Autonvuokraus Puerto Natales - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Puerto Natales? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Puerto Natales, Chile
21. tammikuu — 28. tammikuu
Sama palautus
Puerto Natales, Chile
to 21/1
Keskipäivä
to 28/1
Keskipäivä

Autovuokraamo Puerto Natales: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Puerto Natales
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.4

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 7 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.8

Pisteet perustuvat 6 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Puerto Natales kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Puerto Natales Teniente J. Gallardo lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Puerto Natales

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Puerto Natales noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Avis, Hertz ja Thrifty ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Puerto Natales. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Puerto Natales autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Puerto Natales autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Puerto Natales vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Puerto Natales, kuten Avis, Hertz ja Thrifty tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Puerto Natales?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Puerto Natales on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Puerto Natales taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Puerto Natales alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Puerto Natales, Chile kuukauden tammikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Puerto Natales kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 11 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Puerto Natales kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Puerto Natales.

Onko sää kaupungissa Puerto Natales samanlainen kuin muualla Magallanes alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Puerto Natales ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Magallanes lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 10 °C ja mahdollinen sademäärä 30 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Chile

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Santiago, Concepción ja Punta Arenas eri puolilla Chile

Lentolippu varattuna kohteeseen Puerto Natales? Aloita matkan suunnittelu!