Autonvuokraukset kentällä Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bangkok, Thaimaa - Don Muangin kansainvälinen lentoasema (DMK)
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Bangkok, Thaimaa - Don Muangin kansainvälinen lentoasema (DMK)
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Löydä kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 75 €

Kaikki autotyypit

16 € - 62 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä on 22 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä on 23 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä on 21 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

6,0

Value

8,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Jos haluaa Thaimaassa vuokrata auton, pitää ennen matkaa varmistua kaikkien tarvittavien dokumenttien voimassaolosta. Maa ei kuuluu Euroopan Unioniin ja alueella myönnetyt ajokortit eivät kelpaa sellaisenaan kohteessa. Matkailijan pitää siis hankkia kansainvälinen ajokortti. Sen tilaamisessa voi kestää jopa muutamia viikkoja, joten liikkeellä kannattaa olla hyvissä ajoin ennen matkaa. Autonvuokraus vaatii lisäksi lain mukaan vähintäänkin 18 vuoden ikää. Monet autovuokraamot eivät kuitenkaan luovuta autoa niin nuorille kuljettajille, vaan asettavat vähimmäisiän 21 ja 25 ikävuoden välille. Lisäksi vuokra-auto on usein kalliimpi nuorelle – alle 25- vuotiaalle – kuljettajalle. Tarkat vaatimukset on hyvä selvittää vuokraamokohtaisesti hyvissä ajoin ennen matkaa, jotta yllätyksiä ei pääse syntymään. Autonvuokraus vaatii myös voimassa olevan passin – henkilökortti ei valitettavasti riitä henkilöllisyystodistukseksi. Passin voimassaolo on syytä tarkistaa ennen matkan alkua. Maksuvälineeksi kelpaavat pääsääntöisesti käteinen sekä pankki- tai luottokortti. Jos haluaa maksaa käteisellä, kannattaa joko vaihtaa valuuttaa lentokentällä tai ennen matkaa. Vaihtoehtoisesti voi tiedustella mahdollisuutta maksaa ulkomaisella valuutalla kuten esimerkiksi euroilla tai Yhdysvaltojen dollareilla.

Lentokentän autonvuokraus tarjoaa asiakkailleen paljon lisäpalveluja. Pelkän auton lisäksi on mahdollista pientä lisämaksua vastaan hankkia itselleen muun muassa kannettava WiFi-laite, lastenistuin tai erinäisiä lisävakuutuksia. Osa autovuokraamoista on avoinna ympäri vuorokauden ja osa taas ei ole. Asia kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkan alkua omalta autovuokraamolta. Suurin osa yrityksistä tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden auton noutoon sekä jättöön myös toimistoaikojen ulkopuolella. Autonvuokraus on helppoa kaikille asiakkaille, sillä vuokra-autokeskuksiin on esteetön kulku. Perille on siis vaivatonta matkata niin pyörätuolilla kuin isojenkin matkatavaroiden kanssa. Lentokenttä tarjoaa myös kaikille matkustajille maksuttoman verkkoyhteyden.


Vuokraa auto läheltä kohteen Bangkokin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Bangkokin

Autonvuokraukset kentällä Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Hyundai Accent on halvin vuokra-auto kentällä Don Mueang Intl lentokenttä, ja se löytyy vuokraamon Thrifty valikoimista. Keskimääräinen vuokraushinta vuokraamon Thrifty Hyundai Accent mallille on 23 €/pvä. Viime vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaisia vuokraushintoja kuin 20 €/pvä vuokraamon Thrifty Hyundai Accent mallille. Saatat löytää tämän Don Mueang Intl lentokenttä autovuokraustarjouksen varaamalla hyvissä ajoin etukäteen.

Varauksen tekeminen 21 päivää ennen noutopäivää on paras aika vuokrata auto kentältä Don Mueang Intl lentokenttä. Keskimääräiset päivittäiset vuokrahinnat ovat 21 €, jos vuokraat auton 21 päivää etukäteen. 25 €/pvä on tyypillinen vuokrahinta viikonloppuun sijoittuvalle päivälle kentällä Don Mueang Intl lentokenttä, ja vastaavasti 33 €/pvä on standardi hinta viikkopäivälle. Jos sinulla on joustava matka-aikataulu, huomioithan, että halvimmat autonvuokraukset ovat yleensä saatavilla kuukauden kesäkuu aikana hinnan ollessa keskimäärin 24 €/päivä.

10 kokonaisarviopisteillä 2 momondon käyttäjien arvostelujen perusteella, Chic Car Rent on korkeimmat arviopisteet saanut autovuokraamo kentällä Don Mueang Intl lentokenttä. Kuluneen vuoden aikana 12 % käyttäjistämme on vuokrannut auton vuokraamosta Chic Car Rent. Käyttäjien mukaan myös vuokraamo Hertz on luotettava, ja se sijaitsee kentällä Don Mueang Intl lentokenttä. Vuokraamon saama keskimääräinen arviopistemäärä on 10 perustuen 1 arvosteluun. Käyttäjien antaman palautteen perusteella National on kolmanneksi paras yritys, jonka keskimääräinen luokitus on perustuen8,4 1 arvosteluun.

31 €/pvä on keskimääräinen vuokra-auton hinta kentällä Don Mueang Intl lentokenttä. Pidemmän aikaväliin vuokrauksia koskien hinnat ovat keskimäärin 214 €/vko and 546 €/kk kentällä Don Mueang Intl lentokenttä. Nämä hinnat perustuvat vanhempaan dataan, joten saatat löytää vielä paremman autonvuokraustarjouksen käyttämällä vuokra-autojen vertailusivustoamme.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Thaimaan


Tutustu alueen Bangkokin muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Bangkokin

Aloita matkan suunnittelu - Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.