GREEN MOTION autonvuokraukset kaupungista Manchester

Etsi ja vertaa hyviä GREEN MOTION vuokra-autotarjouksia kaupungissa Manchester

Manchester, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
17. joulukuu — 24. joulukuu
Sama palautus
Manchester, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
la 17/12
Keskipäivä
la 24/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

GREEN MOTION vuokra-autotarjoukset Manchester, Englanti

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

10 € - 115 €

Kaikki autotyypit

10 € - 104 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta GREEN MOTION Manchester, Englanti on elokuu hintojen ollessa 10 € per päivä keskimäärin. 10 € per päivä on 73 % alhaisempi kuin 36 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Manchester. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto GREEN MOTION Manchester on elokuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Manchester GREEN MOTION toimipaikat

Alla on tietoja kaikista GREEN MOTION vuokra-autojen sijainneista Manchester, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

GREEN MOTION

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja GREEN MOTION autonvuokrauksesta kaupungissa Manchester

GREEN MOTION haluaa varmistaa, että Manchester alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena GREEN MOTION on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Manchester vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla GREEN MOTION on 1 toimipaikka kentällä Manchesterin lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Manchester Airport.

Kuorma-auto vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon GREEN MOTION tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Manchester kuukauden tammikuu aikana. Vuokraamon GREEN MOTION Kuorma-auto autot maksavat keskimäärin 65 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 60 € päivä päivä kuukauden tammikuu aikana.


GREEN MOTION vuokra-autot kaupungissa Englanti

Varaa GREEN MOTION vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Englanti, kuten Lontoo ja Liverpool