Autonvuokraus Townsville, Australia

Haussa halpa vuokra-auto Townsville, Australia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Townsville, QLD, Australia
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Townsville, QLD, Australia
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Townsville: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Townsville, Australia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Townsville, Australia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Townsville lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Townsville

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Townsville noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Budget, Europcar ja Hertz ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Townsville. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Townsville autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Townsville, Australia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Townsville. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Townsville valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Townsville, Australia?

  Kun ajat Townsville kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Townsville kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 110 km/t ja moottoriteille 110 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Townsville?

  Hyundai Accent ja Ford Focus automallit kaupungissa Townsville ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Townsville voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 36 €/päivä ja alhaisimmillaan 17 €/päivä. Ford Focus vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 36 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 18 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Townsville, Australia kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Townsville kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 27 °C lämpötiloja ja 280 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Vaikka lämpötilat ovat tavallista korkeammat tammikuu aikana, sateen mahdollisuus on myös suuri. momondo suosittelee ilmastoidun auton vuokraamista, jotta pysyt mukavan viileänä kohteessa Townsville

 • Onko sää kaupungissa Townsville samanlainen kuin muualla Queensland alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Townsville road triplle alueelle Queensland tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 25 °C ja sademäärän vastaavasti 267,5 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Townsville