Autonvuokraukset kohteessa Okinawa, Okinawan prefektuuri

Haussa halpa vuokra-auto Okinawa, Okinawan prefektuuri? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Okinawa, Japani
23. maaliskuu — 30. maaliskuu
Sama palautus
Okinawa, Japani
to 23/3
Keskipäivä
to 30/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

0

Okinawa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Okinawa, Okinawan prefektuuri

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Nissan Rent-A-Car

3 sijaintia

Times

3 sijaintia

Hertz

2 sijaintia

Alamo

1 sijainti

Avis

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Sunnycars

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Okinawa

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Okinawa

Suositut autotyypit

Economy, Wagon, Compact

Halvin vuokra-auto

54 €

Suosituin malli

Toyota Noah
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Okinawa viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Wagon, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Okinawa on 54 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 72 €/pvä.
Kohteen Okinawa suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Noah. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Mini Car.

Vuokraa auto läheltä kohteen Okinawa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Okinawa

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Okinawa - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Okinawa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Okinawa löytyvät yleensä ORIX Rent a Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaORIX Rent a Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 31 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Okinawa on 31 €/pvä.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Okinawa tulisi sinun noudattaa kaupungin 60 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 80 km/t ja moottoriteillä Okinawa kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Okinawa ajat.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Okinawa road triplle alueelle Okinawan prefektuuri tai sitä ympäröiville alueille kuukauden maaliskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 19 °C ja sademäärän vastaavasti 145 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Okinawa

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Okinawa

Aloita matkan suunnittelu - Okinawa


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Okinawa momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Okinawa, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Okinawa ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Okinawa.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Okinawa autonvuokrauksissa.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Okinawa vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.