Autonvuokraus Fez, Marokko

Haussa halpa vuokra-auto Fez, Marokko? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Fez, Marokko
24. tammikuu — 31. tammikuu
Sama palautus
Fez, Marokko
ma 24/1
Keskipäivä
ma 31/1
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Fez: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Fez, Marokko
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

2,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Fez, Marokko kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Fez Sais lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Fez

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Fez noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Budget, Avis ja Hertz ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Fez COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Fez. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Fez autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Vuokraamon Thrifty päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 16 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Fez. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Fez on 9 €/päivä.

 • Peritäänkö Fez, Marokko autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Fez sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten AIRCAR , Budget ja Avis peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Fez, Marokko?

  60 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Fez, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Fez ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Fez huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Fez?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai i10 kaupungista Fez, ja datamme mukaan Hyundai Accent on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai i10, hinnat ovat 19 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai i10 autonvuokraustarjousta kaupungista Fez niinkin alhaiseen hintaan kuin 0 € per päivä. Hyundai Accent autonvuokraukset kaupungista Fez ovat yleensä keskimäärin 21 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 6 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Fez?

  Vuokraamolla keddy by Europcar on Audi A4 autoja saatavilla kaupungissa Fez 94 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Audi A4 saatavuus kaupungissa Fez voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.

 • Millainen sää on kohteessa Fez, Marokko kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Fez kuukauden tammikuu aikana on 9 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 63 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Fez kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Fez. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Fez vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai i10, Hyundai Accent tai Fiat Panda.

 • Onko sää kaupungissa Fez samanlainen kuin muualla Fès-Meknès alueella?

  Ilmasto alueella Fès-Meknès kuukauden tammikuu aikana on yleensä 9 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 63 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Fez lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Marokko

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Marrakech, Casablanca ja Agadir eri puolilla Marokko

Autonvuokraukset kaupungin Fez lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Fez

Aloita matkan suunnittelu - Fez