Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Lyon

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Ranska
12. joulukuu — 19. joulukuu
Lyon, Lyon Metropolis, Ranska
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Lyon Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Lyon, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

9 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Lyon

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Lyon-Saint Exupéry lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Sunnycars on 1 toimipaikka kentällä Lyon-Saint Exupéry lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Lyon Saint Exupery Airport.

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Lyon?

Vuokraamolla Sunnycars on 9 toimipistettä kaupungissa Lyon. Heidän 48 rue de La Villette toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Sunnycars auton kaupungissa Lyon, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Sunnycars 48 rue de La Villette toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lyon hinnat?

autoa Lyon hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lyon?

98 toimijaa on valittavissa autoa Lyon joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lyon?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Lyon. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lyon?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Lyon, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lyon

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.