Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Lappeenranta Ateena

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 16/4
Tue 23/4
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat reitin Lappeenranta - Ateena (LPP - ATH) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Lappeenranta-Ateena

Suora lento

Ei yhtään
Lappeenranta - Ateena reitille ei ole suoria lentoja. Lappeenranta - Ateena ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Lappeenranta-Ateena etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Lappeenranta-Ateena reitille on 2582,7 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lappeenranta lentokenttä lento kohteeseen Ateena lentokenttä hinnat?

  lentoa Lappeenranta lentokenttä lento kohteeseen Ateena lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Lappeenranta lentokenttä lento kohteeseen Ateena lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lappeenranta lentokenttä lento kohteeseen Ateena lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Ateena lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Ateena lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Lappeenranta–Ateena?

Suorat lennot Lappeenrannasta Ateenaan operoi halpalentoyhtiö Ryanair. Ryanair liikennöi Itä-Suomen Lappeenrannasta Kreikan Ateenaan yleensä noin kerran viikossa. Nopeat ja kätevät lennot ovat vaivaton tapa matkustaa Kreikan pääkaupunkiin. Lentoliput Lappeenrannasta Ateenaan voit saada suorin yhteyksin ainakin kesäkuukausien aikana. Ryanairin edullisia Ateenan lentoja varatessa kannattaa kiinnittää huomiota erilaisiin lipputyyppeihin ja niihin sisältyviin matkatavaroihin. Jos sinulla on paljon matkatavaroita, vertaile tarkkaan erilaisia lipputyyppejä ja niiden hintoja. Esimerkiksi halvimpaan Standard Fare -lippuun sisältyy yleensä vain yksi pieni käsimatkatavara. Ruumaan menevien matkatavaroiden kanssa matkustavien on siis valittava jokin muu lipputyyppi.

Lähtö: Miten päästä Lappeenrannan lentokentälle?

Lappeenrannasta kohti Ateenaa lähtevät lennot nousevat matkaan Lappeenrannan lentoasemalta. Se sijaitsee alle kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten matkan taitat helposti taksilla tai kävellen. Pääset Lappeenrannan ydinkeskustasta lentokentälle kätevästi myös bussilla. Keskustan ja lentoaseman välillä liikennöi Lappeenrannan paikallisbussi numero 4, joka kulkee Karhuvuori–Mäntylä-väliä. Se pysähtyy matkan varrella keskustassa ja lentokentän tuntumassa. Keskustassa bussin kyytiin voi nousta Koulukadun pysäkiltä. Bussimatkan hinta lentoasemalle on alkaen noin 3,20 EUR (riippuen matkaan kuuluvista vyöhykkeistä).

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Ateenassa?

Lennot Lappeenrannasta Ateenaan saapuvat kansainvälistä lentoliikennettä palvelevalle Ateenan lentokentälle (Athens Airport Elefthérios Venizélos). Lentoasemalta on matkaa keskustaan noin 25 km. Pääset lentoasemalta keskustaan helposti linja-autolla tai metrolla. Lentomatkailijat kuljettaa Ateenan ytimeen metrolinja 3. Se operoi lentoasemalta Aghia Marinaan. Metron matka-aika keskustaan on noin 30 min, ja keskustassa matkustajien kannattaa nousta pois Syntagman pysäkillä. Metrolippu lentokentältä keskustaan maksaa noin 8 EUR. Jos siirryt keskustaan mieluummin bussilla, valitse X95-lentokenttäbussi. Se on hieman hitaampi kuin metro, sillä linja-autolla matka-aika Ateenan keskustaan on ruuhkista riippuen noin 45 min. Bussilipun hinta on noin 6 EUR, ja linja-auto vie matkustajat metron tavoin keskeiselle Syntagman aukiolle.

Kuinka kauan Lappeenranta–Ateena-lento kestää?

Suorat lennot Lappeenrannasta Ateenaan ovat käteviä, sillä matka-aika kaupunkien välillä on noin 3 h 50 min. Koska kaikki Ryanairin reittilennot ovat suoria, matka-aika on lähes sama kaikilla Lappeenrannan ja Ateenan välisillä lennoilla.

Milloin on paras aika matkustaa Ateenaan?

