Hotellit Hämeenlinna, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  11 Hämeenlinna, Suomen

Hämeenlinna, Suomi
2. helmikuu — 3. helmikuu2
pe 3/2
ti 7/2

Suositut Hämeenlinna hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Hämeenlinna
Hinta
€64
€291
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Hämeenlinna


Milloin varata hotelli kohteesta Hämeenlinna

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Hämeenlinna
Matalasesonkisyyskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitammikuukallein aika yöpyä
39 %odotettu hintojen lasku
27 %odotettu hinnannousu

Hinta

80 € - 180 €

Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
167 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
104 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Hämeenlinna hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Hämeenlinna

Halvin hotellihinta

38 €

Hotellit lähellä lentokenttää

1310

Keskimääräinen oleskelun kesto

2 päivää
Halvin hinta huoneelle Hämeenlinna löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 38 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Ainola.
Hämeenlinna löytyy 1 310 hotellia lähellä Helsinki-Vantaan lentoasema. Hilton Helsinki Airport on lähin 0,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 2 päivää majoittuessaan hotelleihin Hämeenlinna. Keskimääräinen majoitushinta 2 päiväksi Hämeenlinna viime viikolla on 263 €.

Hämeenlinna matkavinkit

Hämeenlinnassa hotellitarjonta ei ole ylenpalttista, mutta silti kaupungista löytyy varmasti hotelli jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Palveluja tarvitseville on sopivia hotelleja keskustassa. Lähemmäs luontoa pääsee hieman kaupungin ulkopuolella. Hintataso Hämeenlinnassa on kohtuullinen, mutta tarjolla on niin luksusta kuin edullistakin majoitusta. Vertaa hintoja ja palveluita, ja löydä näin omiin tarpeisiisi sopiva hotelli. Jos haluat vaikkapa lähelle keskustaa, kartan avulla välimatkat on mahdollista hahmottaa helpoiten. Muista myös, että matkailusesongit vaikuttavat hotellien hintoihin, ja esimerkiksi kesälomien aikaan majoittuminen on Hämeenlinnassa arvokkaaampaa kuin monina muina kuukausina. Jos haluat valita parhaan hotellin päältä, varauksen tekoon kannattaa ryhtyä ajoissa.

Netissä hintoja vertaamalla voit helposti löytää edullisimman hotellin Hämeenlinnan majoitustarjonnasta. Halvimpaan hintaan majoituksen saa yleensä suosituimpien matkailusesonkien, esimerkiksi joulu- ja kesälomien, ulkopuolella. Jos siis mahdollista, matkusta nauttimaan Hämeenlinnan nähtävyyksistä vaikkapa syksyllä tai keväällä, jolloin matkailupalvelut ovat kaiken kaikkiaan edulliset. Varaa hotelli ajoissa, näin varmistat edullisen hinnan, ja seuraa myös esimerkiksi hotelliketjujen mahdollisia tarjouskampanjoita. Hämeenlinnan järvimaisemissa viihtyy hyvin budjettimatkailijakin varsinkin kesäaikaan, ja etenkin melko lähellä keskustaa sijaitseva Aulangon alue on kuuluisa hienoista maisemistaan. Aulangon luonnonsuojelualue kutsuukin kävelemään, ja Aulangonvuoren näkötorniin on vapaa pääsy. Mikäli museot kiinnostavat, Hämeenlinnan taidemuseo on aikuisille maksullinen, mutta alle 18-vuotiaat pääsevät näyttelyihin ilmaiseksi.

Hämeenlinnan keskustan tuntumassa voi liikkua mainiosti jalkaisin tai pyörällä, mutta kaueammas on helppo matkustaa bussin kyydissä. Hämeenlinnan linja-autojen seutuliikenteen piiriin kuuluvat Hämeenlinnan lisäksi Janakkala ja Hattula, ja kertalipun bussiin voi ostaa kuskilta. Taksilla liikkuminen on kätevää, mutta selvästi joukkoliikennettä kalliimpaa. Jos haluat tutkia Hämeenlinnan seutua tarkemmin, kannattaa avuksi ottaa oma- tai vuokra-auto.

Hotellit Hämeenlinnassa pyytävät käytännössä aina luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi. Ilman luottokorttia majoitusta kannattaa etsiä esimerkiksi naapurikunnista.

