Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Oulu

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Oulu

Kuljettajan ikä: 26-65
Fri 28/6
Fri 5/7
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

keddy by Europcar vuokra-autotarjoukset Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

30 € - 376 €

Kaikki autotyypit

33 € - 265 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta keddy by Europcar Oulu, Pohjois-Pohjanmaa on toukokuu hintojen ollessa 30 € per päivä keskimäärin. 30 € per päivä on 64 % alhaisempi kuin 83 € kuin keskimääräinen vuosihinta keddy by Europcar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Oulu. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto keddy by Europcar Oulu on toukokuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo keddy by Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta keddy by Europcar Oulu, Pohjois-Pohjanmaa on toukokuu hintojen ollessa 63 € per päivä keskimäärin. 63 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 146 € kuin keskimääräinen vuosihinta keddy by Europcar Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Oulu. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto keddy by Europcar Oulu on toukokuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo keddy by Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

40 €/pvä

2 Jul - 19 Jul
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

40 €/pvä

2 Jul - 19 Jul
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

43 €/pvä

2 Jul - 19 Jul
Toyota Corolla

Oulu keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Oulu, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

4 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Oulu

Kuinka paljon maksaa keddy by Europcar vuokra-auto kaupungissa Oulu heinäkuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa Oulu kuukauden heinäkuu aikana vuokraamolta keddy by Europcar maksaa keskimäärin 35 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 25 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta keddy by Europcar viikoksi kaupungissa Oulu, voit olettaa hintojen olevan noin 244 € kuukauden heinäkuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Oulun lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla keddy by Europcar on 1 toimipaikka kentällä Oulun lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Oulunsalo.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta keddy by Europcar, kun vierailet kaupungissa Oulu kuukauden heinäkuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta keddy by Europcar jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Oulu heinäkuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden heinäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 30 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 25 € per päivä. Otathan huomioon, että keddy by Europcar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Mikä on vuokraamon keddy by Europcar halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Oulu?

Edullinen on halvin keddy by Europcar vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Oulu. Edullinen vuokraus vuokraamolta keddy by Europcar maksaa keskimäärin 30 €/pvä (20 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 38 % käyttäjistämme valitsi Edullinen säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Oulu.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Oulu?

Kaupungista Oulu löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka keddy by Europcar omistaa. Osoitteessa Ratakatu 11, Oulu sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat keddy by Europcar auton kaupungissa Oulu noutivat kulkuneuvon osoitteessa Ratakatu 11 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Oulu hinnat?

autoa Oulu hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Oulu?

kesäkuuta 2024 alkaen 50 toimijaa on valittavissa autoa Oulu osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Oulu?

Eri maissa, myös kohteessa Oulu, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Oulu?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Oulu. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oulu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fri 28/6
Keskipäivä
Fri 5/7
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Oulu

Suositut vuokra-autotyypit Oulussa