Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Thaimaassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Thaimaassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Thaimaa

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Thaimaa

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Thaimaa?

Tällä hetkellä Thaimaa halvin autovuokraamo on Hertz, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 25 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat Hertz auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 26 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Thaimaa?

Tietojemme mukaan Drive Car Rental on suosituin vuokraamo maassa Thaimaa. Edellisen kuukauden aikana 44 % käyttäjistä vuokrasi auton vuokraamosta Drive Car Rental. 23 vuokraajaa ovat arvostelleet vuokraamon Drive Car Rental paikassa Thaimaa oleskelunsa aikana arvioiden vuokraamon pistemäärällä 8,0 / 10.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Thaimaa?

Drive Car Rental omistaa enemmän toimipaikkoja maan Thaimaa sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 35 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Bangkok on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Thaimaa käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä Drive Car Rental 3 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Thaimaa?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Thaimaa kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Maasturi. Arviolta 32 % käyttäjistämme valitsi Maasturi viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 40 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Autonvuokraustarjoukset Thaimaa

Löydä kohteesta Thaimaa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

19 € - 43 €

Kaikki autotyypit

24 € - 49 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 24 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Thaimaa on marraskuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Thaimaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 30 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Thaimaa on syyskuuta. Hinta on 10 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Thaimaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 32 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Thaimaa on kesäkuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Thaimaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 27 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Thaimaa on toukokuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Thaimaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Thaimaa Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 30 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Thaimaa on kesäkuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Thaimaa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Thaimaa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Thaimaa

Drive Car Rental

35 sijaintia

THAIRENTACAR

33 sijaintia

Avis

29 sijaintia

Sunnycars

26 sijaintia

Budget

22 sijaintia

Sixt

22 sijaintia

Hertz

21 sijaintia

Thrifty

19 sijaintia

Autonvuokraus Thaimaa

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Thaimaa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Thaimaa?

Jos vuokraat auton kohteessa Thaimaa, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina vasemmalla puolella.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Thaimaa?

Thaimaa on saanut teiden laatupisteiksi 4,4 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Thaimaa sijan 51/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Thaimaa sisällä.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Thaimaa?

Suurin veren alkoholipitoisuus, joka kuskilla voi olla ajaessa maassa Thaimaa jotta ajoneuvon kuljettaminen on vielä laillista, on 0,50‰. Joillakin alueilla tai kaupungeissa, jotka sijaitsevat maassa Thaimaa voi kuitenkin olla erilainen rattijuopumuksen raja, joten asia kannattaa selvittää ennen matkaa. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Thaimaasisällä on 20. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Kuinka paljon maassa Thaimaa maksaa polttoaine?

Bensiini maassa Thaimaa maksoi 1,19 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Thaimaa muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Thaimaa niin maasta Egypti löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,27 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,97 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Thaimaa hinnat?

autoa Thaimaa hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Thaimaa?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Thaimaa osiossa on 396 toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Thaimaa?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Thaimaa. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Thaimaa?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Thaimaa, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Thaimaa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Thaimaa. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Thaimaa?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Thaimaa suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Thaimaa, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Thaimaa, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Thaimaa momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Thaimaa, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Thaimaa autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Thaimaa vuokra-autoille.

Voinko etsiä Thaimaa vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Thaimaa vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Thaimaa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Thaimaa