Autonvuokraus Concepción, Chile

Haussa halpa vuokra-auto Concepción, Chile? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Concepción, Chile
10. joulukuu — 17. joulukuu
Sama palautus
Concepción, Chile
pe 10/12
Keskipäivä
pe 17/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Concepción: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Concepción, Chile
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

6,0
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Concepción, Chile kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Concepción Carriel Sur lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Concepción

13on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Concepción kuun joulukuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Concepción noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Budget on yksi monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Concepción COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Concepción. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Concepción autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Auton vuokraaminen kaupungissa Concepción on halvinta, kun käytät vuokraamon Econorent yhtä heidän 2 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 23 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 23 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Concepción, Chile?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Concepción huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Concepción taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Concepción rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Concepción?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Concepción, ja datamme mukaan Chevrolet Spark on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 31 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Concepción niinkin alhaiseen hintaan kuin 12 € per päivä. Chevrolet Spark autonvuokraukset kaupungista Concepción ovat yleensä keskimäärin 21 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 11 € per päivä.

Millainen sää on kohteessa Concepción, Chile kuukauden joulukuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Concepción kuukauden joulukuu aikana on 16 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen joulukuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Concepción kuukauden joulukuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Concepción. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Concepción vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Chevrolet Spark tai Hyundai i10.

Onko sää kaupungissa Concepción samanlainen kuin muualla Biobíon alue alueella?

Ilmasto alueella Biobíon alue kuukauden joulukuu aikana on yleensä 16 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 30 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Concepción lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Chile

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Santiago, Punta Arenas ja Puerto Montt eri puolilla Chile

Autonvuokraukset kaupungin Concepción lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Concepción

Aloita matkan suunnittelu - Concepción