Autonvuokraukset Ecuadorissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Ecuadorissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Quito, Ecuador
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Quito, Ecuador
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokraa auto läheltä kohteen Ecuador suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ecuador

Autonvuokraus Ecuador

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ecuador, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla Avis on eniten autonvuokrauspisteitä Ecuador alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 10 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Avis vuokra-auton? Quito on suosituin kaupunki maassa Ecuador, ja sieltä löytyy 2 Avis autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Maassa Ecuador autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Vuodesta 2019 lähtien Ecuador on rankattu 25/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Ecuador sai tieverkoston laatupisteiksi 5,2, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Ecuador on 0,30‰. Maan Ecuador eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Ecuador alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Ecuador kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Mini. Arviolta 100 % käyttäjistämme valitsi Mini viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 32 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Ecuador

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Ecuador

Tutustu alueen Etelä-Amerikka muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Etelä-Amerikka

Aloita matkan suunnittelu - Ecuador


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Ecuador voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Ecuador suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Ecuador, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Ecuador.

Kyllä, kohteesta Ecuador löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Ecuador.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.