Autonvuokraus Fukuoka, Japani

Haussa halpa vuokra-auto Fukuoka, Japani? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Fukuoka, Japani
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Fukuoka, Japani
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Fukuoka: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Fukuoka, Japani
14 sijaintia
12 sijaintia
12 sijaintia
11 sijaintia
10 sijaintia
7 sijaintia
5 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Fukuoka, Japani kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Fukuoka lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Fukuoka

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Fukuoka noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Fukuoka noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Fukuoka. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Fukuoka, Japani?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Fukuoka huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 60 km/t ellei toisin mainita. Fukuoka taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 80 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Fukuoka rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Fukuoka?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Fukuoka, ja datamme mukaan Ford Focus on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 55 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Fukuoka niinkin alhaiseen hintaan kuin 8 € per päivä. Ford Focus autonvuokraukset kaupungista Fukuoka ovat yleensä keskimäärin 53 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 4 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Fukuoka?

  Vuokraamolla Europcar on Mercedes-Benz V-Class autoja saatavilla kaupungissa Fukuoka 166 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Mercedes-Benz V-Class saatavuus kaupungissa Fukuoka voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.

 • Millainen sää on kohteessa Fukuoka, Japani kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Fukuoka kuukauden tammikuu aikana on 7 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 23 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Fukuoka kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Fukuoka. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Fukuoka vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Ford Focus Wagon.

 • Onko sää kaupungissa Fukuoka samanlainen kuin muualla Fukuokan prefektuuri alueella?

  Jos etsit Fukuoka vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Fukuokan prefektuuri lämpötila on yleensä 7 °C ja sademäärä vastaavasti 23 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Fukuoka