Halvat lennot Helsinki Papeete alk. 1882 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 17/8
ke 24/8

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Papeete lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Papeete

Lyhyin lentoaika

38t 25m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Papeete

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Papeete on 38t 25m.
Helsinki - Papeete ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Papeete Faaa lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Papeete: Papeete Faaa (PPT)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Papeete

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Papeete?

heinäkuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Papeete on heinäkuu ja kallein lokakuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Papeete?

torstai

Viikon halvin päivä on torstai ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Papeete?

keskipäivällä

Helsinki - Papeete lennot ovat noin 21 % kalliimpia illalla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Papeete?

Air France

Air France on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Papeete reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Papeete reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Papeete Faaa

Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Papeete Faaa ja saat parhaat Helsinki - Papeete lentohinnat


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Papeete

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Papeete lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
24. syyskuuta
HEL12:05Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 35m
2 välilaskua
PPT06:40Papeete Faaa
18. lokakuuta
PPT19:45Papeete Faaa
26t 05m
2 välilaskua
HEL21:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1882 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
6. lokakuuta
HEL16:15Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 25m
2 välilaskua
PPT06:40Papeete Faaa
9. lokakuuta
PPT19:45Papeete Faaa
30t 15m
2 välilaskua
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1912 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
6. lokakuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 30m
3 välilaskua
PPT14:30Papeete Faaa
9. lokakuuta
PPT03:40Papeete Faaa
26t 50m
2 välilaskua
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
2031 €
Etsi vastaava
American Airlines
6. lokakuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 30m
1 välilasku
PPT06:40Papeete Faaa
9. lokakuuta
PPT19:45Papeete Faaa
34t 15m
2 välilaskua
HEL06:00Helsinki-Vantaan lentoasema
6838 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
24. syyskuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 30m
2 välilaskua
PPT14:30Papeete Faaa
18. lokakuuta
PPT19:45Papeete Faaa
26t 40m
1 välilasku
HEL22:25Helsinki-Vantaan lentoasema
4282 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
24. syyskuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 25m
3 välilaskua
PPT07:00Papeete Faaa
18. lokakuuta
PPT19:45Papeete Faaa
30t 15m
2 välilaskua
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
4997 €
Etsi vastaava

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Papeete

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Papeete momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Air FranceHintaalk. 2085 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,6
Etsi Air France lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Papeete Faaa reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut reittiä Helsinki-Vantaan lentoasema - Papeete Faaa lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Air France, United Airlines ja American Airlines.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Papeete Faaa etäisyys lentäen?

    Papeete Faaa on 15244,1 km päässä kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohtuullinen lento hyvissä olosuhteissa kestää 29t 25m.Lennot Helsingistä Papeeteen lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonka matkustajamäärät ovat kasvaneet mittavien laajennustöiden ja Finnairin Aasian strategian myötä. Lisääntyneestä matkustajamäärästä huolimatta Helsinki-Vantaan lentoasema on moderni, viihtyisä ja toimiva kokonaisuus, jonka rauhallinen tunnelma luo oivalliset puitteet odottaa lentoa ja virittäytyä matkatunnelmaan. Helsinki-Vantaan lentoasema on omassa kokoluokassaan yksi Euroopan parhaita lentoasemia, ja siellä on on monipuoliset palvelut sekä hyvä hygienia. Lentoaseman puhtaus onkin saanut paljon kiitos matkailijoilta, ja Helsinki-Vantaan lentoasema on huomioinut myös karvaisten matkakumppanien tarpeet ja rakentanut niille oman käymälän lentoaseman tiloihin. Helsingin tapaan myös Papeetessa on vain yksi lentoasema, ja kaikki lennot Helsingistä Papeeteen saapuvat Faa'an kansainväliselle lentoasemalle, josta on jatkoyhteydet Tahitin muille saarille. Ravintoloiden ja taxfree-myymälöiden lisäksi Faa'an kansainvälisellä lentoasemalla on ilmainen WiFi, pankki- ja valuutanvaihtopalvelu, matkatavarasäilytys, matkapuhelimien latauspiste sekä suihkuja. Palvelut eivät kuitenkaan ole käytettävissä ympäri vuorokauden. Papeeten lentoasemalla on helppo virittäytyä lomatunnelmaan, sillä pääterminaalin lähellä sijaitsevat Fare Hei -markkinat pitävät yllä polynesialaista perinnettä ja toivottavat maahan saapuvat turistit tervetulleiksi kukkaketjuin.


