Autonvuokraus Casablanca, Marokko

Haussa halpa vuokra-auto Casablanca, Marokko? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Casablanca, Marokko
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Casablanca, Marokko
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Casablanca: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Casablanca, Marokko
10 sijaintia
8 sijaintia
6 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Casablanca, Marokko kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Casablanca

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Casablanca noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Casablanca. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Casablanca autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Halvin vuokraamo kaupungissa Casablanca on Thrifty, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 15 € 2 toimipisteissä kaupungissa Casablanca. Halvin Thrifty tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Casablanca on 8 €.

 • Peritäänkö Casablanca, Marokko autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Casablanca olevat suositut autovuokraamot, kuten Budget, Hertz ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Casablanca, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Kuinka monta Dollar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Casablanca?

  Kaupungissa Dollar on 2 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 23 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Casablanca, Marokko?

  Kun ajat Casablanca kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Casablanca kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Casablanca?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai i10 kaupungista Casablanca, ja datamme mukaan Hyundai Accent on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai i10, hinnat ovat 18 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai i10 autonvuokraustarjousta kaupungista Casablanca niinkin alhaiseen hintaan kuin 6 € per päivä. Hyundai Accent autonvuokraukset kaupungista Casablanca ovat yleensä keskimäärin 20 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 7 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Casablanca?

  Vuokraamolla Sovoy on Mercedes-Benz V-Class (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Casablanca. Voit odottaa vuokraavasi Mercedes-Benz V-Class kaupungissa Casablanca vuokraamosta Sovoy 119 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Casablanca, Marokko kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Casablanca sademäärä on 50 mm ja keskilämpötila 12 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Casablanca parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Casablanca kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Casablanca. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Casablanca vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai i10, Hyundai Accent tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Casablanca samanlainen kuin muualla Casablanca-Settat alueella?

  Jos etsit Casablanca vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Casablanca-Settat lämpötila on yleensä 12 °C ja sademäärä vastaavasti 50 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Marokko

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Marrakech, Agadir ja Fez eri puolilla Marokko

Autonvuokraukset kaupungin Casablanca lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Casablanca

Aloita matkan suunnittelu - Casablanca