Autonvuokraus Puerto Montt, Chile

Haussa halpa vuokra-auto Puerto Montt, Chile? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Puerto Montt, Chile
1. helmikuu — 8. helmikuu
Sama palautus
Puerto Montt, Chile
ti 1/2
Keskipäivä
ti 8/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Puerto Montt: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Puerto Montt, Chile
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,0

Value

7,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,0

Value

5,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,7

Comfort

4,4

Kokonaisarvosana

4,5

Value

4,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,9

Comfort

2,9

Kokonaisarvosana

2,9

Value

4,9
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Puerto Montt, Chile kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Puerto Montt El Tepual lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Puerto Montt

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Puerto Montt noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Puerto Montt. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Puerto Montt, Chile autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Puerto Montt on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Puerto Montt suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Europcar, keddy by Europcar ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Puerto Montt, Chile?

  50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Puerto Montt, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Puerto Montt ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Puerto Montt huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Puerto Montt?

  Keskimääräiseen hintaan 29 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 25 €/pvä), Audi A1 vuokra-autot kaupungissa Puerto Montt on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Toyota RAV4 vuokraaminen kaupungissa Puerto Montt keskimääräiseen hintaan 55 €/pvä (42 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa Puerto Montt, Chile kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Puerto Montt on 14 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 100 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Puerto Montt.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Puerto Montt kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Puerto Montt. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Puerto Montt vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Audi A1, Class Minivan tai Class Compact Car.

 • Onko sää kaupungissa Puerto Montt samanlainen kuin muualla Los Lagos alueella?

  Jos etsit Puerto Montt vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Los Lagos lämpötila on yleensä 14 °C ja sademäärä vastaavasti 100 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Chile

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Santiago, Concepción ja Punta Arenas eri puolilla Chile

Aloita matkan suunnittelu - Puerto Montt