BUCHBINDER autonvuokraukset kaupungista Hampuri

Etsi ja vertaa hyviä BUCHBINDER vuokra-autotarjouksia kaupungissa Hampuri

Hampuri, Saksa
5. joulukuu — 12. joulukuu
Hampuri, Saksa
ti 5/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hampuri BUCHBINDER toimipaikat

Alla on tietoja kaikista BUCHBINDER vuokra-autojen sijainneista Hampuri, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

BUCHBINDER

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,0

Tietoja BUCHBINDER autonvuokrauksesta kaupungissa Hampuri

Onko vuokraamolla BUCHBINDER toimipistettä kentällä Hamburg lentokenttä?

Ei, vuokraamolla BUCHBINDER ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Hamburg lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta BUCHBINDER , kun vierailet kaupungissa Hampuri kuukauden joulukuu aikana?

Vuokraamon BUCHBINDER suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Hampuri kuukauden joulukuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 23 € per päivä Edullinen vuokra-autoista joulukuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 22 € per päivä.

Kuinka monta BUCHBINDER autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Hampuri?

Kaupungista Hampuri löytyy 10 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka BUCHBINDER omistaa. Osoitteessa Brauhausstrasse 24-28, Hampuri sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 38 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat BUCHBINDER auton kaupungissa Hampuri noutivat kulkuneuvon osoitteessa Brauhausstrasse 24-28 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hampuri hinnat?

autoa Hampuri hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hampuri?

marraskuuta 2023 alkaen 227 toimijaa on valittavissa autoa Hampuri osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hampuri?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Hampuri. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hampuri?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Hampuri, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hampuri

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.