Puistot, virkistysalueet ja kesäisin tietenkin myös uimarannat ovat lapsiperheiden lempipaikkoja Hämeenlinnassa. Ykköskohde retkeilijöille ja luonnon ystäville on Aulangon luonnonsuojelualue, joka on houkutellut matkailijoita kaupunkiin jo sadan vuoden ajan. Sisävesiristeilyt ovat mukava kokemus myös perheen pienimmille, ja etenkin kaunis kesäpäivä on mukava viettää järvien aalloilla matkustaen. Seikkailumielisiä lapsia ja lapsenmielisiä kutsuu ekologinen puuhapuisto Flowpark Hämeenlinna, jota ympäröivä Ahveniston ulkoilualue on myös tutustumisen arvoinen. Alueella voi pulahtaa myös uimaan. Myös Aulangon alueella sijaitseva Hugo Park -seikkailupuisto on perheen pienimpien mieleen. Sateisen tai kylmän päivän saa kulumaan esimerkiksi Hämeenlinnan keilahallissa keilaten.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Hämeenlinna per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Hämeenlinna hotellihuoneita halpaan hintaan

3-tähden hotellit

Halvin 90 €

Keskinkertainen 99 €

Kallein 109 €

Etsi 3-tähden hotelleja
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Hämeenlinna

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Hämeenlinna

Hotellit kaupungissa Hämeenlinna, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Hämeenlinna hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Hämeenlinna

Hotellit Hämeenlinnassa ovat sijoittuneet enimmäkseen kaupungin vesistöjen äärelle, eli tässä kauniissa Kanta-Hämeen kaupungissa on helppo majoittua lähellä rantaa, perisuomalaisissa järvimaisemissa. Kaupunki sijaitsee Vanajaveden eteläisellä rannalla, ja kaupungin keskustassa sijaitsevista hotelleista on lähes aina kävelymatka kauniin vesistön äärelle.

Hotellit Hämeenlinnassa ovat yleisesti ottaen kohtuuhintaisia, ja myös kaupungin keskustasta voi saada helposti keskihintaisen kolmen tähden hotellihuoneen, kunhan varauksen muistaa tehdä ajoissa. Keskustassa yöpyvillä kaikki palvelut ja esimerkiksi Hämeenlinna yöelämä ovat käden ulottuvilla. Ydinkeskusta onkin kaupungin parhaita alueita majoittua. Myös lähellä rautatieasemaa, aivan keskustan tuntumassa, voi majoittua laadukkaasti.

Eleganttia, romanttistakin hotellia etsiville Hämeenlinna tarjoaa myös hulppeaa linnatyylistä hotellimajoitusta. Katumajärven rannalla sijaitsevassa, 1920-luvulla rakennetussa kuuluisassa Vanajanlinnassa voi kokea luksustason hotelliyön spa-palveluineen. Hotellilla on hyvä sijainti myös niiden kannalta, jotka etsivät täydellistä luonnonrauhaa, sillä linna on kaukana kaupungin hälinästä. Golfareille linna tarjoaa oman kentän. Hämeenlinnassa, Aulangolla, on tarjolla myös esimerkiksi lapsiperheille sopivia perinteisempiä kylpylähotellipalveluita pore- ja uima-altaineen. Aulanko kutsuu alueen golfkenttien myötä myös golfharrastajia. Laatuhotellien pakettiin kuuluu tietenkin aina myös kattava aamiainen.

Se, miltä alueelta tai mistä kaupunginosasta hotelli Hämeenlinnassa kannattaa varata, riippuu matkailijan toiveista ja mielenkiinnon kohteista. Mieti, haluatko kaupunkiin vai luonnon helmaan. Etenkin edullista majoituspaikkaa etsivien budjettimatkailijoiden kannattaa selvittää hotellitarjontaa myös keskustan ja kaupungin ulkopuolelta, sillä Hämeenlinnaa ympäröivistä pienistä kunnista, kuten Tuulos ja Tyrväntö, majoitus saattaa löytyä halvempaan hintaan.


Lue lisää nähtävyyksistä: Hämeenlinna

Hämeenlinna sijaitsee kauniilla suomalaisella järvialueella, ja alueen luonnon kauneus onkin inspiroinut erästä kuuluisaa suomalaista: Jean Sibeliusta. Hämeenlinnassa vuonna 1865 syntynyt Sibelius siirsi kotikaupunkinsa maisemat ja tunnelman sittemmin monin tavoin kansallisromanttiseen musiikkiinsa, ja yhä edelleen Hämeenlinnassa vaalitaan säveltäjämestarin perintöä eri tavoin. Sibeliuksen Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevasta synnyintalosta on luotu tunnelmallinen museo, ja kodissa on yhä esillä alkuperäisiä huonekaluja, valokuvia ja muita esineitä.

