Autonvuokraukset kentällä Okinawa Naha lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Okinawa Naha lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Okinawa, Japani - Naha (OKA)
6. huhtikuu — 9. huhtikuu
Sama palautus
Okinawa, Japani - Naha (OKA)
to 6/4
Keskipäivä
su 9/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Okinawa Naha lentokenttä autonvuokraustiedot

Auton vuokraamiseen Okinawan Nahan lentokentällä tarvitset yleensä passin tai muun virallisen henkilöllisyystodistuksen, ajokortin ja luottokortin. Jotkin lentoyhtiöt tarkentavat, että ajokortin tulee olla kansainvälinen ajokortti ja vaativat, että kuljettajalla on ollut kortti ainakin vuoden ajan ennen ajoneuvon vuokrausta. Kuljettajilta edellytettävä ikä vaihtelee autovuokraamoittain. Jotkin vuokraamot asettava alaikärajaksi 18 vuotta. Toisilla ikäraja voi olla korkeampi, esimerkiksi 19, 21 tai 25 vuotta. Autovuokraamosta riippuen vuokraukselle saattaa myös olla yläraja, esimerkiksi 70, 75 tai 99 vuotta. Kansainvälisen käytännön mukaista on periä nuorilta kuljettajilta vuokrauksesta korkeampaa hintaa, ja sama pätee lisäkuljettajiin. Varaudu siis myös siihen, että vuokrauksen hinta riippuu iästäsi. Vuokra-auton vuokrahinnan maksamiseen kelpaavat ainakin tavallisimmat luottokortit, mutta esimerkiksi electron- ja prepaid-korttia tai käteistä vuokraamot eivät yleisesti hyväksy. Lentokentän autonvuokrauksen yhteydessä kortilta veloitetaan vuokra, valitsemasi lisäpalvelut ja paikalliset verot ja maksut. Ainakaan yleensä Nahan lentokentällä operoivat autovuokraamot eivät pidätä maksukortilta vakuutta vuokrauksen ajaksi, mutta asia on hyvä varmistaa ennakkoon. Vuokrausehdot vaihtelevat vuokraamoittain.

Okinawa Nahan lentokentällä asiakkaille on tarjolla vuokra-autokeskuksen asiakaspalvelutiski, joka tarjoaa matkustajille henkilökohtaista vuokra-autoihin liittyvää palvelua ja lisätietoja. Autonvuokraukseen liittyvät tai autoon vuokra-ajaksi saatavilla olevat palvelut vaihtelevat autovuokraamoittain. Yleensä auton vuokrahinta pitää sisällään esimerkiksi varkausturvan, kolariturvan, paikalliset verot ja rajoittamattomat kilometrit. Myös esimerkiksi GPS-laite, Wi-Fi-yhteys ja mahdolliset lisäkuljettajat saattavat jo sisältyä hintaan tai voit ostaa ne lisäpalveluna erillistä korvausta vastaan. Vuokra-autoon kannattaa myös kysyä lastenistuinta.


0

Okinawa Naha lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Okinawa Naha lentokenttä

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Nissan Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

8,0

Nippon Rent-A-Car

3 sijaintia

ABC Car Rental

1 sijainti

A Car Rental

1 sijainti

Alamo

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Okinawan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Okinawan

Autonvuokraukset kentällä Okinawa Naha lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Okinawa Naha lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokra-auto kentällä Naha lentokenttä on malli Honda Fit vuokraamolta Nippon Rent-A-Car. Keskimääräinen päivittäinen hinta Honda Fit vuokraukselle vuokramosta Nippon Rent-A-Car on 52 €. Halvin hinta per päivä Honda Fit mallille on 50 €, jonka saatat löytää riippuen siitä, koska teet varauksen. Muista vertailla vuokra-autojen hintoja ennen tulopäivääsi, jotta löydät vuokraamon Nippon Rent-A-Car ja muiden vuokraamojen kilpailukykyisimmät hinnat kentällä Naha lentokenttä.


Aloita matkan suunnittelu - Okinawa Naha lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Okinawa Naha lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Okinawa Naha lentokenttä suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.