Halvat lennot Lappeenranta - Ateena

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 30/9
to 7/10

Lappeenranta-Ateena lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Lappeenranta-Ateena
Suora lentoEi yhtäänLappeenranta - Ateena reitille ei ole suoria lentoja. Lappeenranta - Ateena ei ole suosittuja lentoreittejä.
Lentokentät kohteessa Ateena1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Ateena: Ateenan kansainvälinen lentoasema (ATH)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Lappeenranta - Ateena

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Lappeenranta - Ateena?

keskiviikko

Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein maanantai

Milloin on halvin aika lentää Ateena?

aamulla

Lappeenranta - Ateena lennot ovat noin 0 % kalliimpia aamulla kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Ateena?

Ryanair

Ryanair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Lappeenranta - Ateena reitillä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Lappeenranta - Ateena

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Lappeenranta-Ateena momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Ryanair
Hintaalk. 58 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,9

  • Reitin Lappeenranta-Ateenan kansainvälinen lentoasema etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Lappeenranta-Ateenan kansainvälinen lentoasema reitille on 2582,7 km.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Lappeenranta–Ateena?

Suorat lennot Lappeenrannasta Ateenaan operoi halpalentoyhtiö Ryanair. Ryanair liikennöi Itä-Suomen Lappeenrannasta Kreikan Ateenaan yleensä noin kerran viikossa. Nopeat ja kätevät lennot ovat vaivaton tapa matkustaa Kreikan pääkaupunkiin. Lentoliput Lappeenrannasta Ateenaan voit saada suorin yhteyksin ainakin kesäkuukausien aikana. Ryanairin edullisia Ateenan lentoja varatessa kannattaa kiinnittää huomiota erilaisiin lipputyyppeihin ja niihin sisältyviin matkatavaroihin. Jos sinulla on paljon matkatavaroita, vertaile tarkkaan erilaisia lipputyyppejä ja niiden hintoja. Esimerkiksi halvimpaan Standard Fare -lippuun sisältyy yleensä vain yksi pieni käsimatkatavara. Ruumaan menevien matkatavaroiden kanssa matkustavien on siis valittava jokin muu lipputyyppi.

Lähtö: Miten päästä Lappeenrannan lentokentälle?

Lappeenrannasta kohti Ateenaa lähtevät lennot nousevat matkaan Lappeenrannan lentoasemalta. Se sijaitsee alle kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten matkan taitat helposti taksilla tai kävellen. Pääset Lappeenrannan ydinkeskustasta lentokentälle kätevästi myös bussilla. Keskustan ja lentoaseman välillä liikennöi Lappeenrannan paikallisbussi numero 4, joka kulkee Karhuvuori–Mäntylä-väliä. Se pysähtyy matkan varrella keskustassa ja lentokentän tuntumassa. Keskustassa bussin kyytiin voi nousta Koulukadun pysäkiltä. Bussimatkan hinta lentoasemalle on alkaen noin 3,20 EUR (riippuen matkaan kuuluvista vyöhykkeistä).

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Ateenassa?

Lennot Lappeenrannasta Ateenaan saapuvat kansainvälistä lentoliikennettä palvelevalle Ateenan lentokentälle (Athens Airport Elefthérios Venizélos). Lentoasemalta on matkaa keskustaan noin 25 km. Pääset lentoasemalta keskustaan helposti linja-autolla tai metrolla. Lentomatkailijat kuljettaa Ateenan ytimeen metrolinja 3. Se operoi lentoasemalta Aghia Marinaan. Metron matka-aika keskustaan on noin 30 min, ja keskustassa matkustajien kannattaa nousta pois Syntagman pysäkillä. Metrolippu lentokentältä keskustaan maksaa noin 8 EUR. Jos siirryt keskustaan mieluummin bussilla, valitse X95-lentokenttäbussi. Se on hieman hitaampi kuin metro, sillä linja-autolla matka-aika Ateenan keskustaan on ruuhkista riippuen noin 45 min. Bussilipun hinta on noin 6 EUR, ja linja-auto vie matkustajat metron tavoin keskeiselle Syntagman aukiolle.

Kuinka kauan Lappeenranta–Ateena-lento kestää?

