Avis autonvuokraukset kaupungista Lahti

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lahti

Lahti, Suomi
24. elokuu — 31. elokuu
Sama palautus
Lahti, Suomi
ke 24/8
Keskipäivä
ke 31/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Lahti, Päijät-Hämeen maakunta

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

45 € - 93 €

Kaikki autotyypit

61 € - 194 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Lahti, Päijät-Hämeen maakunta on maaliskuu hintojen ollessa 45 € per päivä keskimäärin. 45 € per päivä on 29 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Lahti. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Lahti on maaliskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis Lahti, Päijät-Hämeen maakunta on huhtikuu hintojen ollessa 83 € per päivä keskimäärin. 83 € per päivä on 41 % alhaisempi kuin 140 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Lahti. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis Lahti on huhtikuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Lahti Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Lahti, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Lahti

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Lahti sijaitseva vuokraamo Avis on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Avis on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kuukauden syyskuu aikana voit olettaa maksavasi 59 € per päivä Avis vuokra-autosta kaupungissa Lahti. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet Avis vuokra-autolle kaupungissa Lahti on 37 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen Avis autonvuokraus kaupungissa Lahti maksaa keskimäärin 414 € kuukauden syyskuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Vuokraamon Avis vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Lahti. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Lahti alueen Avis puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta Avis jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Lahti syyskuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 60 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 37 € per päivä. Otathan huomioon, että Avis tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Pienikokoinen on halvin Avis vuokrattavissa oleva autotyyppi kaupungissa Lahti. Pienikokoinen vuokraus vuokraamolta Avis maksaa keskimäärin 60 €/pvä (29 % halvempi kuin vuokraamon kallein auto). Viimeisten 12 kuukauden aikana 27 % käyttäjistämme valitsi Pienikokoinen säästääkseen rahaa autonvuokrauksesta kaupungissa Lahti.

Vuokraamolla Avis on 4 toimipistettä kaupungissa Lahti. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Lahti sijaitsee osoitteessa Railway Station. 76 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Lahti teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Avis autot muissa kaupungeissa maan Suomi sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Suomi muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Helsinki ja Tampere