Lennot Helsingistä Papeeteen lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka on Suomen vilkkain ja suurin lentoasema. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulta sekä muualta Suomesta. Helsingin keskustasta pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalle taksilla ja seutuliikenteen bussilla numero 615, joka liikennöi Helsingin Rautatientorilta Helsinki-Vantaan lentoasemalle säännöllisen aikataulun mukaan. Helsingin rautatieasemalta pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalle lähiliikenteen P- ja I-junilla, ja muualta Suomesta saavuttaessa matkustajat voivat vaihtaa junaa Tikkurilan rautatieasemalla, josta on jatkoyhteys Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Perille pääsee myös monilla kaukoliikenteen linja-autovuoroilla, ja halutessasi voit yöpyä lentokenttähotellissa, joista monet tarjoavat kuljetuspalvelun lentoasemalle. Jos saavut omalla autolla, voit pysäköidä terminaalin yhteydessä olevaan pysäköintihalliin tai kaukoparkkiin, jonka hinnat ovat yleensä edullisemmat. Helsinki–Papeete-lento saapuu Faa'an kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee Papeeten kaupungin eteläpuolella Tahitin saaren länsirannikolla. Taksimatka lentoasemalta Papeeten keskustaan kestää liikenteestä riippuen noin 10 minuuttia, ja lentoasemalta voi myös vuokrata auton. Kaupungin keskustaan pääsee myös bussilla, joka pysähtyy päätien varrella lentokentän pysäköintialueen toisella puolella.

Papeeten lentoasema sijaitsee Tahitin pääsaarella, ja kansainvälisten lentojen lisäksi se on myös maan sisäisen lentoliikenteen keskuspiste. Faa'an kansainväliseltä lentoasemalta on lentoyhteydet Tahitin muille suosituille paratiisisaarille, kuten Bora Boralle ja Moorealle. Lentomatka Bora Boralle kestään noin 50 minuuttia, ja viereinen Moorean saari on vain noin 15 minuutin lentomatkan päässä. Moorealle pääsee myös lautalla, joka on edullisin tapa matkustaa pääsaarelta tälle turkoosin veden ympäröimälle trooppiselle saarelle. Matka kestää lauttatyypistä riippuen 30–40 minuuttia, ja lautta lähtee Papeeten keskustassa sijaitsevasta lauttaterminaalista. Faa'an kansainväliseltä lentoasemalta pääsee myös Tahitin pääsaarta kiertävälle kehätielle, joka yhdistää saaren eri kylät ja kaupungit toisiinsa. Matkailijat voivat vuokrata auton tai varata kuljetuspalvelun saaren toisella laidalla sijaitseviin kohteisiin, ja itärannikon tuliperäisiä näkymiä voi ihailla myös päiväretkellä, sillä koko saaren kiertäminen kestää vain noin kuusi tuntia. Jos lähdet maailmanympärimatkalle ja haluat aloittaa lomasi vierailemalla paratiisissa, voi yksisuuntainen lento Helsingistä Papeeteen olla mitä parhain tapa virittäytyä tunnelmaan.


Vastaavia ​​Helsinki - Papeete lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Papeete vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Ranskan Polynesia

Eikö sittenkään Papeete? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Ranskan Polynesia

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Helsinki - Papeete lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lentoja reitille Helsinki - Papeete joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Papeete kohteesta Helsinki. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja reitille Helsinki - Papeete on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.