Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

THAIRENTACAR autonvuokraukset kaupungista Bangkok

Etsi ja vertaa hyviä THAIRENTACAR vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bangkok

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

THAIRENTACAR vuokra-autotarjoukset Bangkok, Bangkok

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

19 € - 32 €

Kaikki autotyypit

20 € - 37 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta THAIRENTACAR Bangkok, Bangkok on maaliskuu hintojen ollessa 19 € per päivä keskimäärin. 19 € per päivä on 22 % alhaisempi kuin 24 € kuin keskimääräinen vuosihinta THAIRENTACAR Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Bangkok. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto THAIRENTACAR Bangkok on maaliskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo THAIRENTACAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Bangkok THAIRENTACAR toimipaikat

Alla on tietoja kaikista THAIRENTACAR vuokra-autojen sijainneista Bangkok, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

THAIRENTACAR

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3

Tietoja THAIRENTACAR autonvuokrauksesta kaupungissa Bangkok

Kuinka paljon maksaa THAIRENTACAR vuokra-auto kaupungissa Bangkok kesäkuu aikana?

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa THAIRENTACAR vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Bangkok keskimäärin 28 € per päivä kuukauden kesäkuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 27 € per päivä vuokraamolta THAIRENTACAR tänä vuodenaikana kaupungissa Bangkok. 196 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen THAIRENTACAR autonvuokrauksen hinta kuukaudenkesäkuu aikana kaupungissa Bangkok.

Onko vuokraamolla THAIRENTACAR toimipistettä kentällä Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla THAIRENTACAR on 1 toimipaikkakentällä Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo THAIRENTACAR löytyy osoitteesta Bangkok Don Mueang international airport 222 Moo10 Vibhavadi Rangsit Rd Si Kan Don Mueang.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta THAIRENTACAR , kun vierailet kaupungissa Bangkok kuukauden kesäkuu aikana?

Tila-auto vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon THAIRENTACAR tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Bangkok kuukauden kesäkuu aikana. Vuokraamon THAIRENTACAR Tila-auto autot maksavat keskimäärin 27 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 27 € päivä päivä kuukauden kesäkuu aikana.

Mikä on vuokraamon THAIRENTACAR halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Bangkok?

Vuokraamon THAIRENTACAR halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Bangkok on Tila-auto (27 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 29 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat THAIRENTACAR auton valitsivat Tila-auto kustannussyistä. Tila-auto on myös 2 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman THAIRENTACAR vuokra-auton hinta kaupungissa Bangkok.

Kuinka monta THAIRENTACAR autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Bangkok?

THAIRENTACAR toimii tällä hetkellä 6 toimipisteiden kautta kaupungissa Bangkok. Suosituin THAIRENTACAR autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Bangkok sijaitsee osoitteessa 999 Thanon Bang Na Trat Rachathewa Samut Prakan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 34 % käyttäjistä, jotka hakivat THAIRENTACAR vuokra-autoja kaupungissa Bangkok vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 999 Thanon Bang Na Trat Rachathewa Samut Prakan sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bangkok hinnat?

autoa Bangkok hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bangkok?

toukokuuta 2024 alkaen 62 toimijaa on valittavissa autoa Bangkok osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bangkok?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Bangkok. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bangkok?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Bangkok. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bangkok

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Bangkok

Suositut vuokra-autotyypit Bangkokissa