Autonvuokraukset kohteessa Riad, Ar Riyad

Haussa halpa vuokra-auto Riad, Ar Riyad? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Riad, Saudi-Arabia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Riad, Saudi-Arabia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Riad

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Riad

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Riad?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Riad löytyvät yleensä Sixt kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSixt, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 16 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Riad on 17 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Riad?

Vuokraamolla Budget on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Riad 21 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Riad?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Nissan Sunny kaupungista Riad, ja datamme mukaan Kia Rio on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Nissan Sunny, hinnat ovat 22 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Nissan Sunny autonvuokraustarjousta kaupungista Riad niinkin alhaiseen hintaan kuin 16 € per päivä. Kia Rio autonvuokraukset kaupungista Riad ovat yleensä keskimäärin 24 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 21 € per päivä.

Tärkeää tietoa Riad autonvuokrauksesta

Riad sijaitsee aavikkotasangolla maan keskellä, mikä tekee siitä paitsi täydellisen Saudi-Arabian pääkaupungin myös kohtaamispaikan kaikille maan eri kolkista tuleville. Sen strateginen sijainti tekee siitä ihanteellisen paikan vierailijoille kaikkialta maailmasta, ja siellä on ihanteellinen sää tiettyinä kuukausina. Autonvuokraus Riadissa, Saudi-Arabiassa on suoraviivainen prosessi, ja se helpottaa liikkumista upeassa kaupungissa. Autonvuokraus Riadissa tarjoaa ammattitaitoista ja edullista palvelua. Vuokra-autoihin Riadissa kuuluu paljoj eri automalleja, jotka palvelevat monenlaisia asiakkaita. Halusitpa sitten vuokrata sähköauton, pakettiauton, farmariauton tai luksusauton Riadissa, löydät sen varmasti. Riadissa on monia autonvuokrauspaikkoja - yli 60 - joten sinun ei ole vaikea löytää varattavaa autoa mistä tahansa kaupungin kolkasta. Osa Riadin autonvuokraamoista on kansainvälisiä merkkejä, kun taas osa on paikallisia. Voit vuokrata auton lentokentältä ja säästää aikaa, sillä joillakin autovuokraamoilla on toimipisteitä Riadin suurimmilla lentokentillä, kuten King Khaledin kansainvälisellä lentokentällä.

Onko syytä vuokrata auto vieraillessasi Riadissa, Saudi-Arabiassa?

Kun on monia paikkoja kiertää, autonvuokraus mistä tahansa autonvuokraamosta Riadissa, Saudi-Arabiassa, on paras päätös, jonka voit tehdä. Löydät halvan autonvuokrauksen Riadista, joka tarjoaa luotettavia ja käteviä autonvuokrauspalveluja kaikille. On vain viisasta, että valitset turisti- tai pakettiauton, jos otat mukaan perheesi tai kollegasi. Voit myös valita minkä tahansa muun auton heidän vuokra-autojensa kokoelmasta. Jotkut autonvuokraajat Riadissa voivat myös sopia rajan ylittämisestä naapurimaihin, mikä tarkoittaa, että voit laajentaa kiertomatkaasi vuokra-autolla. Riadissa on runsaasti pysäköintitilaa, sillä kaupungista löytyy sekä maksuttomia että maksullisia pysäköintipaikkoja. Useimmat ravintolat tarjoavat ilmaisen pysäköinnin.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä, kun ajan Riadissa, Saudi-Arabiassa?

Riadissa poliisi on erittäin vakavasti otettava ja perusteellinen liikennelainsäädännön noudattamisen osalta, erityisesti kun ulkomaalaiset kuljettajat käyttävät Riadissa autonvuokrausta käyttäviä ajoneuvoja. Ensinnäkin tarvitaan voimassa oleva ajokortti tai kansainvälinen ajolupa Riadin ja muun Saudi-Arabian kaduilla ajamista varten. Aja tien oikealla puolella ja noudatettava nopeusrajoituksia, jotka on merkitty teiden varrella oleviin liikennemerkkeihin. Kaikkia muita tieliikenteen peruslakeja, kuten turvavöiden kiinnittämistä ja puhelimen käyttämistä vain kädet vapaana, sovelletaan. On kuitenkin erittäin tärkeää, että tutustut kaikkiin Riadin liikennelakeihin ja -käytäntöihin ennen auton vuokraamista tai edes matkustamista. On myös suositeltavaa soittaa Riyadhin autovuokraamoon ja sopia autonvuokrauksesta ennen kuin vierailet kaupungissa.

Millaisen ajokortin tarvitset autonvuokraukseen Riadissa, Saudi-Arabiassa?

Riadissa voimassa olevat liikennesäännöt poikkeavat hieman muiden Aasian ja muiden maanosien suurkaupunkien liikennesäännöistä. Vain ulkomaalaiset, joilla on voimassa oleva GCC:n, Kanadan, Yhdysvaltojen, Australian, Uuden-Seelannin ja EU:n tai kansainvälinen ajokortti, joka on kirjoitettu latinalaisin aakkosin, saavat vuokrata ja ajaa Riadissa. Muilla kuin latinalaisilla aakkosilla kirjoitettuihin ajokortteihin on liitettävä kansainvälinen ajolupa. Suurin osa autonvuokraamoista Riadissa, Saudi-Arabiassa sallii vain vähintään 21-vuotiaiden kuljettajien vuokrata autonsa.


0

Riad autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Riad, Ar Riyad

Best Rent A Car

6 sijaintia

Alamo

1 sijainti

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

5,8

Value

7,7

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

4,0

Value

10,0

Dollar

2 sijaintia

Thrifty

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Payless

3 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

5,3

Value

5,2

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Riad

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Riad

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

20 €

Suosituin malli

Nissan Sunny
Suosituin Riad autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Avis ja Alamo.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Riad viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Riad on 20 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 21 €/pvä.
Kohteen Riad suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Nissan Sunny. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Kia Rio.

Vuokraa auto läheltä kohteen Riad suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Riad

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Riad - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Riad, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa Riad, Saudi-Arabia?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana lokakuu kohteessa Riad on noin 24 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 16 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Riad tähän mennessä. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Riad ajankohtana lokakuu oli 0 € – mutta jopa 0 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Peritäänkö Riad, Saudi-Arabia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Riad sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Riad. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Riad, Saudi-Arabia?

Kun ajat Riad kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 90 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Riad kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 140 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Riad, Saudi-Arabia kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Riad on 32 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 0 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Riad.

Onko sää kaupungissa Riad samanlainen kuin muualla Ar Riyad alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Riad ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Ar Riyad lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 32 °C ja mahdollinen sademäärä 0 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Riad hinnat?

autoa Riad hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Riad?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Riad osiossa on 83 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Riad?

Eri maissa, myös kohteessa Riad, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Riad?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Riad. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Saudi-Arabian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Saudi-Arabian

Aloita matkan suunnittelu - Riad


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Riad?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Riad voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Riad?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Riad helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Riad, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Riad ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Riad momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Riad.

Löytyykö kohteesta Riad autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Riad autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Riad vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Riad autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Riad

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.