Autonvuokraus Kumamoto, Japani

Haussa halpa vuokra-auto Kumamoto, Japani? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kumamoto, Japani
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Kumamoto, Japani
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Kumamoto: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kumamoto, Japani
6 sijaintia
6 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kumamoto, Japani kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Fukuoka lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kumamoto

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kumamoto noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Kumamoto. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kumamoto, Japani?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Kumamoto on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kumamoto ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kumamoto?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Kumamoto on Hyundai Accent ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Ford Focus. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent tarjouksia kaupungissa Kumamoto keskimääräiseen hintaan 55 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 30 € per päivä. Mallin Ford Focus vuokraaminen kaupungissa Kumamoto maksaa yleensä keskimäärin 68 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 37 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Kumamoto, Japani kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Kumamoto sademäärä on 60 mm ja keskilämpötila 5 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Kumamoto parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Kumamoto kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Kumamoto autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Kumamoto vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Ford Focus Wagon.


Aloita matkan suunnittelu - Kumamoto