Museo- ja kulttuuritarjonta on Hämeenlinnassa muutenkin kattavaa. Verkatehtaan alueelta löytyvä Hämeenlinnan Taidemuseo kutsuu monipuolisella tarjonnallaan, ja Hämeenlinnan kaupunginmuseon Museo Skogster kertoo esimerkiksi kaupungin historiasta. Mikäli haluat tietää, miten menneiden vuosikymmenten hämeenlinnalaiset ovat eläneet, on hyvä vierailukohde Palanderin talona tunnettu kotimuseo. Säätyläisperhe asui asunnossa 1800-luvun lopussa, ja nyt tämän päivän matkailijat voivat tutkiskella heidän elämäntyyliään kodin ja sen esineistön kautta.

Hämeenlinnan varmasti suosituin nähtävyys on kuitenkin kaupungin nimenkin mukaisesti Hämeen linna. Linna on peräisin keskiajalta, ja aikanaan se oli yksi valtakunnanlinnoista. Hämeen linna on mielenkiintoinen kohde niin historiallisesti kuin arkkitehtonisestikin, mutta lisäksi sen tuntumassa sijaitseva Kaupunginpuisto tekee linnasta mukavan retkikohteen koko perheelle. Linnan tuntumassa voi ihailla myös Aulangon alueen näkymiä. Linnassa on esillä myös vaihtuvia näyttelyitä.

Hämeenlinnassa ei voi vierailla piipahtamatta Aulangon hienojen maisemien äärellä. Alueen luonnonsuojelualueella on hyvä liikkua ja hengittää sisään raikasta metsäilmaa. Aulangon ilmaisesta näköalatornista puolestaan aukeaa panoraamamaisema Vanajaveden laakson alueelle. Talvisin torni on kiinni; se aukeaa toukokuussa ja sulkeutuu jälleen syyskuussa.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Hämeenlinna

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Hämeenlinna

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Hämeenlinna on heidän yleisin vaihtoehtonsa 2 yön yöpyminen.

Hotellit kohteessa Hämeenlinna tarjoavat eri hintaluokan huoneita vieraille. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 164 € per yö.

syyskuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Hämeenlinna. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 40 % edullisempi kuin sesonkina.

sunnuntai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Hämeenlinna ja lauantai on kallein.

Kaupungista Hämeenlinna löytyy tällä hetkellä 53 loma-asuntoa. Useimmat käyttäjämme valitsevat yöpymispaikaksi Hiisi Homes Hämeenlinna Asemanranta, joka on suosituin loma-asunto kohteessa Hämeenlinna. Vertaile loma-asuntoja kaupungissa Hämeenlinna.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Hämeenlinna

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Hämeenlinna
Holiday Home Oravanpesä

Holiday Home Oravanpesä

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

8,7
254 €
Holiday Home Mustikka

Holiday Home Mustikka

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

7,0
160 €
Holiday Home Pihlaja

Holiday Home Pihlaja

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

120 €
Holiday Home Vanamo

Holiday Home Vanamo

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

10,0
129 €
Holiday Home Kaisla

Holiday Home Kaisla

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

9,0
133 €

Ainola

14 Mainiementie, Hämeenlinna, Tavastland, Finland

9,0
38 €

Hostel Naurava Kulkuri

6 Korkeakoulunkatu 3.krs, Hämeenlinna, Tavastland, Finland

8,6
50 €

Apartment Matti

20 Mainiementie, Hämeenlinna, Tavastland, Finland

42 €

Vääpeli

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

9,2
120 €

Guesthouse Solbacka Iittala

11 Kotkajärventie, Hämeenlinna, Tavastland, Finland

9,1
84 €

Rantasauna 1

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

8,7
108 €

Myllytalo

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

8,9
150 €

Apartment, Villa Mainiemi

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

8,5
53 €

omakotitalo lähellä keskustaa, maksuton pysäköinti 2mh,takkahuone,oh,k

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

8,5
97 €

Villa crane on Lake Konaan

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

213 €

Mökki Vanajaveden rannalla Kirstulan Kartanossa

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

131 €

Kotimaailma Apartments Hämeenlinna

Hämeenlinna, Hämeenlinna, Tavastland, Finland

101 €

Aulanko Nature Reserve House - Peace & Privacy

Aulanko Nature Reserve, Hämeenlinna, Tavastland, Finland

594 €

Holiday Home Lauttavalkama

Hämeenlinna, Kanta-Häme, Suomi

10,0
172 €

Aloita matkan suunnittelu - Hämeenlinna


Miksi käyttää momondo?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Hämeenlinna ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

momondo tarjoaa lukuisia suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään hyvän yöpymispaikan kohteessa Hämeenlinna. Voit suodattaa hakutuloksia tähtiluokituksen, ilmaisen aamiaisen tai internetin, arvostelupisteiden, sijainnin sekä hinnan perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.