Hertz autonvuokraukset kaupungista Kööpenhamina

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kööpenhamina

Kööpenhamina, Tanska
28. maaliskuu — 4. huhtikuu
Sama palautus
Kööpenhamina, Tanska
ti 28/3
Keskipäivä
ti 4/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Kööpenhamina, Pääkaupunkialue

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

20 € - 111 €

Kaikki autotyypit

38 € - 118 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Kööpenhamina, Pääkaupunkialue on lokakuu hintojen ollessa 20 € per päivä keskimäärin. 20 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 57 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Kööpenhamina. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Kööpenhamina on lokakuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Kööpenhamina Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Kööpenhamina, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

7,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Kööpenhamina

Kentältä Kööpenhamina lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Hertz autonvuokrauskeskuksen osoite on Lufthavnsboulevarden 5.

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Kööpenhamina tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.