Suorat lennot Lappeenrannasta Ateenaan ovat käteviä, sillä matka-aika kaupunkien välillä on noin 3 h 50 min. Koska kaikki Ryanairin reittilennot ovat suoria, matka-aika on lähes sama kaikilla Lappeenrannan ja Ateenan välisillä lennoilla.

Milloin on paras aika matkustaa Ateenaan?

Euroopan suosituimmat kesälomakuukaudet, eli kesä-elokuu, ovat Ateenan vilkkaimpia matkailukuukausia. Kesällä kaupungissa nautitaan takuuvarmasta auringonpaisteesta, mutta suomalaiseen makuun kaupungin kesälämpötilat voivat olla jopa liian kuumat. Etenkin heinä-elokuussa lämpömittarin lukemat nousevat Ateenassa reilusti yli 30 °C tuntumaan. Näinä kuukausina kaupungin tunnetuimmissa historiallisissa kohteissa ja turistien suosimilla aukioilla voi myös olla ruuhkaa. Kesäsesongin plussapuoliin kuuluu, että kesä-elokuussa lentoyhteydet Ateenaan ovat yleensä parhaimmillaan. Jos haluat nauttia Ateenan kuumasta ja eläväisestä kesästä, halvat lennot Lappeenrannasta Ateenaan kannattaa yritä napata heti kesäkauden alkuun tai sen loppuun. Koska kaupunkien välillä liikennöi low cost -lentoyhtiö Ryanair, ajoissa varaava voi saada Lappeenranta–Ateena-lennot myös suosituille kesäkuukausille edulliseen hintaan. Jos haluat nauttia Ateenasta rauhallisemmissa tunnelmissa, eivätkä hieman epävakaiset säät pilaa lomaasi, kevät ja syksy ovat erinomaista aikaa kreikkalaiskaupunkiin matkustamiselle.

Tarvitaanko Ateenaan passia/viisumia?

Ateena sijaitsee Schengenin ja Euroopan unionin alueelle, joten viisumi ei ole Ateenaan tai muihin kreikkalaiskaupunkeihin tarpeen. Et tarvitse Ateenaan välttämättä myöskään passia. Halutessasi voit matkustaa kaupunkiin virallisen henkilökortin kera. Muista kuitenkin pitää joko passi tai henkilökortti mukana. Tarvitset niitä, jos lentokenttien tai lentoyhtiön henkilökunta pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi.


  • Kesällä Ateenaan matkustavien kannattaa säästää ulkoilmassa sijaitsevat suuret historialliset kohteet, kuten Acropolis ja Parthenon, joko aikaisin aamulla tai myöhään illalla tutkittaviksi. Aamuisin ja iltaisin näihin suosittuihin nähtävyyksiin voi tutustua mukavan raikkaassa ilmassa, ja aikaisten tai myöhäisten vierailujen avulla vältät myös vuolaimmat turistivirrat. Keskipäivän kuumimmat tunnit kannattaa omistaa esimerkiksi museoille, hyville kahviloille sekä Kansallispuiston (Ethnikós Kípos) kaltaisille vehreille puutarhoille, joiden varjoissa on mukava levätä ja kerätä voimia.
  • Noin 664 000 asukkaan historiallisessa Ateenassa metro on kätevin kulkuväline kaupungin tutkimiseen. Kolmella linjalla kulkevalla metrolla siirryt helposti kaupunginosasta toiseen. Metromatkat ladataan yleensä Ath.ena Ticket -lipulle, ja päivälipun voit ladata kortille edulliseen noin 4,50 EUR hintaan. Viiden päivän lipun hinta on noin 9 EUR.
  • Ateenan taksit ovat Kreikan yleiseen hintatasoon nähden melko kalliita, ja suuren kaupungin ruuhkissa taksi on usein metroa hitaampi kulkuväline. Jos kuitenkin nappaat taksin, kysy kuskilta hinta-arvio matkasta ennen taksiin astumista. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

(Hinnat tarkistettu 2/5/2019).


Vaihtoehtoiset lennot Lappeenranta-Ateena -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Ateena reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 15m
Halvin hinta76 €
Kokkola-Pietarsaari - Ateena reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 35m
Halvin hinta435 €