Budget autonvuokraukset kaupungista Hampuri

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Hampuri

Hampuri, Saksa
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Hampuri, Saksa
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hampuri Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Hampuri, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Hampuri

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Hamburg lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä Hamburg lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Flughafen Hamburg.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Hampuri?

Kyllä, Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Hampuri. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Budget johonkin heidän Hampuri toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa Hampuri kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Budget suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Hampuri kuukauden lokakuu aikana ovat: Mini. Voit olettaa maksavasi noin 52 € per päivä Mini vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 52 € per päivä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Hampuri?

Vuokraamolla Budget on 7 toimipistettä kaupungissa Hampuri. Käyttäjiemme mukaan suosituin Budget toimipiste kaupungissa Hampuri sijaitsee osoitteessa Flughafen Hamburg. 53 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Hampuri teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hampuri hinnat?

autoa Hampuri hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hampuri?

syyskuuta 2023 alkaen 222 toimijaa on valittavissa autoa Hampuri osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hampuri?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Hampuri. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hampuri?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Hampuri, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Budget autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hampuri

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.