Autonvuokraus Punta Arenas - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Punta Arenas? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Punta Arenas, Chile
4. maaliskuu — 11. maaliskuu
Sama palautus
Punta Arenas, Chile
to 4/3
Keskipäivä
to 11/3
Keskipäivä

Autovuokraamo Punta Arenas: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Punta Arenas
Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.4

Pisteet perustuvat 28 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.6

Pisteet perustuvat 14 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.6

Pisteet perustuvat 6 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Punta Arenas kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Punta Arenas Pres Ibanez lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Punta Arenas

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Punta Arenas noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Punta Arenas sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Avis, Hertz ja Europcar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Punta Arenas autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Punta Arenas. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Punta Arenas valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Punta Arenas?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Punta Arenas huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Punta Arenas taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Punta Arenas rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Punta Arenas, Chile kuukauden helmikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Punta Arenas kuukauden helmikuu aikana voivat odottaa 10 °C lämpötiloja ja 20 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen helmikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Punta Arenas kuukauden helmikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Punta Arenas.

Onko sää kaupungissa Punta Arenas samanlainen kuin muualla Magallanes alueella?

Ilmasto alueella Magallanes kuukauden helmikuu aikana on yleensä 10 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 20 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Punta Arenas lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Chile

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Santiago, Concepción ja Puerto Montt eri puolilla Chile

Lentolippu varattuna kohteeseen Punta Arenas? Aloita matkan suunnittelu!