Autonvuokraukset kohteessa Queenstown, Otago

Haussa halpa vuokra-auto Queenstown, Otago? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Queenstown, Uusi-Seelanti
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Queenstown, Uusi-Seelanti
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Queenstown

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Queenstown

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Queenstown?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Queenstown löytyvät yleensä JUCY kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaJUCY , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 23 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Queenstown on 23 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Queenstown?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Queenstown 3 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Queenstown?

Datamme perusteella Toyota RAV4 on suosituin vuokra-auto kaupungissa Queenstown.Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota RAV4 vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 11 €/pvä kaupungissa Queenstown, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 55 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Queenstown on Toyota Yaris keskimääräisen hinnan ollessa 52 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 12 €/pvä.

Tärkeää tietoa Queenstown autonvuokrauksesta

Queenstown tunnetaan seikkailupääkaupunkina. Ihmiset tulevat kaikkialta hiihtämään, laskemaan koskia ja benjihyppäämään. Maailman ensimmäinen ja kuuluisin benjihyppy on Kawarau-sillalla. Historiallinen suojelualue on alle puolen tunnin ajomatkan päässä Queenstownista. Queenstown on kaupunki, joka sijaitsee Uuden-Seelannin Eteläsaarella dramaattisten Etelä-Alppien keskellä. Kaupungissa on erilaisia polkuja ja puutarhoja, kuten Queenstown Gardens, Queenstown Trail Wakatipujärven varrella ja polkuja ylös Bob's Peakille, josta on upeat näkymät kaupunkiin ja vuorille. Pysäköintipaikat täyttyvät melko nopeasti, joten yritä pysäköidä ajoneuvosi aikaisin päivällä. Halpoja autonvuokrauksia Queenstownissa on helpompi löytää kaupungin ulkopuolella sijaitsevalta lentokentältä. Queenstownissa on noin 20 autovuokraamoa.

Onko Queenstownissa vierailun aikana hyödyllistä vuokrata auto?

Vaikka julkisia busseja on olemassa, autonvuokraus Queenstownissa on paras vaihtoehto. Tarvitset ehdottomasti sellaisen, jotta pääset kaikkiin suosikkipaikkoihin ja omalla ajallasi. Queenstownia ympäröivät upeat vuoret ja viehättävät järvet ja polut. Coronet Peak ja The Remarkables ovat alueen parhaita hiihtokohteita, ja ne ovat vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista, jos sinulla on vuokra-auto Queenstownissa. Jos haluat ajaa hieman pidemmän matkan, ota maisemareitti Wanakaan, joka on noin tunnin ajomatkan päässä Etelä-Alpeilla sijaitseva järvikaupunki. Kaupunki on suhteellisen pieni, joten kun vain hengailet keskustassa, voit jättää Queenstownin vuokra-autosi pysäköitynä ja kävellä ympäriinsä. Kaupungissa on myös joitakin parkkipaikkoja, mutta muista, että paikan löytäminen on silti vaikeaa etenkin sesonkiaikoina.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä ajaessani Queenstownissa?

Tässä on muutamia vinkkejä, jotka kannattaa muistaa, kun ajat vuokra-autolla Queenstownissa ja ympäri Uutta-Seelantia. Ensinnäkin muista, että siellä ajetaan tien vasemmalla puolella ja käytössä on metrinenjärjestelmää. Kaikki kyltit ovat kilometreinä. Jos nautit musiikin kuuntelemisesta vuokraamassasi pakettiautossa matkalla ollessasi, on laitonta soittaa musiikkia kovempaa kuin moottorin ääni. Vaikka napostelu ajon aikana ei ole laitonta, sitä pidetään häiriötekijänä, ja saatat joutua vaikeuksiin, jos jotain tapahtuu, kun syöt tai juot kahvia ratin takana. Saat myös käyttää autosi torvea vain varoittaaksesi jotakuta välittömästä vaarasta. Sinun kannattaa varmaan myös tarkistaa Uuden-Seelannin liikennevirastosta, onko liikennelakeihin tullut päivityksiä tai muutoksia.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autoa Queenstownissa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Voit vuokrata auton Queenstownissa, jos olet vähintään 21-vuotias. Jos olet 21-24-vuotias, voit saada Queenstownissa vain kompaktin tai economy-luokan autonvuokrauksen. Kansainvälinen ajokortti vuokra-autoa noutaessasi on erittäin suositeltavaa, jos vierailet ulkomailta. Sinun on myös esitettävä oman maasi voimassa oleva ajokortti, joka on pitänyt hallussasi tietyn ajan toimistosta riippuen.


Autonvuokraustarjoukset Queenstown, Otago

Löydä kohteesta Queenstown juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 78 €

Kaikki autotyypit

11 € - 171 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Queenstown, Uuden-Seelannin on 27 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Queenstown, Uuden-Seelannin on lokakuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Queenstown, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Queenstown voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Queenstown, Uuden-Seelannin on 40 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Queenstown, Uuden-Seelannin on elokuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Queenstown, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Queenstown voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Queenstown autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Queenstown, Otago

Ace Rental Cars

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

New Zealand Discount Car Rentals

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,0

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,8

Kokonaisarvosana

9,8

Nouto/palautus

9,5

Value

9,6

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

9,2

Value

9,0

Apex

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,4

Value

8,0

Snap Rentals

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,6

Value

8,6

Rental Cars 247

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,5

Value

7,6

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Queenstown

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Queenstown

Suositut autotyypit

Compact, SUV, Economy

Halvin vuokra-auto

29 €

Suosituin malli

Toyota RAV4
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Queenstown viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, SUV, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Queenstown on 29 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 30 €/pvä.
Kohteen Queenstown suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota RAV4. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Yaris.

Vuokraa auto läheltä kohteen Queenstown suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Queenstown

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Queenstown - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Queenstown, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Queenstown, Uusi-Seelanti autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Queenstown sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Ace Rental Cars, New Zealand Discount Car Rentals ja Enterprise Rent-A-Car peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Queenstown lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Queenstown lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 12 °C ja sademäärä 60 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Queenstown maksaa keskimäärin 58 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Queenstown, Uusi-Seelanti?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Queenstown on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Queenstown taajama-alueilla on voimassa rajoitus 100 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Queenstown alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 110 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Mitsubishi ASX vuokra-autoja kaupungissa Queenstown?

Millainen sää on kohteessa Queenstown, Uusi-Seelanti kuukauden syyskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Queenstown kuukauden syyskuu aikana voivat odottaa 7 °C lämpötiloja ja 60 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Queenstown samanlainen kuin muualla Otago alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Queenstown ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Otago lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 7 °C ja mahdollinen sademäärä 60 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Queenstown hinnat?

autoa Queenstown hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Queenstown?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Queenstown osiossa on 66 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Queenstown?

Eri maissa, myös kohteessa Queenstown, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Queenstown?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Queenstown. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Uuden-Seelannin muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Uuden-Seelannin

Aloita matkan suunnittelu - Queenstown


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Queenstown?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Queenstown. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Queenstown?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Queenstown, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Queenstown, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Queenstown tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Queenstown momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Queenstown.

Löytyykö kohteesta Queenstown autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Queenstown vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Queenstown vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Queenstown, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Queenstown

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.