Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Hampuri

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Hampuri

Hampuri, Saksa
22. elokuu — 29. elokuu
Sama palautus
Hampuri, Saksa
ma 22/8
Keskipäivä
ma 29/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hampuri Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Hampuri, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
51 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Hampuri

Sunnycars haluaa varmistaa, että Hampuri alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Hampuri vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 2 toimipistettä vuokraamolta Sunnycars löytyy kentältä Hamburg lentokenttä sijaitsevat Fuhlsbuttel Airport ja Flughafenstr. 1-3.

Kaupungista Hampuri löytyy Sunnycars vuokraamolta 52 toimipistettä. Brauhausstrasse 24-28 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 28 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Hampuri tekivät sen osoitteessa Brauhausstrasse 24-28 sijaitsevassa toimipisteessä.