Autonvuokraus Rockhampton, Australia

Haussa halpa vuokra-auto Rockhampton, Australia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rockhampton, QLD, Australia
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Rockhampton, QLD, Australia
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Rockhampton: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rockhampton, Australia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
4 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rockhampton, Australia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rockhampton lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rockhampton

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rockhampton noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Rockhampton sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Budget, Hertz ja Alamo. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Rockhampton, Australia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Rockhampton sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Budget, Hertz ja Alamo peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rockhampton, Australia?

  Kun ajat Rockhampton kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Rockhampton kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 110 km/t ja moottoriteille 110 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rockhampton?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Rockhampton on Ford Escape ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Hyundai i10. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Escape tarjouksia kaupungissa Rockhampton keskimääräiseen hintaan 42 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 23 € per päivä. Mallin Hyundai i10 vuokraaminen kaupungissa Rockhampton maksaa yleensä keskimäärin 36 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 35 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Rockhampton, Australia kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Rockhampton kuukauden tammikuu aikana on 27 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 140 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Lämpötilat Rockhampton aikana kohteessa tammikuu ovat tyypillisesti muita kuukausia korkeammat, mutta sateen mahdollisuus on silti suuri. Suosittelemme vuokraamaan ilmastoidun auton.

 • Onko sää kaupungissa Rockhampton samanlainen kuin muualla Queensland alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rockhampton road triplle alueelle Queensland tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 25 °C ja sademäärän vastaavasti 267,5 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Rockhampton