Autonvuokraus Coolangatta, Australia

Haussa halpa vuokra-auto Coolangatta, Australia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Coolangatta, QLD, Australia
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Coolangatta, QLD, Australia
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Coolangatta: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Coolangatta, Australia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

8,6

Value

8,6
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

5,0
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Coolangatta, Australia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Brisbane lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Coolangatta

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Coolangatta noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Coolangatta noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Thrifty ja Hertz. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Coolangatta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Coolangatta, Australia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Coolangatta olevat suositut autovuokraamot, kuten Thrifty, East Coast Car Rentals ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Coolangatta, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Coolangatta, Australia?

  Kun ajat Coolangatta kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Coolangatta kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 110 km/t ja moottoriteille 110 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Coolangatta?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Coolangatta on Toyota RAV4 ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Ford Explorer. Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota RAV4 tarjouksia kaupungissa Coolangatta keskimääräiseen hintaan 40 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 11 € per päivä. Mallin Ford Explorer vuokraaminen kaupungissa Coolangatta maksaa yleensä keskimäärin 66 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 25 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Coolangatta?

  Tällä hetkellä vuokraamolla Europcar on malli Audi A4 tarjolla vuokrattavaksi kaupungissa Coolangatta keskimääräiseen 127 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että Audi A4 vuokra-autojen saatavuus kaupungissa Coolangatta voi muuttua pikaisesti.Vuokraamolla Europcar on myös BMW 5 Series aja muita Luksus vuokra-autoja saatavilla kaupungissa Coolangatta jos Audi A4 vuokraaminen ei jostain syystä onnistu.

 • Millainen sää on kohteessa Coolangatta, Australia kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Coolangatta kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 24 °C lämpötiloja ja 160 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Lämpötilat Coolangatta aikana kohteessa tammikuu ovat tyypillisesti muita kuukausia korkeammat, mutta sateen mahdollisuus on silti suuri. Suosittelemme vuokraamaan ilmastoidun auton.

 • Onko sää kaupungissa Coolangatta samanlainen kuin muualla Queensland alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Coolangatta road triplle alueelle Queensland tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 25 °C ja sademäärän vastaavasti 267,5 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Coolangatta