Autonvuokraus Ishigaki, Japani

Haussa halpa vuokra-auto Ishigaki, Japani? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ishigaki, Japani
3. helmikuu — 10. helmikuu
Sama palautus
Ishigaki, Japani
to 3/2
Keskipäivä
to 10/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Ishigaki: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ishigaki, Japani
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ishigaki, Japani kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Ishigaki lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Ishigaki

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Ishigaki noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Europcar on yksi monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Ishigaki COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Ishigaki. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ishigaki, Japani?

  Kun ajat Ishigaki kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Ishigaki kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Ishigaki?

  Datamme perusteella Hyundai Accent on suosituin vuokra-auto kaupungissa Ishigaki.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 4 €/pvä kaupungissa Ishigaki, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 44 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Ishigaki on Chevrolet Spark keskimääräisen hinnan ollessa 34 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 30 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Ishigaki, Japani kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Ishigaki sademäärä on 130 mm ja keskilämpötila 18 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Ishigaki parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Vaikka lämpötilat ovat tavallista korkeammat tammikuu aikana, sateen mahdollisuus on myös suuri. momondo suosittelee ilmastoidun auton vuokraamista, jotta pysyt mukavan viileänä kohteessa Ishigaki

 • Onko sää kaupungissa Ishigaki samanlainen kuin muualla Okinawan prefektuuri alueella?

  Ilmasto alueella Okinawan prefektuuri kuukauden tammikuu aikana on yleensä 17 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 125 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Ishigaki lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Ishigaki