Autonvuokraukset kohteessa Puerto Montt, Los Lagos

Haussa halpa vuokra-auto Puerto Montt, Los Lagos? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Puerto Montt, Chile
3. helmikuu — 10. helmikuu
Sama palautus
Puerto Montt, Chile
pe 3/2
Keskipäivä
pe 10/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Puerto Montt autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Puerto Montt, Los Lagos

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

7,0

keddy by Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

8,2

Value

7,7

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Ace

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,9

Comfort

2,9

Kokonaisarvosana

2,9

Nouto/palautus

2,9

Value

4,9

Econorent

3 sijaintia

FlexWays

3 sijaintia

A Car Rental

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Puerto Montt suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Puerto Montt

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Puerto Montt - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Puerto Montt, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Puerto Montt löytyvät yleensä Sixt kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSixt, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 34,99/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Puerto Montt on 40,25/pvä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Puerto Montt on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Puerto Montt suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Europcar, keddy by Europcar ja Budget, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Puerto Montt kuukauden helmikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 130 mm ja lämpötilat 12 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Puerto Montt maksaa keskimäärin 32 €/päivä.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Puerto Montt, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Puerto Montt ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Puerto Montt huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Puerto Montt on 14 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 100 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Puerto Montt.

Jos etsit Puerto Montt vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Los Lagos lämpötila on yleensä 14 °C ja sademäärä vastaavasti 100 mm.


Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Puerto Montt

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Puerto Montt

Aloita matkan suunnittelu - Puerto Montt


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Puerto Montt. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Puerto Montt suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Puerto Montt autoillle.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Puerto Montt, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, kohteesta Puerto Montt löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Puerto Montt vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.