Autonvuokraukset Thaimaassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Thaimaassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Bangkok, Thaimaa
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Bangkok, Thaimaa
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Thaimaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Thaimaa
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

14 €/pvä

22 elo - 27 elo
Mitsubishi Colt
Hummer H1
tai vastaava Suuri maasturi
Maks. 5 matkustajaa

47 €/pvä

5 heinä - 15 heinä
Hummer H1
Mini Countryman
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

22 elo - 27 elo
Mini Countryman
Nissan Kicks
tai vastaava Perusmallinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

61 €/pvä

22 elo - 27 elo
Nissan Kicks
Ford S-MAX
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

33 €/pvä

22 elo - 27 elo
Ford S-MAX
Skoda Citigo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

5 heinä - 15 heinä
Skoda Citigo
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

55 €/pvä

5 heinä - 15 heinä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

22 elo - 27 elo
Kia Forte
Kia Carnival
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

52 €/pvä

22 elo - 27 elo
Kia Carnival

Autonvuokraustarjoukset Thaimaa

Löydä kohteesta Thaimaa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 74 €

Kaikki autotyypit

16 € - 61 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 19 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Thaimaa on marraskuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Thaimaa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Thaimaa Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 22 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Thaimaa on syyskuuta. Hinta on 5 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Thaimaa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Thaimaa Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 22 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Thaimaa on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Thaimaa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Thaimaa Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Thaimaa on 21 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Thaimaa on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Thaimaa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Thaimaa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Thaimaa Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

14 €/pvä

22 elo - 27 elo
Mitsubishi Colt
Skoda Citigo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

5 heinä - 15 heinä
Skoda Citigo
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

16 €/pvä

22 elo - 27 elo
Kia Forte

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Thaimaa autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Pattayan ranta85,1 km
Chatsila Night Market151,5 km
Chaweng Beach469,3 km
Khuk Khak Beach619,0 km
Bang Tao Beach688,2 km

Läheiset nähtävyydet:

Bang Tao Beach14,0 km
Patong Beach24,4 km
Kata Beach33,1 km
Kata Noi Beach34,3 km

Läheiset nähtävyydet:

Chaweng Beach2,9 km
Khuk Khak Beach221,4 km
Bang Tao Beach260,6 km
Patong Beach267,3 km
Kata Beach273,1 km

Thaimaa autonvuokraustiedot

Thaimaassa on vasemmanpuoleinen liikenne, joten ajamiseen totuttelu voi ottaa aikansa. Sinun tulee esimerkiksi muistaa useimmiten antaa tietä vasemmalta tuleville, ellei käyttämäsi tie ole etuajo-oikeutettu, mikä ei välttämättä ole aina selvää kaikille osapuolille. Onkin hyvä noudattaa liikenteessä ja erityisesti risteysalueilla varovaisuutta. Totuttelua vaatii varmasti myös se, että liikenteessä puikkelehtii esimerkiksi mopoja, moottoripyöriä sekä suomalaisille erikoisempia kulkuneuvoja, kuten tuk-tukeja. Alueesta riippuen teillä saattaa olla myös norsuja, biisoneita ja muita eläimiä. Yleisin ajoneuvo teillä on moottoripyörä, ja niitä ajavat paikallisten ohella myös turistit. Kypärien käyttäminen on pakollista, mutta käytön valvonta ei ole säännönmukaista kaikkialla Thaimaassa. Onnettomuuksia sattuu paljon, ja liikennekuolleisuus on korkealla tasolla. Nopeusrajoitukset vaihtelevat, mutta moottoriteillä voi ajaa ihan yhtä kovaa kuin Suomessakin. Liikennettä valvotaan melko satunnaisesti esimerkiksi nopeusvalvontakameroiden avulla. Jos saat sakot, kannattaa sakkosumma, jos mahdollista, selvittää ja maksaa saman tien. Asian selvittely poliisiasemalla voi tulla kalliimmaksi.

