helsingistä Prevezaan napata vuokra-auton lentokentältä. Vuokra-autoja on tarjolla useita eri malleja, ja hintoihin sekä sopimusehtoihin voi tutustua etukäteen netissä. Prevezan kaupungin keskeinen sijainti tuo loistavan mahdollisuuden tutustua myös muihin kohteisiin. Vuokra-auto on kätevä tapa nähdä aluetta ja tuo tietynlaista vapautta, sillä autolla pääsee kulkemaan helposti alueiden välillä. Lähellä sijaitsevaan Vónitsan pieneen rantakaupunkiin pääsee autolla vain vartissa eurooppalaista valtatietä pitkin. Myös bussin kyydissä voi matkustaa lentokentältä Vónitsan kaupunkiin, tosin matka on ajallisesti hieman pidempi kuin autolla mentäessä. Bussiliput voi ostaa kuljettajalta, mutta aikatauluja kannattaa vilkaista netistä etukäteen. Suosittu vierailukohde on myös Lefkaksen kaupunki, jossa pääsee näkemään henkeäsalpaavia rantamaisemia ja kirkkaita vesistöjä. Paikalle pääsee autolla alle puolessa tunnissa ja ajomatka kulkee lähes suoraan yhtä maateitä pitkin. Myös bussi kulkee Aktion lentoasemalta Lefkakseen, ja sillä matka taittuu alle tunnissa.


Vastaavia ​​Helsinki - Préveza lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Préveza vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Préveza lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Helsinki - Préveza lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Préveza joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Helsinki - Préveza ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Préveza?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Helsinki - Préveza.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Préveza lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Préveza, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Helsinki - Préveza lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Préveza

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Préveza

Suositut kaupungit Kreikassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Helsinki
1 aikuinen
ti 27/2
ti 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.