Autonvuokraus Jerusalem, Israel

Haussa halpa vuokra-auto Jerusalem, Israel? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Jerusalem, Israel
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Jerusalem, Israel
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Jerusalem: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Jerusalem, Israel
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

5,9

Value

5,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

4,9

Value

4,9
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,7

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

4,5

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,7

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

4,7

Value

4,2
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

4,7

Kokonaisarvosana

4,4

Value

5,2
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

4,7

Kokonaisarvosana

4,5

Value

4,1
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

3,0

Value

4,0
5 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Jerusalem, Israel kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Jerusalem

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Jerusalem noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz, Dollar ja Thrifty ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Jerusalem. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Jerusalem autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Jerusalem, Israel autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Jerusalem on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Jerusalem suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Dollar ja Thrifty, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Jerusalem, Israel?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Jerusalem on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Jerusalem ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Jerusalem?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Ford Focus kaupungista Jerusalem, ja datamme mukaan Hyundai Accent on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Ford Focus, hinnat ovat 32 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Ford Focus autonvuokraustarjousta kaupungista Jerusalem niinkin alhaiseen hintaan kuin 5 € per päivä. Hyundai Accent autonvuokraukset kaupungista Jerusalem ovat yleensä keskimäärin 27 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 4 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Jerusalem?

  Vuokraamolla Europcar on Audi A4 autoja saatavilla kaupungissa Jerusalem 121 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Audi A4 saatavuus kaupungissa Jerusalem voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.

 • Millainen sää on kohteessa Jerusalem, Israel kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Jerusalem kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 7 °C lämpötiloja ja 133 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Jerusalem kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Jerusalem. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Jerusalem vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Class Mini Car tai Hyundai Accent.

 • Onko sää kaupungissa Jerusalem samanlainen kuin muualla Jerusalem District alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Jerusalem ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Jerusalem District lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 7 °C ja mahdollinen sademäärä 133 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Israel

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Tel Aviv, Eilat ja Ashdod eri puolilla Israel

Autonvuokraukset kaupungin Jerusalem lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Jerusalem

Aloita matkan suunnittelu - Jerusalem