Autonvuokraus Richmond Hill, Ontario

Haussa halpa vuokra-auto Richmond Hill, ON? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Richmond Hill, ON, Kanada
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Richmond Hill, ON, Kanada
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Richmond Hill: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Richmond Hill, ON
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

9,3

Value

9,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,5
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Richmond Hill, ON kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Toronto Pearson Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Richmond Hill

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Richmond Hill noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Richmond Hill noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Budget, Hertz ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Richmond Hill. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Richmond Hill, ON autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Richmond Hill. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Richmond Hill valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Richmond Hill, ON?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Richmond Hill on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Richmond Hill ovat yleensä 110 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Richmond Hill?

  Keskimääräiseen hintaan 22 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 8 €/pvä), Hyundai Elantra vuokra-autot kaupungissa Richmond Hill on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Toyota Corolla vuokraaminen kaupungissa Richmond Hill keskimääräiseen hintaan 19 €/pvä (7 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Volvo XC90 vuokra-autoja kaupungissa Richmond Hill?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Volvo XC90 kaupungissa Richmond Hill, niin Economy Rent a Car on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Volvo XC90 vuokra-autot kaupungissa Richmond Hill vuokraamolta Economy Rent a Car ovat keskimäärin 73 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Richmond Hill, ON kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Richmond Hill kuukauden tammikuu aikana on −6 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 62 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Richmond Hill lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Richmond Hill.

 • Onko sää kaupungissa Richmond Hill samanlainen kuin muualla Ontario alueella?

  Jos etsit Richmond Hill vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Ontario lämpötila on yleensä −10 °C ja sademäärä vastaavasti 48,3 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Richmond Hill lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Richmond Hill

Aloita matkan suunnittelu - Richmond Hill