Vuokra-autojen hinnat Thaimaassa eivät ainakaan päätä huimaa. Jos haluat vuokrata auton Thaimaassa, laki edellyttää sinulta kansainvälistä ajokorttia. Tarvitset myös voimassa olevan kansallisen ajokortin ja passin. Mikäli oleilet maassa pidempään, voit kenties hakea väliaikaista thaimaalaista ajokorttia vuodeksi. Autovuokraamot edellyttävät vuokraajilta yleensä vähintään 18, 21 tai 23 vuoden ikää. Ikärajat vaihtelevat vuokraamoittain, ja usein vaatimuksena on myös se, että vuokraajalla on ollut ajokortti vähintään vuoden ajan. Autonvuokraukseen Thaimassa tarvitaan monesti luottokorttia, jolta veloitetaan ajoneuvon vuokrauksen yhteydessä paitsi ajoneuvon vuokra, niin vakuusmaksu. Saat vakuusmaksun takaisin, mikäli palautat auton moitteettomassa kunnossa. Tarvittavan luottokortin tyyppi riippuu vuokraamosta. Jotkin vuokraamot saattavat hyväksyä luottokortin sijaan myös esimerkiksi käteisen tai tilisiirron. Thaimaassa tapahtuu paljon tieliikenneonnettomuuksia, joten on syytä pitää huolta siitä, että matkavakuutus on kunnossa. Vuokrattavat ajoneuvot eivät välttämättä ole automaattisesti vakuutettuja, joskin tunnetut kansainväliset vuokraamoketjut tarjoavat paitsi halvat vuokra-autot, niin myös tarvittavat vakuutukset. Vuokraajana olet joka tapauksessa vastuussa ajoneuvolle sattuneista vahingoista. Vahingonkorvausvaatimukset voivat olla suuria. Sinun kannattaakin tarkistaa ajoneuvon kunto tarkasti autonvuokrauksen yhteydessä ja noudattaa liikenteessä riittävää varovaisuutta.

Thaimassa tiet ovat ruuhkaisia erityisesti suurten kaupunkien, kuten Phuketin ja Bangkokin lähettyvillä. Usein muuallakin maassa tiet kulkevat kaupunkien keskustojen ja kylien läpi, mikä aiheuttaa helposti liikenneruuhkia. Erityisesti Bangkokin ruuhkat ovat laajalti tunnettuja. Siellä lyhytkin siirtyminen voi viedä tuskastuttavan pitkän ajan, jos olet liikenteessä pahimpaan ruuhka-aikaan. Liikenteessä on paljon moottoripyöriä, moottoripyörätakseja, kolmipyöräisiä tuk-tukeja ja erilaisia autoja – ihmisistä puhumattakaan. Bangkokinkin ruuhkat ovat kuitenkin ennustettavia ja ajoittuvat aamuun ja iltapäivään, kun ihmiset liikkuvat kotien ja työpaikkojen välillä. Pahimpien ruuhka-aikojen ulkopuolella kunnon ruuhkiin törmää oikeastaan vain tietyillä kaduilla ja tietyissä risteyksissä. Ruuhka-aikaan kannattaa käyttää vaihtoehtoisia liikennevälineitä. Kaupungista löytyvät tehokkaat ilmajuna- ja metrojärjestelmät, ja esimerkiksi veneet tarjoavat mahdollisuuden siirtyä paikasta toiseen vaivattomasti ruuhkahuipuista huolimatta.

