Avis autonvuokraukset kaupungista Lahti

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lahti

Lahti, Suomi
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Lahti, Suomi
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Lahti, Päijät-Hämeen maakunta

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

49 € - 125 €

Kaikki autotyypit

56 € - 128 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Lahti, Päijät-Hämeen maakunta on maaliskuu hintojen ollessa 49 € per päivä keskimäärin. 49 € per päivä on 29 % alhaisempi kuin 70 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Lahti. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Lahti on maaliskuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis Lahti, Päijät-Hämeen maakunta on helmikuu hintojen ollessa 57 € per päivä keskimäärin. 57 € per päivä on 47 % alhaisempi kuin 107 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Lahti. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis Lahti on helmikuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Avis Lahti, Päijät-Hämeen maakunta on heinäkuu hintojen ollessa 133 € per päivä keskimäärin. 133 € per päivä on 16 % alhaisempi kuin 159 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Lahti. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Avis Lahti on heinäkuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Lahti Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Lahti, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

4 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Lahti

Kuinka paljon maksaa Avis vuokra-auto kaupungissa Lahti lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana voit olettaa maksavasi 76 € per päivä Avis vuokra-autosta kaupungissa Lahti. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet Avis vuokra-autolle kaupungissa Lahti on 48 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen Avis autonvuokraus kaupungissa Lahti maksaa keskimäärin 533 € kuukauden lokakuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Lahti?

Vuokraamon Avis vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Lahti. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Lahti alueen Avis puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Lahti kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Avis jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Lahti lokakuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 74 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 49 € per päivä. Otathan huomioon, että Avis tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Mikä on vuokraamon Avis halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Lahti?

Edullinen on halvin Avis vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Lahti. Edullinen vuokraus vuokraamolta Avis maksaa keskimäärin 74 €/pvä (19 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 27 % käyttäjistämme valitsi Edullinen säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Lahti.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Lahti?

Vuokraamolla Avis on 4 toimipistettä kaupungissa Lahti. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Lahti sijaitsee osoitteessa Railway Station. 84 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Lahti teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lahti hinnat?

autoa Lahti hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lahti?

20 toimijaa on valittavissa autoa Lahti syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lahti?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Lahti. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lahti?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Lahti, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Avis autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lahti

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.