diRENT autonvuokraukset kaupungista Casablanca

Etsi ja vertaa hyviä diRENT vuokra-autotarjouksia kaupungissa Casablanca

Casablanca, Marokko
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Casablanca, Marokko
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Casablanca diRENT toimipaikat

Alla on tietoja kaikista diRENT vuokra-autojen sijainneista Casablanca, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

diRENT

6 sijaintia

Tietoja diRENT autonvuokrauksesta kaupungissa Casablanca

Onko vuokraamolla diRENT toimipistettä kentällä Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta diRENT löytyy kentältä Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat Aéroport Medv.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta diRENT, kun vierailet kaupungissa Casablanca kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta diRENT jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Casablanca lokakuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 19 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 19 € per päivä. Otathan huomioon, että diRENT tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta diRENT autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Casablanca?

Kaupungista Casablanca löytyy 6 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka diRENT omistaa. Osoitteessa Aéroport Medv, Casablanca sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 84 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat diRENT auton kaupungissa Casablanca noutivat kulkuneuvon osoitteessa Aéroport Medv sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Casablanca hinnat?

autoa Casablanca hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Casablanca?

syyskuuta 2023 alkaen 153 toimijaa on valittavissa autoa Casablanca osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Casablanca?

Eri maissa, myös kohteessa Casablanca, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Casablanca?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Casablanca. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Casablanca

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.