Autonvuokraus Tokushima - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Tokushima? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tokushima, Japani
5. joulukuu — 12. joulukuu
Sama palautus
Tokushima, Japani
la 5/12
Keskipäivä
la 12/12
Keskipäivä

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Tokushima kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Osaka Kansai Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Tokushima

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Tokushima noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Tokushima noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Hertz ja Europcar. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Tokushima. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Tokushima autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Tokushima vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Tokushima, kuten Hertz, Europcar ja keddy by Europcar tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Tokushima?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Tokushima on 60 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Tokushima taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Tokushima alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.


Lentolippu varattuna kohteeseen Tokushima? Aloita matkan suunnittelu!