Autonvuokraukset Thaimaassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Thaimaassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Bangkok, Thaimaa
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Bangkok, Thaimaa
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Thaimaa

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Thaimaa

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Thaimaa?

Tällä hetkellä Thaimaa halvin autovuokraamo on ASAP Car Rentals, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 18 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat ASAP Car Rentals auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 24 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Thaimaa?

Tietojemme mukaan Thrifty on suosituin vuokraamo maassa Thaimaa. Edellisen kuukauden aikana 48 % käyttäjistä vuokrasi auton vuokraamosta Thrifty. 6 vuokraajaa ovat arvostelleet vuokraamon Thrifty paikassa Thaimaa oleskelunsa aikana arvioiden vuokraamon pistemäärällä 8,6 / 10.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Thaimaa?

THAIRENTACAR omistaa enemmän toimipaikkoja maan Thaimaa sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 32 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Bangkok on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Thaimaa käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä THAIRENTACAR 6 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Thaimaa?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Thaimaa kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Edullinen. Arviolta 36 % käyttäjistämme valitsi Edullinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 25 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Parhaat tarjoukset Thaimaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Thaimaa
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Toyota Yaris
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

22 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Toyota Corolla
Opel Karl
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Opel Karl
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Skoda Octavia
Nissan Pathfinder
tai vastaava Suuri maasturi
Maks. 5 matkustajaa

34 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Nissan Pathfinder
Volvo S60
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

44 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Volvo S60
BMW 2 Series Active Tourer
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

47 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
BMW 2 Series Active Tourer
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

47 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Volkswagen Polo
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

50 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Nissan Qashqai

Thaimaa autonvuokraustiedot

Thaimaassa on vasemmanpuoleinen liikenne, joten ajamiseen totuttelu voi ottaa aikansa. Sinun tulee esimerkiksi muistaa useimmiten antaa tietä vasemmalta tuleville, ellei käyttämäsi tie ole etuajo-oikeutettu, mikä ei välttämättä ole aina selvää kaikille osapuolille. Onkin hyvä noudattaa liikenteessä ja erityisesti risteysalueilla varovaisuutta. Totuttelua vaatii varmasti myös se, että liikenteessä puikkelehtii esimerkiksi mopoja, moottoripyöriä sekä suomalaisille erikoisempia kulkuneuvoja, kuten tuk-tukeja. Alueesta riippuen teillä saattaa olla myös norsuja, biisoneita ja muita eläimiä. Yleisin ajoneuvo teillä on moottoripyörä, ja niitä ajavat paikallisten ohella myös turistit. Kypärien käyttäminen on pakollista, mutta käytön valvonta ei ole säännönmukaista kaikkialla Thaimaassa. Onnettomuuksia sattuu paljon, ja liikennekuolleisuus on korkealla tasolla. Nopeusrajoitukset vaihtelevat, mutta moottoriteillä voi ajaa ihan yhtä kovaa kuin Suomessakin. Liikennettä valvotaan melko satunnaisesti esimerkiksi nopeusvalvontakameroiden avulla. Jos saat sakot, kannattaa sakkosumma, jos mahdollista, selvittää ja maksaa saman tien. Asian selvittely poliisiasemalla voi tulla kalliimmaksi.

Vuokra-autojen hinnat Thaimaassa eivät ainakaan päätä huimaa. Jos haluat vuokrata auton Thaimaassa, laki edellyttää sinulta kansainvälistä ajokorttia. Tarvitset myös voimassa olevan kansallisen ajokortin ja passin. Mikäli oleilet maassa pidempään, voit kenties hakea väliaikaista thaimaalaista ajokorttia vuodeksi. Autovuokraamot edellyttävät vuokraajilta yleensä vähintään 18, 21 tai 23 vuoden ikää. Ikärajat vaihtelevat vuokraamoittain, ja usein vaatimuksena on myös se, että vuokraajalla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Autonvuokraukseen Thaimassa tarvitaan monesti luottokorttia, jolta veloitetaan ajoneuvon vuokrauksen yhteydessä paitsi ajoneuvon vuokra, niin vakuusmaksu. Saat vakuusmaksun takaisin, mikäli palautat auton moitteettomassa kunnossa. Tarvittavan luottokortin tyyppi riippuu vuokraamosta. Jotkin vuokraamot saattavat hyväksyä luottokortin sijaan myös esimerkiksi käteisen tai tilisiirron. Thaimaassa tapahtuu paljon tieliikenneonnettomuuksia, joten on syytä pitää huolta siitä, että matkavakuutus on kunnossa. Vuokrattavat ajoneuvot eivät välttämättä ole automaattisesti vakuutettuja, joskin tunnetut kansainväliset vuokraamoketjut tarjoavat paitsi halvat vuokra-autot, niin myös tarvittavat vakuutukset. Vuokraajana olet joka tapauksessa vastuussa ajoneuvolle sattuneista vahingoista. Vahingonkorvausvaatimukset voivat olla suuria. Sinun kannattaakin tarkistaa ajoneuvon kunto tarkasti autonvuokrauksen yhteydessä ja noudattaa liikenteessä riittävää varovaisuutta.

