Budget autonvuokraukset kaupungista Hampuri

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Hampuri

Hampuri, Saksa
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Hampuri, Saksa
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hampuri Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Hampuri, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Hampuri

Jokaisella Budget autovuokraamon toimipisteellä kentällä Hampuri tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Budget on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä Hamburg lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Flughafen Hamburg.

Kyllä, Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Hampuri. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Budget johonkin heidän Hampuri toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Vuokraamolla Budget on 7 toimipistettä kaupungissa Hampuri. Käyttäjiemme mukaan suosituin Budget toimipiste kaupungissa Hampuri sijaitsee osoitteessa Flughafen Hamburg. 71 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Hampuri teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Budget autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä

Löydä Budget vuokra-autotarjoukset maan Saksa muissa suosituissa kaupungeissa , kuten München ja Frankfurt