SURPRICE CAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Casablanca

Etsi ja vertaa hyviä SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Casablanca

Casablanca, Marokko
12. elokuu — 19. elokuu
Sama palautus
Casablanca, Marokko
pe 12/8
Keskipäivä
pe 19/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Casablanca SURPRICE CAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Casablanca, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Casablanca

SURPRICE CAR RENTAL haluaa varmistaa, että Casablanca alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena SURPRICE CAR RENTAL on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Casablanca vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL on 1 toimipaikkakentällä Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo SURPRICE CAR RENTAL löytyy osoitteesta Casablanca Airport.

Mini vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon SURPRICE CAR RENTAL tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Casablanca kuukauden syyskuu aikana. Vuokraamon SURPRICE CAR RENTAL Mini autot maksavat keskimäärin 25 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 25 € päivä päivä kuukauden syyskuu aikana.

Kaupungista Casablanca löytyy SURPRICE CAR RENTAL vuokraamolta 4 toimipistettä. Casablanca Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 90 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet SURPRICE CAR RENTAL vuokra-auton kaupungista Casablanca tekivät sen osoitteessa Casablanca Airport sijaitsevassa toimipisteessä.