Thaimassa tiet ovat ruuhkaisia erityisesti suurten kaupunkien, kuten Phuketin ja Bangkokin lähettyvillä. Usein muuallakin maassa tiet kulkevat kaupunkien keskustojen ja kylien läpi, mikä aiheuttaa helposti liikenneruuhkia. Erityisesti Bangkokin ruuhkat ovat laajalti tunnettuja. Siellä lyhytkin siirtyminen voi viedä tuskastuttavan pitkän ajan, jos olet liikenteessä pahimpaan ruuhka-aikaan. Liikenteessä on paljon moottoripyöriä, moottoripyörätakseja, kolmipyöräisiä tuk-tukeja ja erilaisia autoja – ihmisistä puhumattakaan. Bangkokinkin ruuhkat ovat kuitenkin ennustettavia ja ajoittuvat aamuun ja iltapäivään, kun ihmiset liikkuvat kotien ja työpaikkojen välillä. Pahimpien ruuhka-aikojen ulkopuolella kunnon ruuhkiin törmää oikeastaan vain tietyillä kaduilla ja tietyissä risteyksissä. Ruuhka-aikaan kannattaa käyttää vaihtoehtoisia liikennevälineitä. Kaupungista löytyvät tehokkaat ilmajuna- ja metrojärjestelmät, ja esimerkiksi veneet tarjoavat mahdollisuuden siirtyä paikasta toiseen vaivattomasti ruuhkahuipuista huolimatta.


Autonvuokraustarjoukset Thaimaa

Löydä kohteesta Thaimaa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

15 € - 65 €

Kaikki autotyypit

26 € - 57 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 25 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Thaimaa on huhtikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Thaimaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Thaimaa Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 39 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Thaimaa on syyskuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Thaimaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Thaimaa Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 39 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Thaimaa on maaliskuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Thaimaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Thaimaa Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 37 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Thaimaa on syyskuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Thaimaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Thaimaa Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Toyota Yaris
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

22 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Toyota Corolla
Opel Karl
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Opel Karl

Thaimaa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Thaimaa

THAIRENTACAR

32 sijaintia

Sunnycars

30 sijaintia

Avis

29 sijaintia

Drive Car Rental

29 sijaintia

Budget

22 sijaintia

Sixt

22 sijaintia

Hertz

21 sijaintia

Thrifty

19 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Thaimaa autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Baiyoke Sky Tower23,8 km
Naklua Beach81,8 km
Pattayan ranta85,1 km
Jomtienin ranta90,6 km
Chatsila Night Market151,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Bang Tao Beach14,0 km
Kamala Beach17,7 km
Patong Beach24,4 km
Karon Beach29,9 km
Kata Beach33,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Baiyoke Sky Tower581,7 km
Naklua Beach676,4 km
Pattayan ranta679,3 km
Jomtienin ranta684,5 km
Chatsila Night Market696,6 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Thaimaa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Thaimaa

Autonvuokraus Thaimaa

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Thaimaa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos vuokraat auton kohteessa Thaimaa, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina vasemmalla puolella.

Thaimaa on saanut teiden laatupisteiksi 4,4 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Thaimaa sijan 51/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Thaimaa sisällä.


Autonvuokraukset suosituilla Thaimaa alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Thaimaa mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset kaupungin Thaimaa suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Thaimaa lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Thaimaa


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Thaimaa. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Thaimaa suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.