Thrifty autonvuokraukset kaupungista Lyon

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lyon

Lyon, Lyon Metropolis, Ranska
13. joulukuu — 20. joulukuu
Lyon, Lyon Metropolis, Ranska
ke 13/12
Keskipäivä
ke 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Lyon Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Lyon, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Thrifty

4 sijaintia

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Lyon

Onko vuokraamolla Thrifty toimipistettä kentällä Lyon-Saint Exupéry lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Thrifty on 1 toimipaikka kentällä Lyon-Saint Exupéry lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa 40 Rue De L Allemagne.

Tarjoaako Thrifty ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Lyon?

Vuokraamon Thrifty vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Lyon. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Thrifty vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Lyon alueen Thrifty puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Thrifty, kun vierailet kaupungissa Lyon kuukauden tammikuu aikana?

Vuokraamon Thrifty suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Lyon kuukauden tammikuu aikana ovat: Standardi. Voit olettaa maksavasi noin 149 € per päivä Standardi vuokra-autoista tammikuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 149 € per päivä.

Kuinka monta Thrifty autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Lyon?

40 Rue De L Allemagne on suosituin Thrifty autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Lyon löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 59 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Thrifty vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 40 Rue De L Allemagne sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lyon hinnat?

autoa Lyon hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lyon?

98 toimijaa on valittavissa autoa Lyon joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lyon?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Lyon. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lyon?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Lyon, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lyon

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.