Euroopan suosituimmat kesälomakuukaudet, eli kesä-elokuu, ovat Ateenan vilkkaimpia matkailukuukausia. Kesällä kaupungissa nautitaan takuuvarmasta auringonpaisteesta, mutta suomalaiseen makuun kaupungin kesälämpötilat voivat olla jopa liian kuumat. Etenkin heinä-elokuussa lämpömittarin lukemat nousevat Ateenassa reilusti yli 30 °C tuntumaan. Näinä kuukausina kaupungin tunnetuimmissa historiallisissa kohteissa ja turistien suosimilla aukioilla voi myös olla ruuhkaa. Kesäsesongin plussapuoliin kuuluu, että kesä-elokuussa lentoyhteydet Ateenaan ovat yleensä parhaimmillaan. Jos haluat nauttia Ateenan kuumasta ja eläväisestä kesästä, halvat lennot Lappeenrannasta Ateenaan kannattaa yritä napata heti kesäkauden alkuun tai sen loppuun. Koska kaupunkien välillä liikennöi low cost -lentoyhtiö Ryanair, ajoissa varaava voi saada Lappeenranta–Ateena-lennot myös suosituille kesäkuukausille edulliseen hintaan. Jos haluat nauttia Ateenasta rauhallisemmissa tunnelmissa, eivätkä hieman epävakaiset säät pilaa lomaasi, kevät ja syksy ovat erinomaista aikaa kreikkalaiskaupunkiin matkustamiselle.

Tarvitaanko Ateenaan passia/viisumia?

Ateena sijaitsee Schengenin ja Euroopan unionin alueelle, joten viisumi ei ole Ateenaan tai muihin kreikkalaiskaupunkeihin tarpeen. Et tarvitse Ateenaan välttämättä myöskään passia. Halutessasi voit matkustaa kaupunkiin virallisen henkilökortin kera. Muista kuitenkin pitää joko passi tai henkilökortti mukana. Tarvitset niitä, jos lentokenttien tai lentoyhtiön henkilökunta pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi.


 • Kesällä Ateenaan matkustavien kannattaa säästää ulkoilmassa sijaitsevat suuret historialliset kohteet, kuten Acropolis ja Parthenon, joko aikaisin aamulla tai myöhään illalla tutkittaviksi. Aamuisin ja iltaisin näihin suosittuihin nähtävyyksiin voi tutustua mukavan raikkaassa ilmassa, ja aikaisten tai myöhäisten vierailujen avulla vältät myös vuolaimmat turistivirrat. Keskipäivän kuumimmat tunnit kannattaa omistaa esimerkiksi museoille, hyville kahviloille sekä Kansallispuiston (Ethnikós Kípos) kaltaisille vehreille puutarhoille, joiden varjoissa on mukava levätä ja kerätä voimia.
 • Noin 664 000 asukkaan historiallisessa Ateenassa metro on kätevin kulkuväline kaupungin tutkimiseen. Kolmella linjalla kulkevalla metrolla siirryt helposti kaupunginosasta toiseen. Metromatkat ladataan yleensä Ath.ena Ticket -lipulle, ja päivälipun voit ladata kortille edulliseen noin 4,50 EUR hintaan. Viiden päivän lipun hinta on noin 9 EUR.
 • Ateenan taksit ovat Kreikan yleiseen hintatasoon nähden melko kalliita, ja suuren kaupungin ruuhkissa taksi on usein metroa hitaampi kulkuväline. Jos kuitenkin nappaat taksin, kysy kuskilta hinta-arvio matkasta ennen taksiin astumista. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Vaihtoehtoiset lennot Lappeenranta-Ateena -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Ateena reitin lennot
Nopein lentoaika3t 40m
Halvin hinta202 €
Jyväskylä - Ateena reitin lennot
Nopein lentoaika27t 45m
Halvin hinta557 €
Kokkola-Pietarsaari - Ateena reitin lennot
Nopein lentoaika14t 50m
Halvin hinta896 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Lappeenranta - Ateena reitin lennoille?

  Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia Lappeenranta - Ateena lentoreitille. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Lappeenranta-Ateena reitille momondon avulla?

  Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Vastaavia ​​Lappeenranta - Ateena lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Lappeenranta - Ateena vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Lappeenranta - Ateena lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Lappeenranta - Ateena lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Lappeenranta - Ateena joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Lappeenranta - Ateena ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Lappeenranta - Ateena?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Lappeenranta - Ateena.

En ole valmis varaamaan Lappeenranta - Ateena lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Lappeenranta - Ateena on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ateena

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kreikassa

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Ateenaan
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Tue 16/4
Tue 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.