Autonvuokraus Trabzon, Turkki

Haussa halpa vuokra-auto Trabzon, Turkki? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Trabzon, Turkki
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Trabzon, Turkki
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Trabzon: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Trabzon, Turkki
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,7

Value

6,2
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Trabzon, Turkki kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Trabzon lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Trabzon

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Trabzon noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Trabzon noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Avis, Hertz ja Europcar. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Trabzon. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Trabzon, Turkki autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Trabzon sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Trabzon. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Trabzon, Turkki?

  Kun ajat Trabzon kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Trabzon kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Trabzon?

  Hyundai Accent ja Ford Escape automallit kaupungissa Trabzon ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Trabzon voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 25 €/päivä ja alhaisimmillaan 12 €/päivä. Ford Escape vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 28 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 16 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 5 Series vuokra-autoja kaupungissa Trabzon?

  Avis on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa BMW 5 Series vuokra-autoja kaupungissa Trabzon. Malli BMW 5 Series maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Avis 65 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Trabzon, Turkki kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Trabzon on 7 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 70 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Trabzon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Trabzon kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Trabzon autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Trabzon vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Ford Fiesta.


Aloita matkan suunnittelu - Trabzon