Autonvuokraus Blenheim, Uusi-Seelanti

Haussa halpa vuokra-auto Blenheim, Uusi-Seelanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Blenheim, Uusi-Seelanti
24. tammikuu — 31. tammikuu
Sama palautus
Blenheim, Uusi-Seelanti
ma 24/1
Keskipäivä
ma 31/1
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Blenheim: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Blenheim, Uusi-Seelanti
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

8,0
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Blenheim, Uusi-Seelanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Wellington lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Blenheim

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Blenheim noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Blenheim noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Budget ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Blenheim. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Blenheim, Uusi-Seelanti?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Blenheim on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Blenheim ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Blenheim?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Blenheim, ja datamme mukaan Ford Focus on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 54 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Blenheim niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 € per päivä. Ford Focus autonvuokraukset kaupungista Blenheim ovat yleensä keskimäärin 57 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 27 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Kia Sportage vuokra-autoja kaupungissa Blenheim?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Kia Sportage kaupungissa Blenheim, niin Hertz on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Maasturi ajoneuvoja). Kia Sportage vuokra-autot kaupungissa Blenheim vuokraamolta Hertz ovat keskimäärin 65 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Blenheim, Uusi-Seelanti kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Blenheim kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 18 °C lämpötiloja ja 50 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Blenheim ovat yleensä korkeat tammikuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

 • Onko sää kaupungissa Blenheim samanlainen kuin muualla Marlborough alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Blenheim road triplle alueelle Marlborough tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 18 °C ja sademäärän vastaavasti 50 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Uusi-Seelanti

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Auckland, Queenstown ja Christchurch eri puolilla Uusi-Seelanti

Aloita matkan suunnittelu - Blenheim