Autonvuokraus Akron, Ohio

Haussa halpa vuokra-auto Akron, OH? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Akron, OH, Yhdysvallat
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Akron, OH, Yhdysvallat
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Akron: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Akron, OH
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

8,7

Value

8,3
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,7

Value

7,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,8

Value

6,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

6,2

Value

7,0

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Akron, OH kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Cleveland-Hopkinsin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Akron

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Akron noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz, Enterprise ja Avis ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Akron. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Akron autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Akron, OH autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Akron olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, Enterprise ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Akron, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Akron, OH?

  40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Akron, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Akron ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Akron huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Akron?

  Thrifty on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Akron. Malli Audi A4 maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Thrifty 53 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Akron, OH kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Akron sademäärä on 66 mm ja keskilämpötila −3 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Akron parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Akron. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Akron samanlainen kuin muualla Ohio alueella?

  Jos etsit Akron vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Ohio lämpötila on yleensä −1 °C ja sademäärä vastaavasti 73 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Akron