diRENT autonvuokraukset kaupungista Casablanca

Etsi ja vertaa hyviä diRENT vuokra-autotarjouksia kaupungissa Casablanca

Casablanca, Marokko
17. elokuu — 24. elokuu
Sama palautus
Casablanca, Marokko
ke 17/8
Keskipäivä
ke 24/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Casablanca diRENT toimipaikat

Alla on tietoja kaikista diRENT vuokra-autojen sijainneista Casablanca, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja diRENT autonvuokrauksesta kaupungissa Casablanca

diRENT haluaa varmistaa, että Casablanca alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena diRENT on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Casablanca vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta diRENT löytyy kentältä Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat Aéroport Medv.

Harkitse Mini vuokraamista vuokraamolta diRENT jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Casablanca syyskuu aikana. Kun vuokraat Mini autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 24 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 24 € per päivä. Otathan huomioon, että diRENT tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Mini ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Casablanca löytyy 6 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka diRENT omistaa. Osoitteessa Aéroport Medv, Casablanca sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 75 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat diRENT auton kaupungissa Casablanca noutivat kulkuneuvon osoitteessa Aéroport Medv sijaitsevasta toimipisteestä.