Autonvuokraus Farmington, New Mexico

Haussa halpa vuokra-auto Farmington, NM? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Farmington, NM, Yhdysvallat
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Farmington, NM, Yhdysvallat
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Farmington: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Farmington, NM
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,6

Value

7,6
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Farmington, NM kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Durango La Plata County lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Farmington

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Farmington noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise, Budget ja Hertz ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Farmington. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Farmington autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Farmington, NM autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Farmington vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Farmington, kuten Enterprise, Budget ja Hertz tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Farmington, NM?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Farmington huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Farmington taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Farmington rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Farmington?

  Keskimääräiseen hintaan 44 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 23 €/pvä), Hyundai Elantra vuokra-autot kaupungissa Farmington on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Chevrolet Malibu vuokraaminen kaupungissa Farmington keskimääräiseen hintaan 67 €/pvä (24 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa Farmington, NM kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Farmington kuukauden tammikuu aikana on −1 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 10 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Farmington lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Farmington.

 • Onko sää kaupungissa Farmington samanlainen kuin muualla New Mexico alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Farmington road triplle alueelle New Mexico tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 3 °C ja sademäärän vastaavasti 11 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Farmington