Valkeista hiekkarannoistaan yleisesti tunnettu Thaimaa tarjoaa matkailijoille monipuolisen kulttuurin, mielenkiintoisen historian ja kauniita maisemia vuoristoista kiemuraisiin teihin, pieniin kyliin, riisipeltoihin ja seesteisiin rantoihin. Autonvuokraus Thaimaassa on varteen ottava vaihtoehto maahan tutustumiseksi. Mikäli haluat saada ajomatkan aikana käsityksen Thaimaan koko monipuolisuudesta, sinun kannattaa mahduttaa reitille ainakin vuoristoinen, mutkaisten teiden Pohjois-Thaimaa ja sen Mae Hong Sonin kierros. Kierros alkaa Chiang Main kaupungista, joka on Pohjois-Thaimaan suurin kaupunki, ja kulkee Myanmarin rajalla sijaitsevan Mae Hong Sonin kautta takaisin Chiang Maihin. Syvällä sisämaassa sijaitseva Isaan tarjoaa puolestaan mahdollisuuden kurkistaa aitoon kaakkoisaasialaiseen maalaiselämään. Isaanin seudulla ei ole rantoja, jotka houkuttelisivat paikalle laumoittain turisteja. Sen sijaan löydät riisipeltoja, ystävällisiä ihmisiä ja paikallisia tapahtumia. Matkaa kannattaa vielä jatkaa kohti etelää ja sen turisteja houkuttelevia hiekkarantoja. Ajomatkan jälkeen voi olla hyvä pulahtaa uimaan. Monista rantakohteista, kuten juuri Krabilta, löydät myös autioita rantoja ja rauhaa. Thaimaan tieverkko mahdollistaa helpon liikkumisen ympäri koko kuningaskuntaa. Apua suunnistamiseen tarjoavat muun muassa autojen GPS-laitteet ja älypuhelimiin ladattavat karttasovellukset.


Vuokraa auto läheltä kohteen Thaimaa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Thaimaa

Autonvuokraus Thaimaa

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Thaimaa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tällä hetkellä Thaimaa halvin autovuokraamo on keddy by Europcar, jonka kautta käyttäjät voivat löytää tarjouksia jopa niin alhaiseen hintaan kuin 21 € päivältä. Käyttäjät, jotka varaavat keddy by Europcar auton löytävät yleensä edullisempia vuokraushintoja kuin mitä 29 € kansalliset hinnat ovat keskimäärin. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, mistä vuokraat, kuinka monta päivää vuokra-aika on ja minkä tyyppinen vuokra-auto on kyseessä.

Tietojemme mukaan Thrifty on suosituin vuokraamo maassa Thaimaa. Edellisen kuukauden aikana 42 % käyttäjistä vuokrasi auton vuokraamosta Thrifty. 8 vuokraajaa ovat arvostelleet vuokraamon Thrifty paikassa Thaimaa oleskelunsa aikana arvioiden vuokraamon pistemäärällä 8,3 / 10.

THAIRENTACAR omistaa enemmän toimipaikkoja maan Thaimaa sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 32 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Bangkok on yksi suosituimmista kaupungeista, jossa vierailla Thaimaa käynnin aikana, ja sinun ei pitäisi olla ongelmia vuokrata auto yhdestä THAIRENTACAR 6 toimipaikoista ympäri kaupunkia.

Jos vuokraat auton kohteessa Thaimaa, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina vasemmalla puolella.

Thaimaa on saanut teiden laatupisteiksi 4,4 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Thaimaa sijan 51/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Thaimaa sisällä.

Suurin veren alkoholipitoisuus, joka kuskilla voi olla ajaessa maassa Thaimaa jotta ajoneuvon kuljettaminen on vielä laillista, on 0,50‰. Joillakin alueilla tai kaupungeissa, jotka sijaitsevat maassa Thaimaa voi kuitenkin olla erilainen rattijuopumuksen raja, joten asia kannattaa selvittää ennen matkaa. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Thaimaasisällä on 20. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Thaimaa kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Intermediate. Arviolta 17 % käyttäjistämme valitsi Intermediate viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 20 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Bensiini maassa Thaimaa maksoi 1,35 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Thaimaa muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Thaimaa niin maasta Algeria löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,30 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,72 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.


Autonvuokraukset suosituilla Thaimaa alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Thaimaa mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset kaupungin Thaimaa suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Thaimaa lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Thaimaa


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Thaimaa. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Thaimaa suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Thaimaa, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Thaimaa, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Thaimaa vuokra-autoille.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Thaimaa vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.