keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Bangkok

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bangkok

Bangkok, Thaimaa
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Bangkok, Thaimaa
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

keddy by Europcar vuokra-autotarjoukset Bangkok, Bangkok

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

18 € - 28 €

Kaikki autotyypit

18 € - 37 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta keddy by Europcar Bangkok, Bangkok on marraskuu hintojen ollessa 18 € per päivä keskimäärin. 18 € per päivä on 20 % alhaisempi kuin 22 € kuin keskimääräinen vuosihinta keddy by Europcar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Bangkok. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto keddy by Europcar Bangkok on marraskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo keddy by Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Bangkok keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Bangkok, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

7,0

Value

8,0

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Bangkok

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla keddy by Europcar on 2 toimipaikkaakentällä Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo keddy by Europcar löytyy osoitteesta Counter At Amari Airport Hotel ja 333 Chert Wudthakas Road.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta keddy by Europcar, kun vierailet kaupungissa Bangkok kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Suuri vuokraamista vuokraamolta keddy by Europcar jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Bangkok lokakuu aikana. Kun vuokraat Suuri autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 45 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 45 € per päivä. Otathan huomioon, että keddy by Europcar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Suuri ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Bangkok?

Vuokraamolla keddy by Europcar on 6 toimipistettä kaupungissa Bangkok. Heidän 189 Sukhumvit Road Soi 13 15, Klongtoey Nua Wattana toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 42 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata keddy by Europcar auton kaupungissa Bangkok, päättivät vuokrata omansa vuokraamon keddy by Europcar 189 Sukhumvit Road Soi 13 15, Klongtoey Nua Wattana toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bangkok hinnat?

autoa Bangkok hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bangkok?

syyskuuta 2023 alkaen 61 toimijaa on valittavissa autoa Bangkok osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bangkok?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Bangkok. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bangkok?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Bangkok. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bangkok

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.